Чета сега това
Латино сериалите предизвикват разводи и ниска раждаемост
и си мисля как ли би се продавал българският "Забранена любов" в Китай?
тва е само, ако ги гледаш или по принцип?:winkw::blum::-)Semiramis написа: Латино сериалите предизвикват разводи и ниска раждаемост
Добрютро!Semiramis написа:Има ли някой за спам в офф-топикова тема?
аз пак си мисля за бизнес
Чета сега това
нали Мнемо каза, че е вредно да се работи
Ами обяснението беше, че от гледане на сериали им идвало на ум, че конфликтните ситуации могат да се разрешават и с говорене. Огрубявам, естествено, но с едно изречение - толкова.Semiramis написа:яяя..това с домашното насилие - много интересно
дали има зони, в които се е засилил и тормоза върху мъжете? освен...в посока ограничаване на времето пред тв-то?
Ало, ало ...
криза=безработица=повече време за сериали=намаляване на раждаемостта=по-лесно оцеляване
Освен че излезе цинично, не е и вярно
ще спрат сериалите, ще се раждат деца и всичко ще ни е 6
Semiramis написа:Има ли някой за спам в офф-топикова тема?
аз пак си мисля за бизнес
Чета сега това
нали Мнемо каза, че е вредно да се работи
Тва са едни филми, бе! Все трябва да те светвам, начи! Филм си, като филм, но в главната роля винаги участва един мъж, който е влюбен в една жена за която не може да се омъжи. И даже актьора, мъжа, винаги е един и същ, и даже му знам, и името, ама го забравих. Жените се сменятRemmivs написа:какво е латино сериал
Шерше ля фам, ясно....Green Light написа:Тва са едни филми, бе! Все трябва да те светвам, начи! Филм си, като филм, но в главната роля винаги участва един мъж, който е влюбен в една жена за която не може да се омъжи. И даже актьора, мъжа, винаги е един и същ, и даже му знам, и името, ама го забравих. Жените се сменят
Да, да, тенкюверимач. Нямаше да мога да спя, начи. И даже сега се сещам, че винаги във филма се казва Хуан Карлос.pocti_bezobidna написа:Освалдо Риос? (няма ли емотиконче, което примигва влюбено?)Green Light написа:И даже актьора, мъжа, винаги е един и същ, и даже му знам, и името, ама го забравих.Remmivs написа:какво е латино сериал
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=227859#227859Green Light написа:Ъъъ. Брато, тва трябва да ми го преведеш, начи!
Да, да, защото те са близначки и едната е незаконна дъщеря на баща му.Green Light написа:Тва са едни филми, бе! Все трябва да те светвам, начи! Филм си, като филм, но в главната роля винаги участва един мъж, който е влюбен в една жена за която не може да се омъжи. И даже актьора, мъжа, винаги е един и същ, и даже му знам, и името, ама го забравих. Жените се сменятRemmivs написа:какво е латино сериал