Идеи за културно-масова програма?
Кент...
Кент...
до 40 минути кацва у нас.
- Dark Angel
Re: Кент...
Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
И аз така. Много здраве на Кента!esti написа:Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
Това ми напомня нещо.....vyara написа:И аз така. Много здраве на Кента!esti написа:Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
Преди мнооооого години по Всяка неделя - оная старата - на гости на Кеворк беше д-р Чавдар Драгойчев (на Цола сина, ако помните), та той накрая в книгата написа нещо от рода на "Бъдете здрави, нищо че ние (докторите) ще останем без работа"
Не знам, що се сетих сега......
Пък аз се сетих за милиционера, дето намерил пингвин.esti написа:Това ми напомня нещо.....vyara написа:И аз така. Много здраве на Кента!esti написа:Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
Преди мнооооого години по Всяка неделя - оная старата - на гости на Кеворк беше д-р Чавдар Драгойчев (на Цола сина, ако помните), та той накрая в книгата написа нещо от рода на "Бъдете здрави, нищо че ние (докторите) ще останем без работа"
Panta rhei...
Ми щот Кента нали дофтур, пък аз здраве му желая. Неведоми са пътищата на асоциациите.... то пак друго като не ти щукнаesti написа:Това ми напомня нещо.....vyara написа:И аз така. Много здраве на Кента!esti написа:Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Пък аз се сетих за милиционера, дето намерил пингвин.
Виц?
Ей го, въпрос на време да се развихри воображението мнемино. Едната - Цола Драгойчева, другата - пингвин и милиционер...Мнемозина написа:Пък аз се сетих за милиционера, дето намерил пингвин.esti написа:Това ми напомня нещо.....vyara написа:И аз така. Много здраве на Кента!esti написа:Аз идеи за вашата културно-масова програма нямам, но - поздрави на Кент и весел ден на всички.4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
Пък аз чисто и просто пожелах поздрави на Кента....
Виц.esti написа:Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Виц?
Намерил един милиционер на улицата пингвин. Закарал го в районното и шефът му казал: "Какво сега, толкова ли си тъп, заведи го в зоологическата градина".
След малко милиционерът докладва: "Другарю полковник, в зоологическата градина вече бяхме. Сега да го заведа ли и на куклен театър?"
Panta rhei...
Абе нещо съм се повредила напоследък:(vyara написа:... то пак друго като не ти щукна
Туй другото не ми щуква....
Ще ходя в манастир май
Аз все още не стоплям връзката с моите поздравиМнемозина написа:Виц.esti написа:Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Виц?![]()
Намерил един милиционер на улицата пингвин. Закарал го в районното и шефът му казал: "Какво сега, толкова ли си тъп, заведи го в зоологическата градина".
След малко милиционерът докладва: "Другарю полковник, в зоологическата градина вече бяхме. Сега да го заведа ли и на куклен театър?"
И ние така бе, ама чакай, то сега се започва, щото и на него имен ден му се задава...vyara написа: Ей го, въпрос на време да се развихри воображението мнемино. Едната - Цола Драгойчева, другата - пингвин и милиционер...
Пък аз чисто и просто пожелах поздрави на Кента....
Panta rhei...
Мнемозина написа:Виц.esti написа:Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Виц?![]()
Добре ама......пак не зацепвам, що точно това се сети:lol::lol::lol:
Казах ти аз да събираш матриал за нови еротични разкази, а ти - манастир. Да са зимаш у ръце, ей.esti написа:Абе нещо съм се повредила напоследък:(vyara написа:... то пак друго като не ти щукна
Ще ходя в манастир май
Културно-масова програма щото...esti написа:Мнемозина написа:Виц.esti написа:Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Виц?![]()
Panta rhei...
Хм.....то стане ли така сама да са зимам у ръце, съвсем ще съм я окъсалаvyara написа:Казах ти аз да събираш матриал за нови еротични разкази, а ти - манастир. Да са зимаш у ръце, ей.esti написа:Абе нещо съм се повредила напоследък:(vyara написа:... то пак друго като не ти щукна
Ще ходя в манастир май
Мен пък ме е гнус да се вземам в ръцеesti написа: Хм.....то стане ли така сама да са зимам у ръце, съвсем ще съм я окъсала:lol:
Ааааа.....аха!Мнемозина написа:Културно-масова програма щото...esti написа:Мнемозина написа:Виц.esti написа:Ко туй ма Мнемо?Мнемозина написа:
Виц?![]()
ИзобщЕ не ми мина през......онова в тиквата.
Еееее, ми само след баня беGaspode написа:Мен пък ме е гнус да се вземам в ръцеesti написа: Хм.....то стане ли така сама да са зимам у ръце, съвсем ще съм я окъсала:lol:
:blum:
Мойта тиква понеже я усещам възпразничка тия дни, та се образуват разни връзки.esti написа: Ааааа.....аха!
ИзобщЕ не ми мина през......онова в тиквата.
Panta rhei...
Чак пък гнус. Ти да не си жаба, бре. Намери си принцеса тогава да та зима и да та... каквото там...Gaspode написа:Мен пък ме е гнус да се вземам в ръцеesti написа: Хм.....то стане ли така сама да са зимам у ръце, съвсем ще съм я окъсала:lol:
:blum:
Ти пък си намери един снажен той да та зима у ръце и тъй...esti написа:Хм.....то стане ли така сама да са зимам у ръце, съвсем ще съм я окъсалаvyara написа:Казах ти аз да събираш матриал за нови еротични разкази, а ти - манастир. Да са зимаш у ръце, ей.esti написа:Абе нещо съм се повредила напоследък:(vyara написа:... то пак друго като не ти щукна
Ще ходя в манастир май:lol:
- Dark Angel
ненам що си представих как един ми ти снажен прикляка, повдига ме със се стола и ме разнася насам натам из стаятаvyara написа: Ти пък си намери един снажен той да та зима у ръце и тъй...
Ми секи с воображението сиDark написа:ненам що си представих как един ми ти снажен прикляка, повдига ме със се стола и ме разнася насам натам из стаятаvyara написа: Ти пък си намери един снажен той да та зима у ръце и тъй...
И все пак що със стола
- Dark Angel
vyara написа:
Ми секи с воображението си![]()
И все пак що със столаАаа, разбрах! Щото сега си на стола и веднага го искаш
Ох! Тоя стол трябва да се поправи. Закачила ми се е ризата малко под мишниците за някое стърчащо железо.Dark написа:ненам що си представих как един ми ти снажен прикляка, повдига ме със се стола и ме разнася насам натам из стаятаvyara написа: Ти пък си намери един снажен той да та зима у ръце и тъй...
-
dokTorkaTA
Kenteeeeeeee.....4avdar4e написа:до 40 минути кацва у нас.
mnogo celufffffffki ot tuk ot meni....
az kato wikna skoro..IDVAAAAAMMMMM!
shte se chue i do Warna...
Кой ял - ял, кой пил - пил, кой ..
Шегувам се (за последното:harhar: ), ъф коурс. Беше много, ама много гот! Къщата е на вили на могили, щото повече от едно дете на едно място... Обаче аз имам едни огромни бръчки от най-хубавия смях на света!!! Пък се и видяхме (освен с Кент и Прекрасна Кентиня) с още двама ногу готини клубари, ама няма да ви кажа кои, пък вие се изяжте, нъц-нъц:blum:
Тъй, тъй, да не кажете, че не съм докладвала..
П.П. Шкембето в "Дивака" все още си е много вкусно
Много рано сте се разотишли нещо бре4avdar4e написа:Кой ял - ял, кой пил - пил, кой ..Шегувам се (за последното:harhar: ), ъф коурс. Беше много, ама много гот! Къщата е на вили на могили, щото повече от едно дете на едно място... Обаче аз имам едни огромни бръчки от най-хубавия смях на света!!! Пък се и видяхме (освен с Кент и Прекрасна Кентиня) с още двама ногу готини клубари, ама няма да ви кажа кои, пък вие се изяжте, нъц-нъц:blum:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.