петък е, а няма...
петък е, а няма...
БИРА и сърцето ми направо спира-а-а!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
скакауец такъвМнемозина написа:Мога да опитам да ти изпратя няколко жени в офиса, след което ти бързичко ще намериш правилния път към бирата.
И тогава - наздраве!
Щи кажа аз още жени в офиса! малко ли са ми 4 и то в петъчна скука и словесна разюзданост?!
Аре, отивам в аперитивчето наблизо, поне да се утеша с една биричка!:blum:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.

http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Лелеее, за какви неща си мислите! Май наистина се запролетява нещо...Green Light написа:Е, разбрахме най- накрая, какво работи Мнемозинааа.Мнемозина написа:Мога да опитам да ти изпратя няколко жени в офиса, след което ти бързичко ще намериш правилния път към бирата.
И тогава - наздраве!
Panta rhei...
Така е, запролетява се. Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Мнемозина написа:Лелеее, за какви неща си мислите! Май наистина се запролетява нещо...Green Light написа:Е, разбрахме най- накрая, какво работи Мнемозинааа.Мнемозина написа:Мога да опитам да ти изпратя няколко жени в офиса, след което ти бързичко ще намериш правилния път към бирата.
И тогава - наздраве!
Ооооо, съчувствам. Дано по- бързо се оправиш...inj написа:
Така е, запролетява се. Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
Последно промяна от Ън на 27.03.09, 23:05, променено общо 1 път.
Ахам. Ко да се прави. Рисковете на професията и на глупостта ми.Мнемозина написа:inj написа:
Така е, запролетява се. Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
Ама това наистина ли?
Ох.inj написа:Ахам. Ко да се прави. Рисковете на професията и на глупостта ми.Мнемозина написа:inj написа:
Ама това наистина ли?
Дано се оправиш бързо!
Но пък така повечко ще се вясваш тук.
Да извлека аз ползата от вредата.
Panta rhei...
Инж, леко и бързо възстановяване ти пожелавам! Явно е дошло време за един от уроците ти.inj написа:Че то ако си загубя и него, по-добре да скоча от по-високо.
И да знаете, че ако в една къща още не са сложени стълбите и е дупка само, шанса да се качите на последния етаж без стълба, скеле или тем подобни простотии, клони към приземния етаж и почти неизползваеми два крака.
Моята теория по въпроса за подобни случки е следната: когато много тичаме по задачки и сме прекалено заети със света около нас, някои важни неща, които не трябва да пропускаме, остават извън полезрението ни. Когато по никакъв друг начин не успяваме да разберем, че е крайно време да ги погледнем, се случва нещо, което чисто физически ни приковава погледа в тях. но ти сам си наясно с това, убедена съм!
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
inj написа: Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
важното е, че си опазил главата
все пак за втори етаж четъ
краката ще ги разгипсират
и пак ще се катериш
оххххх това си е било голямо падане
яд ме е, че така се е случило
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Важното е, че си опитал и си последвал мечтата си за летене.holi_day написа:inj написа: Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
важното е, че си опазил главата
все пак за втори етаж четъ
краката ще ги разгипсират
и пак ще се катериш
оххххх това си е било голямо падане
яд ме е, че така се е случило
Просто не си предвидил, че за да полетиш ти е необходимо пространство да разпериш крилете си и достатъчна високо място, от което да скочиш.
Хайде, другият път - успех!
За сега - скорошно стъпване на крака. Ако имаш нужда от съвети за по-бързо калциране и оздравяване, свиркай.
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
или поне едно въже ластичнонефертити написа: Важното е, че си опитал и си последвал мечтата си за летене.
Просто не си предвидил, че за да полетиш ти е необходимо пространство да разпериш крилете си и достатъчна високо място, от което да скочиш.
Хайде, другият път - успех!
ПП
Здравей, Нефертити!
Re: петък е, а няма...
бира имаше... даже и в събота по време на мачаАВе написа:БИРА и сърцето ми направо спира-а-а!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
inj написа:Мдааам, благодаря на всички, за съжаление днеска се оказа, че и другия е счупен. Ако има някой крила назаем да даде, че положението с кенефа е леко критично. Няма значение дали са ангелски, дяволски или пилешки. Важното е да работят
мога да наливам положителни мисли в твоя посока, незнам колко ще свършат работа, ама ...
и ..знаеш ли..това с тоалетната щеше да е по-гадно ако бяха ръцете.
знам, че не ти е смешно, ама...
Уф.. гащи с перка да ти направя..ама 100 кила няма да носят..inj написа:Мдааам, благодаря на всички, за съжаление днеска се оказа, че и другия е счупен. Ако има някой крила назаем да даде, че положението с кенефа е леко критично. Няма значение дали са ангелски, дяволски или пилешки. Важното е да работят
Знам какво е гадно. Месец-два носих на ръце бившата до ВЦ-то, преди да проходи с патериците, след като си счупи капачката на коляното. Нито можеш да мръднеш нанякъде, нито хората около теб. До магазина тичах на прибежки... Добре, че вече не бях наемен служител и работата си я вършех от вкъщи. Иначе бедна ми е фантазията как щеше да стане...
Успешно и бързо оздравяване колега и ...тая обица си я сложи и на 2-те уши. Дано ти е първата и съответно последната глупост в живота. Щот...както казваше Тошко Колев- "1 секунда невнимание...и после цял живот - мъртъв".
Наздраве инж!
Последно промяна от І на 30.03.09, 19:55, променено общо 1 път.
Не се отказвай и от малкото удоволствие, което имаш в момента.inj написа:Бе то проблема е много особен. Значи трудно отивам до кенефа - много трудно, а от сладоледа много ми се дохожда. И там идва големия проблем. Не мога да ям сладолед щото трябва да дрискам. Направо си е нещастие огромно. Болката ще я понеса, ама липсата на сладолед... не знам
Ближи си сладоледа и не мисли за после.
Много е полезен сега за твоето състояние. Избягвай плодовите, като кайсия, пъпеш - разхлабващи, наблегни на чистия сметанов или шоколадовия.
Би могъл да го комбинираш с нещо затягащо, примерно сок/компот от дренки или банан.
"Спаси си деня!" - Green Light
Сладолед не се ближе, а се яде със супена лъжица. И при мен няма малко. Има или 1 или 2 кила. А след тях как се дрискааанефертити написа:Не се отказвай и от малкото удоволствие, което имаш в момента.inj написа:Бе то проблема е много особен. Значи трудно отивам до кенефа - много трудно, а от сладоледа много ми се дохожда. И там идва големия проблем. Не мога да ям сладолед щото трябва да дрискам. Направо си е нещастие огромно. Болката ще я понеса, ама липсата на сладолед... не знам
Ближи си сладоледа и не мисли за после.
Много е полезен сега за твоето състояние. Избягвай плодовите, като кайсия, пъпеш - разхлабващи, наблегни на чистия сметанов или шоколадовия.
Би могъл да го комбинираш с нещо затягащо, примерно сок/компот от дренки или банан.
аре ве третия крак нали е здрав, начи ше черпиш квоТака е, запролетява се. Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
[/quote]Кент написа:аре ве третия крак нали е здрав, начи ше черпиш квоТака е, запролетява се. Ето и аз реших малко да полетя, ама само успях да дислоцирам 100-те си килограма от втория етаж на една недовършена къща до приземния. И сега съм се гипсирал, (ама не от бира)Хубаво беше за части от секундата
Че аз ако бях паднал на него, нищо нямаше да ми има. Ама сега...
inj написа: Че аз ако бях паднал на него, нищо нямаше да ми има. Ама сега...