:):)

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

:):)

Мнение от Kent »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
І

Мнение от І »

Ммм.. :-) Пак си се разхождал. :-)
И аз..ама тоя път снимките са "чувствителна информация".. :lol:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

нямам време да се разходя никъде
и защо ли не виждам нищо цъфнало
купих си саксийки вчера -с разцъфнали жълти, нежнички..забравих им името. да не ми е толкова изсъхнало
че и с мартениците ходя :(
като пуснеш нещо такова знаеш ли как добре ми действа?

:lol: четвъртата как се прави?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Semiramis написа:нямам време да се разходя никъде
и защо ли не виждам нищо цъфнало
купих си саксийки вчера -с разцъфнали жълти, нежнички..забравих им името. да не ми е толкова изсъхнало
че и с мартениците ходя :(
като пуснеш нещо такова знаеш ли как добре ми действа?

:lol: четвъртата как се прави?
Аре ве, нямаш. Желанието при мене за ходене предизвиква....хахахахаха....ерекция на свободното време. Уголемяване такова,
енлърджмент:rotfl24: Хеле пък за лятото кви планове имам:grin: Пък ше се бачка на ....момент 1+1/2+1/2+1/2 работи...това колку прай:roll: бе 1 и три втори. Една работа и още три втори значи ше бачкам на две цели йощ малко работи. И мисля да имам и време, и да ходя по горите и да спя в къщи хахахахахахха.... кво нахалство бахти. А на Патлейна е яко. Най-близката Планина до Варна. Ама иос планина - с диви прасета елени и чакали и пияни туристи по нощите да щъкат из шумата. Някак си случайно зарибих и Мериголд и като му отпрахме едно семейно....абе вие знаете:rotfl24: Значи района е уникален с някой неща - дивия рошков /или рожков/ не знам как се пише. За съжаление цъфтежа му го преварихме с две седмици. Ама то във Варна в Морското го има, да се вечно слави името на бай Новак /Антон/. Второто нещо е естествената кестенова гора, в резервата Дервиша над развалините на стария Велики Преслав. Третото нещо са дивите лалета, чийто цъфтеж също преварихме за съжаление. Ама те напук на твърденията на преславските националисти, мирно си растът в ена клисура до село. Тъй че си струва да се посети. Хижата е хижа като хижа, не е суперлукс..... но чисто, уютно бани, кенефи сичко, ко... Ако сте по свесни като сте трезвени, оставят я на ваше разположение цялата. Нощувката - обърната шестица хахахахах.... Наблизо има пещера "Мечата дупка" - няма мечки и на градус да не се влиза ,щото преславската бърза помош е далече. Пред хижата огнище и дърва в изобилие. В гората има и змии вече, кеф. Освен тва хижаря ни заведе до един наскоро открит средновековен манастир вдън гората и се разходихме из остътъците на древната Българска и.... Руска столица Велики Преслав. Ама тука да не дразня някой:rotfl24:...справка в кака вики /Сфендослав и руско-византийските войни от....мммм....10 век, ако не ме лъже паметта./. Ма като му гледам мутрата на въпросния Сфендослав, чист прабългарин ебаси. Тъй че въпросът е спорен. на връщане заплюхме за следващия път Осмар, там продават чуден елексир и Калугерица покрай Мадара / аве софиянци, къде се слагаше тука ударението уа:rotfl24:/
Ми това е една от снимките се казва ....ако човек често гледа в бездната, и бездната започва да гледа в него...оная с кладеница.Хм:cool:

оригиналния Сфендослав

Изображение

Сфендослав Втори Васса

Изображение

Нъли приличат:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
І

Мнение от І »

Кент написа: Нъли приличат:rotfl24:
:rotfl24: Точ в точ! :grin:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Кент написа:...а и се разходихме из остътъците на древната Българска и.... Руска столица Велики Преслав...

оригиналния Сфендослав

Изображение

Да пием за Москва - Руско-Френската столица! :beer:

Изображение

:rotfl24:

Няма-няма и току кажеш `чуш` на магарето! Убиваш ме с тия великоруски шовинистични изцепки. Предполагам знаеш съдбата на посоченият от теб велможа - излъган от Византия, оплетен в собствените си авантюри, животът му приключва в степите, а черепът му е превърнат в чаша(една от трите известни на историческата наука черепни чаши:winkw:). А що се отнася за външния вид който няма нищо общо нито с викингите, нито със славяните, то, мисля си, знаеш, че Бащу(Киев) е постороен от българи и в него са резидирали български канове, а кастово съкралната прическа `чембас`е белег за АРИ_сто_кратизъм. В началото, някъде там в тоя период, когато се е зараждала руската държава, да приличаш и подражаваш на Българите е било висока чест.:-)
Публикувай отговор