на 2 метра от маратонките ми е това
а маратонките са ми на краката
а от апартамента във Варна бих виждал...
абе да му ...майката и нищо друго

само дето в двора няма нет
ама вънка в колата има
хахахаххахаххахахаха
втора употреба:rotfl24:

Ти затова си падаш сега по марката Самсунгlatrevw написа:еха, блазе ти!
обаче да ти кажа, както би казала и Мнемо всичко зависи от гледната точка
в моите очи твоето щастие е пълно, щото аз например нямам близко място, където да отида и да си положа маратонките, а ти си на половин час от Варна, когато ти е кеф отиваш
п.п. моята майка е от Суворово, някакви роднини имам там, ама не съм ги виждала от векове, едно време с баба ми ходехме често и селските ергени ме возеха с мотори от Суворово до Ветрино
Той и тъста е от Суворово, сигурно ше излезете с Жена ми родаlatrevw написа:еха, блазе ти!
обаче да ти кажа, както би казала и Мнемо всичко зависи от гледната точка
в моите очи твоето щастие е пълно, щото аз например нямам близко място, където да отида и да си положа маратонките, а ти си на половин час от Варна, когато ти е кеф отиваш
п.п. моята майка е от Суворово, някакви роднини имам там, ама не съм ги виждала от векове, едно време с баба ми ходехме често и селските ергени ме возеха с мотори от Суворово до Ветрино

В горния десен ъгъл на снимката пънчета за отмора ли виждам?Кент написа:
![]()

Я, печката на майка ми! Само че тя си я ползва вкъщи. Откога ми се иска да и купя някоя по- модерна, тип камина, даже си мислех сега за РД- то и, ама на- "Как в тая криза, ма Сийке, аз да не съм олигарх..."БоЕВ написа:
А когато се събуждам сутрин първото което виждам е това - малце шаренийка, малце селянийка, ама така ми харесва. Когато премине опасността от слани, саксиите с цветя ще бъдат пренаредени, сега се гушат на сигурно под стряха.
А Боев я ползва навън?[unknown] написа:
Я, печката на майка ми! Само че тя си я ползва вкъщи.
Тая печка е вече много издънена, ползвам я за декор и поставка. Не ми се разделя с нея, `пипната` е много добре, вратичките и са като прозорците на замък, абе направо произведение на изкуството от метал.[unknown] написа: Я, печката на майка ми! Само че тя си я ползва вкъщи. Откога ми се иска да и купя някоя по- модерна, тип камина, даже си мислех сега за РД- то и, ама на- "Как в тая криза, ма Сийке, аз да не съм олигарх..."
Признавам се за виновен - в сърцето ми има прекалено много топлина.Мнемозина написа:
Ето кой бил виновен за глобалното затопляне!
наща печка е ПартамЪ набор 1941 и се ползва ефикасноБоЕВ написа:Тая печка е вече много издънена, ползвам я за декор и поставка. Не ми се разделя с нея, `пипната` е много добре, вратичките и са като прозорците на замък, абе направо произведение на изкуството от метал.[unknown] написа: Я, печката на майка ми! Само че тя си я ползва вкъщи. Откога ми се иска да и купя някоя по- модерна, тип камина, даже си мислех сега за РД- то и, ама на- "Как в тая криза, ма Сийке, аз да не съм олигарх..."