нц
Re: нц
bead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.
Или поне не очаквам да ме боли..
цък,МЪЖжжж написа:bead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.Не е "яко"...Но на теб поне ти вярвам..
Или поне не очаквам да ме боли..
няма
тук не боли
И как ще се развива тази тема?
"Спаси си деня!" - Green Light
- Глас в пустиня
Ти само гледай в какви диви дебри ще улети темата само след малко.нефертити написа:
харесва ми, защото е перфектната рефлексия на шибания живот. и съдържа в себе си отрицанието, непукизма, пренебрежението, абсурдността. аз съм нц. по много въпроси. и това е красноречиво точно в такава степен, в каквато събеседникът ми е узрял да го разбере.МЪЖжжж написа:Не е "яко".....
just perfect
jazz написа:какво е нц
няма цици
тогава и аз съм нц
нц - цъ, тц, цък, тцък и подобни звуци, възпроизведени от допира при езика с небцето при рязко вдишване. Ммм, как го обясних само това отрицание
Боев, чакам аз, чакам и гледам, ама що не ще да "улети" в тия диви дебри?БоЕВ написа:Ти само гледай в какви диви дебри ще улети темата само след малко.нефертити написа:
Дай да и помогнем малко да набере височина и разпери криле или нц?!
Да. Защото обикновено са достатъчни точно 2 отговора.bead_ написа: харесва ми, защото е перфектната рефлексия на шибания живот. и съдържа в себе си отрицанието, непукизма, пренебрежението, абсурдността. аз съм нц. по много въпроси. и това е красноречиво точно в такава степен, в каквато събеседникът ми е узрял да го разбере.
Да.
и
Не. /или Нц
Ама кат стоиш без отговор и си кроиш планове, щото другарчето те е отпочнало 2 дни преди това ...а после се праи, че го нема... и едни 2 думи не обелва /примерно: абе...домързя мееее, промених си плановетееее, ам що не си..XXL-
Аз затова се бях ядосал. Щот няколко жени ми провалиха цялата програма за уикенда /почвайки с два РД-та дет и бившата беше/ и то в рамките на 1-2 дни... Пълната тема е тук... с обяснение и снимки за хепънинга, който пропуснах заради мъцане и безформени реплики. И това на фона на тъжната молба на щерката "Тати, моля те остани да спиш тук", която не изпълних поради горните обстоятелства... Наистина ми дойде в повече.
Та затова Биид. При теб знам, че каквото и да става...ще имам ясен отговор. Или да или не. Или Нц...което е дори по убедително от "не"-то..
А то верно..на тоя епичен живот дето водиме в момента, повечето отговори са Нц.
БоЕВ написа: Ти само гледай в какви диви дебри ще улети темата само след малко.
Е до сега къде си видял тема дет примерно пише "секс" у нея да се развие?
Виж ако се заговори за НЕК, ТЕЦ или партийните крамоли...винаги темите улетяват в руслото на пиеные и секс.
А тая тема ся кат я чета в първите мнения...баш на тема за "свободна борба" мяза.
Наздраве друже!
много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.
Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.А така! Как да кажеш нц сега, а?
цък
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата
нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
И ти не изоставаш Елби!ELBI написа:нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
черпейшън?нефертити написа:И ти не изоставаш Елби!ELBI написа:нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
ноУ пролЪм!ELBI написа:черпейшън?нефертити написа:И ти не изоставаш Елби!ELBI написа:нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
вери гуднефертити написа:ноУ пролЪм!ELBI написа:черпейшън?нефертити написа:И ти не изоставаш Елби!ELBI написа:нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
- Глас в пустиня
А всичко тръгна от едно Нц!:lol:ELBI написа:вери гуднефертити написа:ноУ пролЪм!ELBI написа:черпейшън?нефертити написа:И ти не изоставаш Елби!ELBI написа:нали - свежарка си, нефинефертити написа:Ми казах де!ELBI написа:Ми кажи денефертити написа:ELBI написа:много е гот да ти пасваbead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
цък
Айдеее улете темата![]()
- Глас в пустиня
Наздраве!МЪЖжжж написа:БоЕВ написа: Ти само гледай в какви диви дебри ще улети темата само след малко.
Е до сега къде си видял тема дет примерно пише "секс" у нея да се развие?
Виж ако се заговори за НЕК, ТЕЦ или партийните крамоли...винаги темите улетяват в руслото на пиеные и секс.
А тая тема ся кат я чета в първите мнения...баш на тема за "свободна борба" мяза.Ма ..език мой, Български!
За всичко става...
Наздраве друже!![]()
Тва твое `Нц` ми звучи като - НъЦки.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това "нЪц" ли означава?bead_ написа:мъжж го каза и толкова ми пасна, че направо отварям нова тема.
нц.
супер яко.
Какво и кога е казал, че липсвах

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.