Мародери.

Похотливци.

И огромни страхливци.

С което си заслужават отношението.

Но само в цивилизованите страни полицията пази народа, дори и протестиращите.

14-ти януари не е забравен!

Много обобщителноБоЕВ написа:навсякъде

новият ти подпис доста добре лепна в тематаfrisky lioness написа:..
Ш`го сгънат ама следващия път - това да не ти е филм.Semiramis написа:сори, но първата ме разсмя.
Напомни ми за един американски филм, в който "нашия" на сутринта пита мацката
ти нали не спа с мен само за да се похвалиш на приятелките си, че спиш с полицай
и не съм съгласна, че са страхливци. татуирания тип ако го помолят учтиво дали ще се съобрази, м?
плюс това мисля, че има полицаи, на които не им е нужно подкрепление или оръжие, за да го сгънат...
Станели въпрос за МВР ввсички обобщения важат.frisky lioness написа:Много обобщителноБоЕВ написа:навсякъде
Много...
Това е като "всички"
"никога"
"винаги"
Трябва да признаеш, че всичко е относително, в крайна сметка:winkw:
Можеш ли да си представиш света без полиция и армия?
Аз не.
Не и в обозримото бъдеще
тъкмо ти се израдвах, че си грабнал плеткатаБоЕВ написа:...
...

Мога да плета...терлици!:mad:majemela4ka написа:
тъкмо ти се израдвах, че си грабнал плетката
Semiramis написа:новият ти подпис доста добре лепна в тематаfrisky lioness написа:..
много готин

frisky lioness написа:
Не разбрах
(както винаги:shy:)
еееееееееееееееее е!БоЕВ написа:Ш`го сгънат ама следващия път - това да не ти е филм.Semiramis написа: и не съм съгласна, че са страхливци. татуирания тип ако го помолят учтиво дали ще се съобрази, м?
плюс това мисля, че има полицаи, на които не им е нужно подкрепление или оръжие, за да го сгънат...
БоЕВ написа:Изоках се - не ми се говори по темата вече.
Гледам ги, слушам ги всеки ден и все повече се убеждавам че МВР е едно блато което трябва да се пресуши/разформирова до последен човек.
Баси и наглеците - още напъват за безконторолен достъп до тел. и трафик. Вчера са опитали пак да вкарат поправките за гласуване в парламента. В разрез със самия правилник на парламента доколкото разбрах защото само преди седмица и нещо `поправките` бяха отхвърлени и обявени за незаконни и неморални. Голям зор да слухтят навсякъде. Миналата година са подслушвали над 300 000 човека и какво? Колко `тежки` престъпления разкриха? Николко! Гръмна само скандала с разработката ` галерия`, че незаконно са били следени и подслушвани журналисти. Баси на квадрат! Преди дни се изтъпани един охлюв и с гордост обяви, че при отвличанията имали 10% разкриваемост - баси, на 14 отвличания 10% - евала, ашколсун и аферим. Ти ако работиш с 10% ефективност, какво става с теб - гориш - никой няма да те търпи. Обаче тука не е така - даже когато направиш това което се иска от теб и това за което ти плащат от наще данъци го обавяват като нещо извънредно - днес полицията разкри извършителите на кражаба - еми ще ги разкрие бе тикво, тва им е работата, все едно всеки ден в медиите да се обявява: днес хлебарите произведоха хляб. Тъпня на куб, навили си нещо олигофрените и праят милиционерски постановки - то не беше бомба пред парламента, то не беше блогър терорист отвлякъл автобус, то не беше ученичка заплашила школото с бомба...и посланието е едно и също, прозрачно бих добавил - видите ли, ако имахме достъп без разрешение от съдия тия неща щяхме да ги разкриваме много по-бързо...Баси. Баси.Баси!