може ли човек да
- Green Light
Re: може ли човек да
Май не! Според мене няма начин. Ядосването и щастието в една и съща сфера ли са?bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
да.Green Light написа:Май не! Според мене няма начин. Ядосването и щастието в една и съща сфера ли са?bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
щом казваш, че не.
начи неква шизофрения ме е натиснала:?
just perfect
Ми..bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
Хм..не ми се е случвало всъщност кат се замисля.
в случая беше обратнотоМЪЖжжж написа: При положение, че се ядосваме за дълго, а щастието е кратко...:
just perfect
- Света вода ненапита
демек щастливо ядосан?bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
Виж подводницата!
- Green Light
Еее, ама така може! Сега примерно имах кратък разговор от който се ядосах. И сега съм ядосан. Обаче след малко ще застрелям трима човека, от което ще стана щастлив за дълго.bead_ написа:в случая беше обратнотоМЪЖжжж написа: При положение, че се ядосваме за дълго, а щастието е кратко...:
От вчера чакам да разкажеш нещо по-конкретно и подробно, за да мога авторитетно, категорично и най-вече мотивирано да ти кажа, че това е абсолютно невъзможно.bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
Panta rhei...
- Green Light
.. или неморално, или незаконно, или пък се пълнее.Мнемозина написа:От вчера чакам да разкажеш нещо по-конкретно и подробно, за да мога авторитетно, категорично и най-вече мотивирано да ти кажа, че това е абсолютно невъзможно.bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
Което следва да ни каже, че не е за разказване.
Мда.Green Light написа:.. или неморално, или незаконно, или пък се пълнее.Мнемозина написа:От вчера чакам да разкажеш нещо по-конкретно и подробно, за да мога авторитетно, категорично и най-вече мотивирано да ти кажа, че това е абсолютно невъзможно.bead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
Което следва да ни каже, че не е за разказване.
Ще трябва да се примиря и да на юнашко доверие да приема, че може, щом така или иначе се е случило.
Panta rhei...
немаш си идея колко си прафGreen Light написа:Което следва да ни каже, че не е за разказване.
just perfect
- snowprincess
щом си ги изпитала - значи може, при чувствата няма правилно/неправилноbead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!

- snowprincess
вземи си цветни моливи, разпечатай си такива мандали и като усетиш, че почваш да се ядосваш или искаш да се съсредоточиш върху някаква мисъл, искаш да намериш решение на някакъв проблем/въпрос - започни да ги оцветявашGreen Light написа:Еее, ама така може! Сега примерно имах кратък разговор от който се ядосах. И сега съм ядосан. Обаче след малко ще застрелям трима човека, от което ще стана щастлив за дълго.bead_ написа:в случая беше обратнотоМЪЖжжж написа: При положение, че се ядосваме за дълго, а щастието е кратко...:
http://www.mandala.hit.bg/Galeria1.html
"Това е много добър и несложен способ да се решат или коригират много проблеми. Изображението на мандалата означава "магически кръг" или "ритуално-символическа диаграма". Образът, който съставлява рисунката, позволява да се подобри здравето, да се привлече любов, благосъстояние, да се достигне определена цел. Отдавна е известно, че цветът и формата оказват силно въздействие на емоционалното, физическото и духовното състояние на човека. Това традиционно се е използвало в лечителските практики на различни култури и народи."

покрай тези мандали
сетих се, че свръши BSG
и ми стана тъжно,
но пък се сетих, че не съм го пропуснал
и се почувствах щастлив

в една от последните серии Старбъкс говореше и свиреше с един пианист
и му разказа как баща й, също пиянист, а вероятно пияница и пройдоха, т.е. бохем и човек на изкуството, я е научил на една мелодия, която я кара да се чувства когато я слуша/свири едновременно щастлива и много тъжна
а пък мъжът и отговори
най-добрите мелодии са точно такива
та
слушайте животът и му се наслаждавайте в цялото му великолепно и разнообразно едновременно единство
и ми стана тъжно,
но пък се сетих, че не съм го пропуснал
и се почувствах щастлив
в една от последните серии Старбъкс говореше и свиреше с един пианист
и му разказа как баща й, също пиянист, а вероятно пияница и пройдоха, т.е. бохем и човек на изкуството, я е научил на една мелодия, която я кара да се чувства когато я слуша/свири едновременно щастлива и много тъжна
а пък мъжът и отговори
най-добрите мелодии са точно такива
та
слушайте животът и му се наслаждавайте в цялото му великолепно и разнообразно едновременно единство
Re: покрай тези мандали
и също слушайте жените си, за да я имате гореизложената от рем възможностRemmivs написа:
та
just perfect
Re: покрай тези мандали
Precisely, Lady Bead, precisely...bead_ написа:и също слушайте жените си, за да я имате гореизложената от рем възможност:blum:
Your women....
- Green Light
Бе не знам дали се майтапиш, ама аз си разпечатах две старници...snowprincess написа: вземи си цветни моливи, ..
пусни още 10. за децата от дома. с картинки.Green Light написа:Бе не знам дали се майтапиш, ама аз си разпечатах две старници...snowprincess написа: вземи си цветни моливи, ..
пусни на цветния още 10. за мене. с портрета на франклин. /не костенурчето!!!/
just perfect
не чети кви глупостиbead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!
правилният отговор е: категорично ДА
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
аз така правя. не ги чета глупостите. само умнотиите чета. знаеш ли колко трудно отделям едните от другите... месеци наред ми коства!holi_day написа:не чети кви глупостиbead_ написа:е ядосан и щастлив едновременно?!са писали другите
правилният отговор е: категорично ДА
just perfect
- Света вода ненапита
айде да не се обвиняваме в сепаратизъм, а?!? иначе за 5 пари работа не можете да свършите:blum:Метаморф написа:сепаратисткаbead_ написа:отделям едните от другите
just perfect
- Света вода ненапита
мдаааам... що ме цитираш сега? аз така разправям всеки ден на моите подчинениbead_ написа: иначе за 5 пари работа не можете да свършите:blum:
Виж подводницата!
говорех за сепарирането на дамски долни крайници, ама... като се намесиха парите. по-добре да си мълча!:mad:Метаморф написа:мдаааам... що ме цитираш сега? аз така разправям всеки ден на моите подчинениbead_ написа: иначе за 5 пари работа не можете да свършите:blum:
just perfect
- Света вода ненапита
така кажи, бре! че тука, у клубето, сме само спецове в таз работа! от експерт нагоре!bead_ написа:
говорех за сепарирането на дамски долни крайници, ама...
ако не верваш, питай другите, ще ти потвърдят...
П.П. може и с демонстрация
Виж подводницата!
ъъъъ? първо кажи как са? по 10-балната...Метаморф написа:
just perfect
- Света вода ненапита
нейде между 11 и 12...bead_ написа:ъъъъ? първо кажи как са? по 10-балната...Метаморф написа:
Виж подводницата!
черпят ли те за рекламата или бонус им я правиш:winkw:Метаморф написа:нейде между 11 и 12...bead_ написа:ъъъъ? първо кажи как са? по 10-балната...Метаморф написа:
just perfect
- Света вода ненапита
сичко се заплаща...bead_ написа:черпят ли те за рекламата или бонус им я правиш:winkw:Метаморф написа:нейде между 11 и 12...bead_ написа:ъъъъ? първо кажи как са? по 10-балната...Метаморф написа:
Виж подводницата!
става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо личноМетаморф написа:сичко се заплаща...bead_ написа:черпят ли те за рекламата или бонус им я правиш:winkw:Метаморф написа:нейде между 11 и 12...bead_ написа:ъъъъ? първо кажи как са? по 10-балната...Метаморф написа:
just perfect
- Света вода ненапита
абе, то и Трабант подбиваха цената на Порше...bead_ написа: става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо лично
Виж подводницата!
ей, бръм-бръм, г-н порш. айде да ходиме да се бегаме, а?Метаморф написа:абе, то и Трабант подбиваха цената на Порше...bead_ написа: става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо лично
just perfect
- Света вода ненапита
bead_ написа:ей, бръм-бръм, г-н порш. айде да ходиме да се бегаме, а?Метаморф написа:абе, то и Трабант подбиваха цената на Порше...bead_ написа: става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо лично
сладурана!
Виж подводницата!
тунингованаМетаморф написа:bead_ написа:ей, бръм-бръм, г-н порш. айде да ходиме да се бегаме, а?Метаморф написа:абе, то и Трабант подбиваха цената на Порше...bead_ написа: става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо лично
сладурана!
just perfect
- Света вода ненапита
определено!bead_ написа:тунингованаМетаморф написа:bead_ написа:ей, бръм-бръм, г-н порш. айде да ходиме да се бегаме, а?Метаморф написа:абе, то и Трабант подбиваха цената на Порше...bead_ написа: става. аз също искам да се включа. даже ше ти подбия цената:blum: събирам за едни сандалки, нищо лично
сладурана!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита