ШЛ снощи

Все същите
Аватар
ELBI

ШЛ снощи

Мнение от ELBI »

беше трепач. Неочакван резултат на стария трафорд, невероятен гол на Адебайор (така ли се казваше) - най-вероятно гол на годината!

И днес ще са много интересни мачове. Има още ЧВ... Изобщо - пролетта е нещо невероятно - супер готини емоции миналата седмица, липса на време по много показатели, свежест, младост, усмивки, биричка, винце, сиренце...приятели от тук и от чужбина...

Хубав ден на всички!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

:wine: :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Трепач беше виното, мезето, лафа. Ама, извинявай, играта на МЮ беше чисти нерви. 2 на 2, егати!

П.П. Май футбола ме изнервя напоследък.
Или може да не е от футбола ми просто да съм нервен.
Днеска, примерно, един колега ми пречи цял ден и ми бърка в здравето. И то без копче да ми каже или въобще да има работа с мене. Най- чиста злоба предизвиква в мене само, е така, седейки. Беше нещо като свръхестествено преживяване- усещам че човека мисли грешно. Ма сигура!
Среща имаме такава разнородна, седим, говорим обсъждаме. Той зъб не обелва, но аз, направо, мога да се закълна, че тва приятелче наум много греши и няма начин да не ми направи някакъв проблем.
... с тая значка на ЦСКА
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: ... с тая значка на ЦСКА
да мре! :rotfl24::blum:
just perfect
І

Мнение от І »

Алоооо... :grin: Мачаджиите! :lol:

Я те ви еНо видео туканка.. :blum: