Green Light написа:bead_ написа:frisky lioness написа:
Нямам отговор.
Това не знам какво значи....
:
обаждаш им се и мило, но настоятелно питаш за отговора. и за причините за него. нищо не губиш, нали?
мислих си и аз нещо от сорта- "Дали настоятелност не и липсва на Фриски?" Ама тя си знае. Според мен. От много зор да и помогнеме да не вземе да и пречиме с акъли...
На господина му се обадих още на 8-ми. Нямаше отговор. Днес е 13-ти. Ще чакам да ми се обади. Няма да му звъня.
Преди време така на едно друго интервю. Първо интервю. Преминава нормално, според мен.
Месец по-късно. Същата фирма, същият човек търсят някого за същата позиция (прави ми впечатление, че има фирми, които пускат обяви за работа за едни и същи позиции почти всеки месец:blink::shocked:). Та, отивамотново. Различно облечена (този път по неглеже) С господина вече се познаваме. Той се сети за мен. Сядам и започваме да си говорим като дружки. Вече не е интервю за работа, защото той няма какво да ме пита и какво по-ново да предложи. Аз му свеждам няколко мои иде по отношение на фирмата (му), перспективи за развитие, реклама и т.н. С една дума викам "Имам няколко идеи. Имате ли време да ги споделя с Вас?" "Давай!" Давам аз и споделям, като правя уговорката, че това няма да му струва нищо...Забавлаваме се. "Абе ти много знаеш, бе"-ми вика оня. Умемеш да баламосваш хората. Питам го по някое време защо не ме е взел първия път. Ами много малко се усмихваше и много малко говореше. Една такава мълчалива...Ами какво да говоря. На интервю съм. Чакам нещо да ме попита и фда отговоря.
Е, вторият път онзи не можеше да ми затвори устата. Накрая се разделяме. Той ми вика "Нали няма да ми се разсърдиш ако и сега не ти се обадя?' "Няма. Ама е добре да си помислите хубаво. Ако не ми се обадите Ще се видим след месец. Тогава щше донеса и кафе" Оня се смее. "Ако донесеш кафе може и да те взема". Каза, че много съм го забавлявала и съм го карала да се смее, а такива хора радко срещал. Добре викам, няма да го приемам като обида, а като комплимент. Все пак това си е вид изкуство. Предполагам поне, че хуморът ми е достатъчно фин и смехът не е предизвикан от шутовско поведение:-)
Много сгреши този човек, много...Аз бях неговия човек, но не ме видя. Ходещ генератор на идеи съм:-)
Иначе работата не беше лоша, нито работното време, нито работното място....., нито дори заплащането
Как сега ако пусне обява да отида трети път. Б@си, ще си помисли, че или съм луда, или се опитвам да го свалям.....
Мъж ми вика "Ти си го изплашила" на въпроса ми "Добре де, сега защо не ме взе, а?:blink::shocked:Първият път съм била мълчала и съм щаля да го вкарам в разход, като му рагоня клиентите, не съм говорила и не съм се усмихвала. Сега не спрях да се хиля като ряпа, както и да говоря мъдро и премъдро"

:-)