Повратностите на съдбата или съединяване на точките
Повратностите на съдбата или съединяване на точките
попаднах (не)случайно на един интересен блог и реших да споделя с вас някои неща, които открих там:
Независимо дали ще го наречем разбиране на смисъла на повратностите на съдбата или пък ще го наречем съединяване на точките, чувството, което човек изпитва, когато разбере, че въпреки лутанията е на правия път е необикновено!
А вас спохожда ли ви понякога това чувство?
Независимо дали ще го наречем разбиране на смисъла на повратностите на съдбата или пък ще го наречем съединяване на точките, чувството, което човек изпитва, когато разбере, че въпреки лутанията е на правия път е необикновено!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
нямам време да го изчета цялото, но видях края
аз затова вярвам в доброто, за тези, които го търсят и не се отказват
п.п. па и на толкова години, ако не сме го разбрали, тежко ни
ей това ми се е случвало и продължава да ми се случваПо този начин Фатима разбрала, че това, което й се е струвало на времето тежко изпитание, неочаквано се е обърнало в необходим опит, който й е помогнал да достигне щастието
аз затова вярвам в доброто, за тези, които го търсят и не се отказват
п.п. па и на толкова години, ако не сме го разбрали, тежко ни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Не. "Превратностите на съдбата" обикновено ги приемам като изпитание или предизвикателство, както щеш ги наречи, но не съм ги възприемала непременно като "път към щастието".
Аз съм си оптимист по природа, знам, че и най-тежкият момент отминава.
Харесвам Стив Джобс, П. К. - не - много ми е сладникав.
Аз съм си оптимист по природа, знам, че и най-тежкият момент отминава.
Харесвам Стив Джобс, П. К. - не - много ми е сладникав.
тц, не е верно, генерално нищо не може да се промени, но малките нещица вътре - могат; то е като да пораснеш, един си на 20, друг на 30 и междувременно успяваш или поне се опитваш да намериш най-удобния фотьойл; хеле пък колко лудости можеш да направишjazz написа: нищо не може да се промени
нито да се разбере
каквото такова
няма да ме отчайваш така, знаеш ли колко неща съм планирала да променям
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
да не се мисли дар божи ли е или се постига с тренировки?jazz написа:какво ви прави кеф
да дълбаете и човъркате
нищо не може да се промени
нито да се разбере
каквото такова
а може ли да се купи отнякъде?
да не земе ти да се замислиш по тези въпроси, че е вредно доста.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
позволи ми да не се съглася с теб!jazz написа: нищо не може да се промени
нито да се разбере
каквото такова
могат много неща да се променят: прическата, гледната точка, градусите на климатика, настроението, маршрута, по който се прибираш до вкъщи и какво ли още не!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
- Green Light
- Света вода ненапита
а Жизнь прекрасна

страшен аватар
:lol::lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Повратностите на съдбата или съединяване на точките
Вчера се изповядах на майка ми. Казват, че единствената жена, способна да прости всичко е майката... Но аз не затова...Може би не биваше да я натоварвам, щото грехове имам... Обаче, не бива да има тайни между майка и син, нали?.. Или...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

майка не майка[unknown] написа:Вчера се изповядах на майка ми. Казват, че единствената жена, способна да прости всичко е майката... Но аз не затова...Може би не биваше да я натоварвам, щото грехове имам... Обаче, не бива да има тайни между майка и син, нали?.. Или...
тя си е жена
мойта има прекрасната черта
да обръща всичко казано
срещу мен
след време
аз живея с това чувство непрекъснато. много грижливо си го самонатрапвам. иначе ще се удавя в собствените си съмнения и колебания. везна, кво да ме праиш?!?!wild_moon написа: чувството, което човек изпитва, когато разбере, че въпреки лутанията е на правия път е необикновено!
just perfect