Хайде да се стопля вече и да ни става по-светло, и мъжете да се напиват, пък ние да се опиваме и... така де, пролет.
Бе защо толкова искам да се напият и какво точно му е пролетното на това?
Ей, Мнемооо, изпревари меМнемозина написа:Била дошла астрономическата пролет, пък аз чак сега разбрах!
Хайде да се стопля вече и да ни става по-светло, и мъжете да се напиват, пък ние да се опиваме и... така де, пролет.
Бе защо толкова искам да се напият и какво точно му е пролетното на това?

Честита, ми, ей я на:Мнемозина написа:Била дошла астрономическата пролет, пък аз чак сега разбрах!

абе, женска му работа...TerE написа:Честита, ми, ей я на:Мнемозина написа:Била дошла астрономическата пролет, пък аз чак сега разбрах!
.... ама тука била вече, от 13.44 насам (получих достоверна информация, включваща думички като - честита, пролет, астрономическа, еклиптика, равнина, орбита и пр..... обаче без дословно преписване не мога да ги вържа в смислено изречение...
)
... освен това, от сутринта ми се намеква за слънце и други съпътстващи пролетта атрибути - първата песен, чута по радиото в колата - направо с море и слънце я свързвам .. после съвсем директно - Очакване за пролет ... (е, не е ли подигравка, а..)
Та, ако човек не си подава носа навън и не зяпа излишно през прозореца, се налага един-единствен извод - Про-лет е![]()
TerE написа:
Та, ако човек не си подава носа навън и не зяпа излишно през прозореца, се налага един-единствен извод - Про-лет е![]()

Ти къде изчезна, бе, девойко, цяла пролет те няма вече?frisky lioness написа: Ей, Мнемооо, изпревари ме
ама аз додет са заблявам насам-натам...
Така е
Ето тогава едно поздравче и от мен
Тихо беПенчо Заека написа:Даааабедааа. Пукнах от студ. И на ски не може да се ходи. И е мрачно. Е....ти пролетта. Пууу. Сега направо ше дойде лятото. Другата седмица - по къси гащи!

Gaspode написа:Който не знаеше как да е бил? Питам аз и отговор не искамМЪЖжжж написа:
Който не беше, той и не знае..![]()
![]()
![]()
Тва с давенето не му се надай много - я удавника, я ...ъъъ... русалкатаGreen Light написа: Ми който не чете редовно, той кво ли не пропуска?. Като съм се заял, та да карам до края. Наш Гаспод специални, риш, покани му давай. Много ме дразниш. Направо да те удави човек. В Гърция
ХАХАХАХААА! Русалка?!!!Gaspode написа:Тва с давенето не му се надай много - я удавника, я ...ъъъ... русалкатаGreen Light написа: Ми който не чете редовно, той кво ли не пропуска?. Като съм се заял, та да карам до края. Наш Гаспод специални, риш, покани му давай. Много ме дразниш. Направо да те удави човек. В Гърция![]()
![]()
мъ пъ левент, респективно убав
Примерно това:Green Light написа:ХАХАХАХААА! Русалка?!!!Gaspode написа:Тва с давенето не му се надай много - я удавника, я ...ъъъ... русалкатаGreen Light написа: Ми който не чете редовно, той кво ли не пропуска?. Като съм се заял, та да карам до края. Наш Гаспод специални, риш, покани му давай. Много ме дразниш. Направо да те удави човек. В Гърция![]()
![]()
Е тава, таквоз не ми бяха казвали. Брей!
П.П. Предлагам да спрем, щото разни други митични същества, баби яги примерно или па феи, направо ти казвам, че ше ми додат много

ми баби ягите и феите вече са изобретениGaspode написа:Примерно това:Green Light написа:ХАХАХАХААА! Русалка?!!!Gaspode написа:Тва с давенето не му се надай много - я удавника, я ...ъъъ... русалкатаGreen Light написа: Ми който не чете редовно, той кво ли не пропуска?. Като съм се заял, та да карам до края. Наш Гаспод специални, риш, покани му давай. Много ме дразниш. Направо да те удави човек. В Гърция![]()
![]()
Е тава, таквоз не ми бяха казвали. Брей!
П.П. Предлагам да спрем, щото разни други митични същества, баби яги примерно или па феи, направо ти казвам, че ше ми додат много
Плуващ робот, приел формата на нормална риба, ще следи за промени в състава на водата и евентуални замърсители в испанското пристанище Хихон. Изобретението е дело на Университета на Есекс в сътрудничество с инженеринговата компания BMT Group.
Искам и аз вече такива, а тук още няма нищо... само иглики в градинките.[unknown] написа:Ханами-
Добре дошла и благодаря.нефертити написа:Здравейте,
честита пролет и от мен!
Дръвчетата вече са нацъвтели гледам, което е чудесно.
Навън се усмихва едно прекрасно пролетно слънчице.
Красота!
Бързо влизане в лятното часово време ви желая!
И само положителни емоции!
Хитлер е виновен - той пръв прави тази размяна на времето за да може да пести икономиката жизнено необходима енергия. Представи си какво количество въглища са били необходими в онова време, за да могат да поддържат цялата икономика с електричество.Мнемозина написа:
Минаването към лятното време поне за мен изисква адаптивен период поне от месец.
За разлика от зимното, с което свиквам още преди да е дошла нощта за смяната.
Ммммда!нефертити написа: Времето е прекрасно, птички пеят, слънце пече... ехее
животът е хубав!

Явното е, че явно и ти ще свиваш гнездо, щом като щъркелът ти е бил там.МЪЖжжж написа:Ммммда!нефертити написа: Времето е прекрасно, птички пеят, слънце пече... ехее
животът е хубав!
п.п. Не гледайте датата на снимката... Ще има и нови клипчета по въпроса скоро.
Вързах си най-накрая мартениците. Странното е, че видях щъркел не по полетата, а на гнездо на уличен стълб на "Цариградско"..Явно и те са се преселили...егати и урбанизацията.