Burn
Burn In Hell
Е, не така грубо бе мила.
Е, чак пък страшно, аЙ сИга.[unknown] написа:Страшно чак...Sweety написа: И тук неразбирателство между половете!
А, добрутро!нефертити написа:
Е, чак пък страшно, аЙ сИга.
Ето нещо за душата вече от нашето време, да видиш, че сме от една порода.
Ехх, години луди млади, как летите, чак улетехте!
Burn
И съм го слушАла,[unknown] написа:А, добрутро!нефертити написа:
Е, чак пък страшно, аЙ сИга.
BurnВиж линк №2 от първия ми пост...
НИ сЪ мъчи да мЪ ИдосЪш, нЕма да успеЙш![unknown] написа:Ей, упорит чУвек!нефертити написа:
И съм го слушАла,
и съм го видЕла, че клипчето е друго все пак!Една и съща песен, на едно и също място снимана...иначе клипа е различен...
нефертити написа:Е, чак пък страшно, аЙ сИга.[unknown] написа:Страшно чак...Sweety написа: И тук неразбирателство между половете!
Burn
Ми, за кво друго са форумите...Sweety написа: Е, ако някой ми беше казал само допреди малко, че АЗ, точно днес, точно посреднощ, ще чета Purple's lyrics от 70те, е нямаше как да не повярвам в теорията за свободната воля на елементарните частици!
нефертити написа: И трети вариант и намерих, но ще си го гледкам самичка, щом не го щеш!
Брейй, раздвижвам ти темичката ипак си недоволен.
Ми нека слушат чУвеците убавите песни отново и отново, кво лошо има пък!
Абе по гръб не падам и аз шЪ знаЙш!
само ей тъй!
...е само жицЪ?!..никакъв текст?!..аз все пак english уча в момента![unknown] написа:Ми, за кво друго са форумите...Sweety написа: Е, ако някой ми беше казал само допреди малко, че АЗ, точно днес, точно посреднощ, ще чета Purple's lyrics от 70те, е нямаше как да не повярвам в теорията за свободната воля на елементарните частици!
Слушай ся малко ДжицЪ....
ех, ти пък![unknown] написа:Шмъ прощавъте, ама как ги тренирате?Sweety написа:ами направо ще се изпусна, че отдавна не съм си тренирала онези мускули
Ми ако бе изтраяля жицата до към края, щеше да си упражниш и english-а.Sweety написа:...е само жицЪ?!..никакъв текст?!..аз все пак english уча в момента![unknown] написа:Ми, за кво друго са форумите...Sweety написа: Е, ако някой ми беше казал само допреди малко, че АЗ, точно днес, точно посреднощ, ще чета Purple's lyrics от 70те, е нямаше как да не повярвам в теорията за свободната воля на елементарните частици!
Слушай ся малко ДжицЪ....
И сега като няма текст, само пича гледам...мноооого готин!:-)
Мъ, ти па...дреме ми за темата...дали е горе или долу...баси...Sweety написа:ех, ти пък![unknown] написа:Шмъ прощавъте, ама как ги тренирате?Sweety написа:ами направо ще се изпусна, че отдавна не съм си тренирала онези мускули
Направо я гръмна темата както си беше там горе... с тоя въпрос:(
..ако наистина не си чул или се правиш на неразбрал, ще ти пратя линк, ок?..Ах, ама ти нали си имаш я гугъл, я нещо друго за търсене

CRASH & BURNGreen Light написа:Fire, I'll take you to burn.