аре не се оправдавай![unknown] написа:Щото си го измисли току що....frisky lioness написа:Това за пръв път го чувам:blink::shocked:Метаморф написа:бе държи се той... никаква вяра да му нямаш... на зъболекар, са казали хората, вяра да нямаш...frisky lioness написа:
Не знам, но предполагам, че затова се държи за гавата
събирам поръчки за:
- Света вода ненапита
Виж подводницата!
Re: събирам поръчки за:
Метаморф се стеснява, но съм сигурна, че тайничко от себе си мечтае да похвалиш, възхвалиш, с една дума - да рекламираш неговата услуга.bead_ написа:хвалби, преувеличения, възхвали и пр.
с една дума - РЕКЛАМА
ЦЕНИТЕ МИ СА 20% ПО-НИСКИ ОТ НА МЕТАМОРФА:lol:
п.п. и съм по-прилежна
Panta rhei...
мадам, разбира се че имам. то понеделникът свърши, но пък може да се ползва и във вторник. с мааалко оскъпяване - 2%pocti_bezobidna написа:
Дали предлагате нещо срещу демотивизация на трудовия процес в понеделник?
Самомобилизация или автореклама ли що ли?
Толкова ме мързи
значи, наричаме го "ефективност". мързи те, мързи те, излежаваш се, офлянкваш се, мързи те, чешеш се, където не те сърби, продължава да те сърби, пиеш кафе с приятел, отиваш на фризьор, продължава да те мързи адски, чудиш се, туткаш се, размотаваш се, мързи те. изобщо 23 часа си правиш квот си искаш и не бачкаш. на 24-тия час се хващаш за работа и свършваш всичко качествено, бързо, евтино, с голяма печалба, от рециклирани непотребности и на това отгоре - естетически издържано. клиентите го харесват, колегите - не. значи всичко е наред и следващото повишение шефът ше даде на ТЕБ.
моля, платете на касата и кажете да ви я увият като за подарък
just perfect
- Глас в пустиня
Както вече казах - щом говориш така, значи не ги познаваш!pocti_bezobidna написа:
Може пък и да ги познавам в детайли, ти щоси мислиш, че ги поднаваш по-добре от мен?
Само щото искаш да е като в 19 век? Ми не става.
Виж, Бийд може да ти предложи заместител - илюзия някаква, самозаблуда.
Ефтинко ще ти го даде, и ще ти го разсрочи.
П.С. Честно, никакъв процент не взимам от нея за привличане на клиенти.
А, ти откъде си сигурна какво искам аз?
Я виж Бийд дали не предлага някакъв цяр против самозаблуда и параноя - честно - не съм на процент при нея.
Дали да не взема две - една за седмицата след Великден, че тогава как ще ма мързиии....bead_ написа:мадам, разбира се че имам. то понеделникът свърши, но пък може да се ползва и във вторник. с мааалко оскъпяване - 2%pocti_bezobidna написа:
Дали предлагате нещо срещу демотивизация на трудовия процес в понеделник?
Самомобилизация или автореклама ли що ли?
Толкова ме мързи
значи, наричаме го "ефективност". мързи те, мързи те, излежаваш се, офлянкваш се, мързи те, чешеш се, където не те сърби, продължава да те сърби, пиеш кафе с приятел, отиваш на фризьор, продължава да те мързи адски, чудиш се, туткаш се, размотаваш се, мързи те. изобщо 23 часа си правиш квот си искаш и не бачкаш. на 24-тия час се хващаш за работа и свършваш всичко качествено, бързо, евтино, с голяма печалба, от рециклирани непотребности и на това отгоре - естетически издържано. клиентите го харесват, колегите - не. значи всичко е наред и следващото повишение шефът ше даде на ТЕБ.
моля, платете на касата и кажете да ви я увият като за подарък
- Света вода ненапита
а не може ли веднъж на месец? или нещо бъркамАВе написа:плащане веднъж годишноpocti_bezobidna написа:Тва кво е?Remmivs написа:... анюитетни вноски?
доколкото преподавам на студентите ми анюитетни вноски са и плащанията по кредит на равни вноски.
т.е. анюитетно плащане е плащане, при което на равен интервал от време се плащат равни вноски.
хм... а може и да не са равни...
Виж подводницата!
Анюитет (френска дума по лат. annus 'годишен')Метаморф написа:а не може ли веднъж на месец? или нещо бъркам
доколкото преподавам на студентите ми анюитетни вноски са и плащанията по кредит на равни вноски.
т.е. анюитетно плащане е плащане, при което на равен интервал от време се плащат равни вноски.
хм... а може и да не са равни...
1. фин. Предварително изчислена годишна вноска за лихви и погашение на заем.
2. Държавен заем с годишно погашение.
Съотв. "анюитетни вноски" трябва да е 'годишни вноски". Но словосъчетанието "анюитетни вноски" нещо ми глупее, защото анюитетът сам по себе си е година вноска.
Четете книжки! Някои от тях са написани специално за това!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
http://www.google.bg/search?q=анюитетни+вноски
PS
не винаги ентомологията
на думата има общо с приложението й
как беше
разликата между теория и практика е по-малка на теория, отколкото на практика
PS
не винаги ентомологията
как беше
разликата между теория и практика е по-малка на теория, отколкото на практика
Последно промяна от Remmivs на 15.04.09, 12:47, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
ти какво? опитваш се да бъдеш "помирител" ли?Remmivs написа:http://www.google.bg/search?q=анюитетни+вноски
не става...
аз не съм казал нищо за преводачите... моля да не ми взимат хляба!
Виж подводницата!
Какъв помирител бе, АЗ ги плащам тези РАВНИ месечни вноски (за целия период на кредита, Бийд, бе колко време ще плащам бе, това не се разбрахме, който може да е и година, но може и да не е).Метаморф написа:ти какво? опитваш се да бъдеш "помирител" ли?
не става...
аз не съм казал нищо за преводачите... моля да не ми взимат хляба!
- Света вода ненапита
- Green Light