Заплатите са еднакви, всякакви допълнителни дивотии - почти еднакви. Само марките на сл. коли са различни.
Кажете сега, къде да пидписвам договор:
1. директор на водопад;
2. ръководител на брауновото движение.
А?
Е, че без връзки бих ли получил предложенията?Green Light написа:Аз мисля, че и двете са в едно и също предприятие. Едната длъжност се пада шеф на другата. Сложна ти е задачата, понеже не е ясно коя е отгоре в субординацията. Връзки имаш ли?
Директно директор на водопад. Това брауново движение иска много работа - да следиш свободните електрони....А водопада си пада пада...АВе написа:Клубари и клубарки, имам две предложения за работа, та ви моля да ми помогнете в избора. Щото аз не зная кое от двете е по-добро за мен.
Заплатите са еднакви, всякакви допълнителни дивотии - почти еднакви. Само марките на сл. коли са различни.
1. директор на водопад;
А?
кат' та знам, най-добре е да започнеш на длъжност: писател на титри в радиото...АВе написа:Клубари и клубарки, имам две предложения за работа, та ви моля да ми помогнете в избора. Щото аз не зная кое от двете е по-добро за мен.
1. директор на водопад;
А?
Аз съм за брауновото движение.АВе написа:Клубари и клубарки, имам две предложения за работа, та ви моля да ми помогнете в избора. Щото аз не зная кое от двете е по-добро за мен.
1. директор на водопад;
А?
Чух, че търсят и шеф на земетресенията в отдел светкавица.АВе написа:Клубари и клубарки, имам две предложения за работа, та ви моля да ми помогнете в избора. Щото аз не зная кое от двете е по-добро за мен.
1. директор на водопад;
А?
И аз натам клоня... Че тези гадове от ГАД (Големия адронен колайдер) много ще ми се бъркат в работата като РБД. Ще искат да ми променят реда в безредието... Кофти!:winkw:lancelote написа:Директно директор на водопад. Това брауново движение иска много работа - да следиш свободните електрони....А водопада си пада пада...
ЕДИТ И не си отговорен ако се случи да няма вода - виновно е Ел ниньо, Ла Ниня и други нинчета.
Как каква...?!Магия написа:Каква точно е функцията на един директор на водопад ?!
Да, бе! Няма ли да ме предложиш за тонрежисьор на мимове?:blum:Метаморф написа:кат' та знам, най-добре е да започнеш на длъжност: писател на титри в радиото...
И ти, и Пенчо не ми мислите доброто, значи!:crying:Мнемозина написа:Аз съм за брауновото движение.
1. по-тихо е.
2. по-сложно звучи.
Не, не, там се иска друго образование.АВе написа:Да, бе! Няма ли да ме предложиш за тонрежисьор на мимове?:blum:Метаморф написа:кат' та знам, най-добре е да започнеш на длъжност: писател на титри в радиото...
Не е вярно! Много по-престижно изглежда, а това винаги носи допълнителни ползи... например интерес от страна на медиите, пътечка към политиката и т.н.АВе написа:И ти, и Пенчо не ми мислите доброто, значи!:crying:Мнемозина написа:Аз съм за брауновото движение.
1. по-тихо е.
2. по-сложно звучи.
Мче там шси остана на едната заплата само, бе, Мнемо!:mad:
може да напишеш дисертация на тема: "Развитие на коневъдството при ацтеките"АВе написа:Да, бе! Няма ли да ме предложиш за тонрежисьор на мимове?:blum:Метаморф написа:кат' та знам, най-добре е да започнеш на длъжност: писател на титри в радиото...