Много е благ! (тва е заместител на израза - супер е)
Как спасява хората и как накрая Любовта възтържествува...
И нищо дуго няма значение
Амин
ПП: Ох, отдавна не се бях изказвал подходящо тук ;)
Аз - не. Ама домашните ми любимци хахах ДА.turist написа:Гледахте ли го?
Много е благ! (тва е заместител на израза - супер е)
Как спасява хората и как накрая Любовта възтържествува...
И нищо дуго няма значение
Амин
А, не се ядосвам. Даже съм приятно изненадана, че "Тютюн" дръпна толкова напред, това вече не го очаквах. Аууу - "маниерна" била "Майсторът и Маргарита", това ме ядоса.Мнемозина написа:Е не се ядосвай сега, това си се очакваше.pocti_bezobidna написа:Не. Гледах Голямото четене по БНТ.
Ама знаех си че така ще стане, просто си знаех!
Да, даМнемозина написа:Ако съм го гледала, няма да е било съзнателно, понеже нищо не си спомням.
Поздравления, значи, за подходящото изказване, прозвуча сякаш си се стискал, стискал, и сега вече...
turist написа:

Хайде сега пък и претенции.turist написа:Да, даМнемозина написа:Ако съм го гледала, няма да е било съзнателно, понеже нищо не си спомням.
Поздравления, значи, за подходящото изказване, прозвуча сякаш си се стискал, стискал, и сега вече...
просто веднага исках да го напиша или кажа на някой
и невероятно - сели 4 мнения по темата ми виждам днес. ;)
Нищо, че някои не са съвсем за нея де ;)
Ми така е...Мнемозина написа:Хайде сега пък и претенции.turist написа:Да, даМнемозина написа:Ако съм го гледала, няма да е било съзнателно, понеже нищо не си спомням.
просто веднага исках да го напиша или кажа на някой
и невероятно - сели 4 мнения по темата ми виждам днес. ;)
Нищо, че някои не са съвсем за нея де ;)
Важното е колко пъти е прочетена, ако искаш да знаеш.

Друже, защо си смени Аватара бре?[unknown] написа:Остава да уточним Джаз какви ги предпочита- над или под 30- те. Щото, нали, и в пищните форми си има очарование...за някой...Магия написа:А стига с тия рускини , на нас какво ни е
А и те са хубави до 30, после стават мамаши:blum:
Щото ми се реве. На вас не ви ли се е ревало? Или е трудно такова едно признание...turist написа:
Друже, защо си смени Аватара бре?
Аааа, на оная снимка си бях излязъл много добре, ако искаш да знаеш...пък...
Нещо си се поучовечил :)

аз пък плачаБоЕВ написа:Мъжете никога не плачат!:-)[unknown] написа:Щото ми се реве. На вас не ви ли се е ревало? Или е трудно такова едно признание...
Е, понякога им се случва да им се изпотят очите, ама това е само за разкош както казва една видна наша клубарка.
Бърже цъкай тука да си напрайш тест и ще разбереш.turist написа:аз пък плачаБоЕВ написа:Мъжете никога не плачат!:-)[unknown] написа:Щото ми се реве. На вас не ви ли се е ревало? Или е трудно такова едно признание...
Е, понякога им се случва да им се изпотят очите, ама това е само за разкош както казва една видна наша клубарка.
и кво значи
не съм мъж ли?
кво съм - женчо
или дечко? :)
На "Съдбата на човека" ми избиват сълзи. Ама всеки път, по часовник. Начи дават ли го тоя филм, може аз да съм някъде другаде и примерно хич да не знам, може книга даси чета или нещо друго да правя, обаче в момента когато Ванюшка почва да вика тате, татенце и да прегръща и да целува Бондарчук, и той както караше камиона и го спря в канавката, понеже не вижда нищо. Е тогава реввам. Много е неудобно, щото представяте ли си ако съм пред хора и разказвам виц... Или па презентация водя, да речеме и обяснявам, как ние сме много добри, страхотни сме и номер едно. И някъде Иванушка прави квот прави и аз- рев. Ми хората се чувстват притеснени, риш, мислят си, че смятам че не ми вярват и почват да ме убеждават, да, да номер едно сте, номер едно сте, бе, не се притеснявай.turist написа:аз пък плачаБоЕВ написа:Мъжете никога не плачат!:-)[unknown] написа:Щото ми се реве. На вас не ви ли се е ревало? Или е трудно такова едно признание...
и кво значи
не съм мъж ли?
кво съм - женчо
или дечко? :)
Green Light написа: Ми хората се чувстват притеснени, риш, мислят си, че смятам че не ми вярват и почват да ме убеждават, да, да номер едно сте, номер едно сте, бе, не се притеснявай.
тва ми заприлича на ония виц дето един си пожелал на златната рибка да свършва винаги с жена си и докато се прибере от пристана и по пътя свършил три пъти. ама ти си къде-къде в по-изгоден вариант, де.Green Light написа:
На "Съдбата на човека" ми избиват сълзи. Ама всеки път, по часовник. .
Боже Мили!Green Light написа:На "Съдбата на човека" ми избиват сълзи. Ама всеки път, по часовник. Начи дават ли го тоя филм, може аз да съм някъде другаде и примерно хич да не знам, може книга даси чета или нещо друго да правя, обаче в момента когато Ванюшка почва да вика тате, татенце и да прегръща и да целува Бондарчук, и той както караше камиона и го спря в канавката, понеже не вижда нищо. Е тогава реввам. Много е неудобно, щото представяте ли си ако съм пред хора и разказвам виц... Или па презентация водя, да речеме и обяснявам, как ние сме много добри, страхотни сме и номер едно. И някъде Иванушка прави квот прави и аз- рев. Ми хората се чувстват притеснени, риш, мислят си, че смятам че не ми вярват и почват да ме убеждават, да, да номер едно сте, номер едно сте, бе, не се притеснявай.
turist написа:Миии
как той се впуска да спасява човечеството
и накрая как нея я спасяваше
и как нещата си идват на местата;
хем не иска да е повече спайдърмен и иска да я отблъсне - хем не стана точно така както уж му се искаше.
Туй кво му се викаше раздвояване в желанията на разума и копненията на Сърцето ли?
Сега изключвам момента, че сценаристта намества събитията...
Ай стига ве! Ама имаше ли щастлив край - имаше!Semiramis написа:turist написа:Миии
как той се впуска да спасява човечеството
и накрая как нея я спасяваше
и как нещата си идват на местата;
хем не иска да е повече спайдърмен и иска да я отблъсне - хем не стана точно така както уж му се искаше.
Туй кво му се викаше раздвояване в желанията на разума и копненията на Сърцето ли?
Сега изключвам момента, че сценаристта намества събитията...
ох.
Гледахме го, случайно.
Тази тема си я избирам за петъчна -
многопластови са внушенията
но едно от най-силните послания е, че като ти е крив обекта на любовта колкото и да са в твоята глава проблемите, чудеса не можеш да правиш.
Превеждам: ако мацката можеше да лети, примерно, или поне да беше Котка ...
ми тя - обикновена. какъвто и да си - не мож-я опази, ако тя сама не може.
и т.н