Вече изтрезнявайте!
Доста манджи и пиянство -
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
Нещо възрожденски мотиви ме налитат напоследък
и ей това ми се мотае в главата от обяд насам.
Мдааа, така значи, само мъжките сърца призоваваш:blum:Мнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
Няма сега да спорим за мъжките и женските сърца, щото пак ще стане дебела тема.esti написа:Мдааа, така значи, само мъжките сърца призоваваш:blum:Мнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
То моето е наполовина мъжко, така че се чувствам поканена - ей ся след малко идвам.
ПП. Докато чакаш.....абе слуша ми се аржентинско танго и ако имаш нещо под ръка ще ти бъда благодарна.
"Това" не ми пропя и сега ще се изям от любопитство, какво е...Мнемозина написа:За аржентинското танго ще трябва да почакаме Елби обаче.
А дотогава виж това - може пък да ти допадне.
Хм...esti написа:"Това" не ми пропя и сега ще се изям от любопитство, какво е...Мнемозина написа:За аржентинското танго ще трябва да почакаме Елби обаче.
А Елби ще го чакаме да ни танцува, за музики на теб чакам
Много ьедение, много пиене, не знам де ще му излезе края. Ей на - и аз от маса се дигам, за да седна пред кампютора, и после оттука ще се дигна да ида да си легнаМнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
Така е - като си хапнеш, ти се доспива; като се събудиш, си гладна... не е лесно.vyara написа:Много ьедение, много пиене, не знам де ще му излезе края. Ей на - и аз от маса се дигам, за да седна пред кампютора, и после оттука ще се дигна да ида да си легнаМнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
и ей това ми се мотае в главата от обяд насам.Живоооот!
Моля, моля.Гленка написа:За аржентинското танго ще трябва да почакаме Елби обаче.
Laughting
-----------------------
Благодаря за страхотната музика.
Тъкмо като новогодишен подарък е:)!
Наистина, наистина фина и замечатваща, отнасяща така надалеч...
И освен туй готви, слагай маси, дигай маси, мий чинии, пъшкай от преяждане, изтрезнявай... Бе не обичам много празници.Мнемозина написа:Така е - като си хапнеш, ти се доспива; като се събудиш, си гладна... не е лесно.vyara написа:Много ьедение, много пиене, не знам де ще му излезе края. Ей на - и аз от маса се дигам, за да седна пред кампютора, и после оттука ще се дигна да ида да си легнаМнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
и ей това ми се мотае в главата от обяд насам.Живоооот!
Човек вижда каквото знае и каквото търси - намираМнемозина написа:Моля, моля.Гленка написа:За аржентинското танго ще трябва да почакаме Елби обаче.
Laughting
-----------------------
Благодаря за страхотната музика.
Тъкмо като новогодишен подарък е:)!
Наистина, наистина фина и замечатваща, отнасяща така надалеч...![]()
Повече на Ести трябва да благодариш, иначе нямаше да ми хрумне да пускам такива работи.
Да не уточнявам освен това, че идеята на темата ми беше събуждащо-призоваваща, а не замечтаващо-отнасяща-надалеч...
Ма ти си за четирима, бре, Гасподе!Gaspode написа:Тъй като гледам - добре, че сте вие форумките да дигнете... некоя тема :)
Напоследък мъжовене ич ни няма туканкана...Сал един Незнаен (воин) отмива срама от очите ни...
Но ето види му се края...
празниците свършват веч...
и клубната омая...
отново ни зове да вдигнем... меч (заради римата туй :) Ич не ме бива да пиша, камо ли в рима :))) )
Ами да - от миналата година ощеGaspode написа:Тъй като гледам - добре, че сте вие форумките да дигнете... некоя тема :)
Напоследък мъжовене ич ни няма туканкана...Сал един Незнаен (воин) отмива срама от очите ни...
Но ето види му се края...
празниците свършват веч...
и клубната омая...
отново ни зове да вдигнем... меч (заради римата туй :) Ич не ме бива да пиша, камо ли в рима :))) )
Утре отново ще се самоотлъча... Само- в сми, че ще бъда сам... всички други желаещи за Рилския се изпокриха като пилци :)
Но от 3-ти съм на линия отново... (тва последното е обещание, не заплаха... пояснявам само, че с тия възрожденски мотиви в темата не се знае на къде ще избие :) )
Приятна вечер, дами :)
Ерес: не е ли чудесно от празнуване, екскурзии и дни прекарани с близки хора, да нямаш време за компютъра?Мнемозина написа:ставайте!
Вече изтрезнявайте!
всички на компююютрите!
Който има мъжко сърце
и българско ииииме...
![]()
![]()
![]()
Напълно чудесно е, така и трябва.Stranniche написа:
Ерес: не е ли чудесно от празнуване и дни прекарани с близки хора, да нямаш време за компютъра?
Завиждам на всички, които по горепосочените причини са далеч от мониторите. :Razz:
Не е!Stranniche написа: Ерес: не е ли чудесно от празнуване, екскурзии и дни прекарани с близки хора, да нямаш време за компютъра?![]()
Завиждам на всички, които по горепосочените причини са далеч от мониторите.
Пък аз тъкмо се зачетох в дирския 30-40 как ни клюкат...esti написа:Не е!Stranniche написа: Ерес: не е ли чудесно от празнуване, екскурзии и дни прекарани с близки хора, да нямаш време за компютъра?![]()
Завиждам на всички, които по горепосочените причини са далеч от мониторите.
Да нямаш време за 3о4о е все едно да нямаш време за близки хора.
Аз приемам лично всичко това и се чувствам наранена и обидена.
А това налага немедлено и с цялата сила на необходимите за целта трагизъм и мелодраматизъм, да се фръцна и нацупя с цел привличане на внимание и масови възгласи "миличка, скъпа, любима ести, не се сърди, не си отивай, не можем без теб". Към последните реплики върви комплект сълзи и сополи от неутешимите клубари, които са готови на саможертви, като да обуят чорапи на бос крак, пред перспективата форума да остане без мен.
Да, болна тема....Мнемозина написа:
Пък аз тъкмо се зачетох в дирския 30-40 как ни клюкат...
Миличка, скъпа, любима ести, не се сърди, нищо лично, голяма съм ти фенка - май си го разбралаesti написа: Не е!
А това налага немедлено и с цялата сила на необходимите за целта трагизъм и мелодраматизъм, да се фръцна и нацупя с цел привличане на внимание и масови възгласи "миличка, скъпа, любима ести, не се сърди, не си отивай, не можем без теб". Към последните реплики върви комплект сълзи и сополи от неутешимите клубари, които са готови на саможертви, като да обуят чорапи на бос крак, пред перспективата форума да остане без мен.
Сложничко си е това.esti написа:Да, болна тема....Мнемозина написа:
Самата аз при първото преместване, доста време имах колебания, къде да остана.
Опитах се да бъда и на двете места, но се оказа, че не успях с двете дини....
Дира си ми е тръпка, признавам. Но избрах да остана тук и не съжалявам.
А що се отнася до обсъждането там, не знам....Мисля,че се усеща повече болка и носталгия по доброто старо време, отколкото упрек за нещо.
А някои, както винаги дрънкат глупости - нищо ново.
Ади недей да ма дразниш:evil:Stranniche написа:...- нищо че при мен днес е около 35 градуса.![]()
.
Мнемозина написа:Пък аз тъкмо се зачетох в дирския 30-40 как ни клюкат..
vyara написа:Мнемозина написа:Пък аз тъкмо се зачетох в дирския 30-40 как ни клюкат..
На мен ми е все едно къде ще пиша, важно е с кого (като секса малко...)
Не, тръгнали сме из Европата. Те - в нашата, ние - в тяхната.vyara написа:Пък да ви кажа, днес в центъра на Русе се бяха изсипали един милион ръмънци, че май и руснаци. Имах чувството, че русенци пък са отишли до румънско по случай отварянето на границите. Навсякъде чувах почти само румънска реч. Интернационализация ви казвам
Днес влязох в дира, за да напиша бележка "ЧНГ" на човек, който не е дошъл тук и когото много ценя. И се зачетох и записах... Малко ми е мъчно, че хората, които харесвам, не са вече на едно място... Но какво да се прави...Мнемозина написа:Сложничко си е това.esti написа:Да, болна тема....Мнемозина написа:
А що се отнася до обсъждането там, не знам....Мисля,че се усеща повече болка и носталгия по доброто старо време, отколкото упрек за нещо.
Започнах да се питам носталгията по какво е, по едновремешния дирски клуб ли?
И като пише и чете човек някъде, защо го прави - заради мястото или заради хората, които също пишат и четат?
Не съм правила избор между тук и там. В смисъл - бих писала и в дира, харесвам и тези, които вече само там се появяват. Всъщност не знам защо не ми идва подтик да се обаждам.
Но ги разбирам - и аз не обичам някакви места да опустяват. И като се замисля, това е била причината да пусна тая точно тема (Ако и да знам, че тук е така само до утре).
Май не е само до това, че не са на едно място, а и че тези, които са в дира... Абе рядко се появяват и бавно вървят разговорите там. Тук интензивността е различна, та не ни остава и време да надзърнем оттатък.Stranniche написа: Днес влязох в дира, за да напиша бележка "ЧНГ" на човек, който не е дошъл тук и когото много ценя. И се зачетох и записах... Малко ми е мъчно, че хората, които харесвам, не са вече на едно място... Но какво да се прави...
Да, май е носталгия по онзи пълен с живот и страсти клуб.Мнемозина написа:Сложничко си е това.esti написа:Да, болна тема....Мнемозина написа:
Започнах да се питам носталгията по какво е, по едновремешния дирски клуб ли?
И като пише и чете човек някъде, защо го прави - заради мястото или заради хората, които също пишат и четат?
Не съм правила избор между тук и там. В смисъл - бих писала и в дира, харесвам и тези, които вече само там се появяват. Всъщност не знам защо не ми идва подтик да се обаждам.
Но ги разбирам - и аз не обичам някакви места да опустяват. И като се замисля, това е била причината да пусна тая точно тема (Ако и да знам, че тук е така само до утре).
Ама как няма да се сърдя и да се фръцкам - глей къф ефект има:blum:Stranniche написа:Миличка, скъпа, любима ести, не се сърди, нищо лично, голяма съм ти фенка - май си го разбралаesti написа: Не е!
!
Веднага отивам да си сложа чорапите на съвсееем бос крак:winkw:!!!
Ако трябва, за теб и шал и ръкавици ще сложа :chr4: - нищо че при мен днес е около 35 градуса.![]()
.
Това няма как да го разберем. Освен ако великодушно не се появи някой-друг "случаен" да ни светне по въпроса.esti написа: Интересно е след, като няма модератори тук, няма някакви специални изисквания и пропусквателни режими, защо рядко пишат "случайни" хора.
Повечето си се знаем и май сме си казали всичко, което сме решили, че трябва да си кажем и, затова основно го удряме на чат и раздумка.
Достатъчно близки сме си, за да си говорим и неразбираеми или безинтересни неща за случайно минаващите.
Дали пък това не отблъсква новите хора...
Може би се чувстват, като надничащи в чужда спалня.
Не знам...
Ооо, и дира помни натоварено темпо.Мнемозина написа:Това няма как да го разберем. Освен ако великодушно не се появи някой-друг "случаен" да ни светне по въпроса.esti написа: Интересно е след, като няма модератори тук, няма някакви специални изисквания и пропусквателни режими, защо рядко пишат "случайни" хора.
Повечето си се знаем и май сме си казали всичко, което сме решили, че трябва да си кажем и, затова основно го удряме на чат и раздумка.
Достатъчно близки сме си, за да си говорим и неразбираеми или безинтересни неща за случайно минаващите.
Не знам...![]()
Моля, заповядайте, слушаме ви с отворени очи.![]()
![]()
А може и просто да ги отказва темпото, когато тук е понатоварено...
Ти пък! Не си признавай изневерите сега!esti написа: Ооо, и дира помни натоварено темпо.
Аз това го предполагам от собствен опит.
Случвало се е да изневерявам на 30-40 с други форуми и точно в такива подобни на нашия, където всички се познават и са си близки и си говорят някакви си техни неща, на мен ми е било скучно и съм се чувствала, като воайорка, докато ги чета.
Да, чувството за принадлежност е важно тук.vyara написа:Всеки форум си има дух - духа на хората, които пишат. И обикновено са привлечени такива, които са на сходна вълна и акъл. Нищо сложно няма, местата се роят, демокрация дет се вика. Сега, може и да има и по-интересни форуми и хора нейде из нета, но тук като те поопознаят го има и чувството на принадежност, а то е много насъщно. Човек има нужда от такова чувство. Ето, скоро ще стане година откакто си пиша с вас, без да познавам лично никого и това чувство се е заформило у мен. Ако трябва да се местя някъде и тепърва да опознавам някого, ще ме домързи. Не че не прескачам тук-там. И в дира чета, но по ми е интересен 40-50, примерно. Но даже и там само чета. Да не би да се ангажирам нещо, ей така, неангажираща връзка(пак на секс го избих
)
Честно казано, в началото се чувствах точно така, както Ести го описва. Вие си се познавате, близки сте си, имате си приказката, срещате се... Аз бях странник някакъв - така си и запазих ника от едно време. И може би нямаше да остана, ако не ви помнех от дирския 30-40 (много се зарадвах че ви намерих отново, защото когато след дълго отсъствие влязох в dir.bg и не ви намерих, помислих че сте престанали да пишете), ако Рем и Боев не бяха си спомнили за мен и ако не бяхте ми отговорили така мило на въпроса дали мога да се присъединя. Така останах въпреки чувството за чуждост в началото. После се пристрастих...Мнемозина написа:Това няма как да го разберем. Освен ако великодушно не се появи някой-друг "случаен" да ни светне по въпроса.esti написа: Интересно е след, като няма модератори тук, няма някакви специални изисквания и пропусквателни режими, защо рядко пишат "случайни" хора.
Не знам...![]()
Моля, заповядайте, слушаме ви с отворени очи.![]()
![]()
А може и просто да ги отказва темпото, когато тук е понатоварено...