МИСТЪР ФОРУМ - Що да съм аз, бе, не е ли Ремиус? Аз съм бил?! Мене ме обичате, а той е мистъра, я да сменяте веднага всичко. "Мистър форум", възмутен съм! От известно време ме дразните ужасно, на всички ви шибвам по една глава!
МИС ФОРУМ - Ми за мене, в момента е Бийд. Искам да кажа че се менкате. Вчепетлен съм много от жените тука, мисля че мъжката група ви дишаме прахта и с ръка на сърцето признавам че доста вдигате нивото тук. Човек все седи на пръсти, риш.
ФОРУМ ЛЮБИМЕЦ - Глупости! Никаъв Ремиус! Нахалитет, риш, нема, нема, и се върне баш като не трябва! Аз съм! Намерил да се върне, аман! Аз! Грин! Лайт! Шът! И тоя ше го давя!
ФОРУМЕН ПЛЕЙБОЙ - Е, Мъжж е, да, ама не знам дали плейбой. Даже и романтик не е за мене. Такъв е някакъв, ала Ал Пачино в Усещане за жена. "И много назад, нали, много много назад в класацията, на второ място харесва ФЕРАРИ." Тва сега плейбой ли е? Не знам.
НАЙ- КОМИЧНА ЛИЧНОСТ - .... Не знам. "Комична личност" е комуто да се подигравам. Кому се подигравам, кому, кому. Ми всички сте много глупави, ама никой не ми изгрява така да се отличава по нещо.
НАЙ- ДРАЗНЕЩ ФОРУМЕЦ - Абсолютно всички. Сега в тая ситуация Вяра ме нервира. И Семирамис. Бе начи откъде накъде Ремиус ви е Любимец, кой не го удави, па на!
НАЙ- ГОЛЯМ СПАМЕР - Спам? Кво е тва бе?
НАЙ- ДОБЪР АВАТАР - Моя. Светофар! Не майтапя се. На Ремиус.... грешка На ремиус, риш, тоя вълк и мечката преди това ме кефеха. Ама не мога да си обърна ръката да го напиша в тая класация.
НАЙ- ДОБЪР ПОДПИС - на Сноу от едно време- "Добротата трябва да бъде премерена и адресирана"
ФОРУМ-ПОБОЙНИК - Боев, добре, да, Боев е! Добре се бие, добре се цели. Отвреме навреме ние всички го обвиняваме в неаргументиарност и понеже аз имам светъл пример в това отношение, та все ми е на езика да кажа- нямате си представа вие от неаргументиран спор, щом на него това пишете. Ма обикновенно съм му ядосан, та...
ФОРУМ-УСМИВКА - Ето тука е Ланселот, бе Вяра
НАЙ-ДОБРА ТЕМА - "Кое е това, което сме ние?" на Ремиус
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... E5&start=0 и много има
НАЙ-ДОБЪР ПОСТ - ами напоследак този на Бийд за чувството за хумор "липсата на чувство за хумор често превръща притежателите си в пумпали, които се въртят около собствената си ос с все по-голяма скорост и зашеметени от това движение не виждат отчетливо околните"
ФОРУМ-БИСЕР Бе защо не мога да се сетя. Ънноун, страхотна идея, с тая анкета, да знаеш! Ще трябва да помисля за бисера!
МОДЕРАТОР НА ГОДИНАТА - Аз. Съжалявам наистина много!
ФОРУМ ДЕБЮТ -
ЗЛАТНО ПЕРО - Щрунц? Щрунц! Щрунц. Аман, аман, аман! Аман, бе! Цъфне за малко, дзяк, и аре нема го три години, ама ако треа ти направи кал- веднага е на линия!
НАЙ-МИЛ ФОРУМЕЦ - Латрево, не знам дали има конкуренция. И нямам идея как оцелява с тва доверие към 'секи.
ФОРУМ ГРЪДНА ОБИКОЛКА - Бе ей! ТОВА НЕ ГО ЗНАМ!
ФОРУМ ПЕСИМИСТ - Куида. Къде е тоя образ готин. Като кихнат вика американците и тука ние- двойна брохопневмония. Не че не е прав
ФОРУМ РЕСПЕКТ - За мене са Мнемозина и Сноупринцес
ФОРУМ ИЗДЪНКА - Аз, заради точката с модерирането.
ФОРУМ СПОКОЙСТВИЕ - За мене е Кента. Много ме кефи с отношение към скандали и драми.
ФОРУМ МАМА - Вяра хе, хе, хе. Мамата на истинската Вяра
ФОРУМ ТАТКО - Май Мъжж си го представям тука. С неговата малка красавица
ФОРУМ СНИМКА - няма идея и не разбирам
ФОРУМ ДВОЙКА - май няма в момента
ФОРУМ ПРОВОКАТОР -
ФОРУМ ИЗКУШЕНИЕ - Тоест как изкушение?
[/quote]