Все същите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе тва стана много умряла работа. Деинсталирах го! По принцип тия неща са ми необходими, по тях сума работа върша, но от поне година, народа се преквалифицира в Скайп. Тоест почти нямам контакти, които да ползват кюто, всичко живо ме търси по Скайп.
ICQ само за проблеми. Ботове по двайсе на ден, бави ми зареждането на Уиндоуса и изобщо ме нервира. Махам го и да си гледа работата. Махам си го от подписите на служебните мейли, махам го от визитките. Дълго бяхме заедно, ама веке тцъ!
Сбогом ICQ!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

уф, за съжаление е така; и аз си обичах много кю-то, обаче точно заради работата ползвам усилено скайп и много ме е яд, че тия хора всичките само скайп признават

обаче май свикнах и аз, но по-опасен са сигурността бил скайпа май
Последно промяна от latrevw на 15.04.09, 15:27, променено общо 1 път.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Re: icq

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Махам го и да си гледа работата. Махам си го от подписите на служебните мейли, махам го от визитките. Дълго бяхме заедно, ама веке тцъ!
Сбогом ICQ!
Безсърдечен тип такъв! :(:crying::(:crying:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:уф, за съжаление е така; и аз си обичах много кю-то, обаче точно заради работата ползвам усилено скайп и много ме е яд, че тия хора всичките само скайп признават

Защо опасен? Това Уишеса ли го казва? Мене ме е шубе от опасни работи.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
latrevw написа:уф, за съжаление е така; и аз си обичах много кю-то, обаче точно заради работата ползвам усилено скайп и много ме е яд, че тия хора всичките само скайп признават

абе, той казва, ама трябва да се изкажат и другите дето разбират
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Green Light написа:

По-опасен е ами, много по-опасен, особено ако не се внимава кви файлове приемаш.
Сигурността му много куца в сравнение с кюто.
Аз го мразя скайпа, предпочитам кюто.
Лично мнение
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ползвайте pidgin

мда

скайпът е шибана слушалка освен всичко друго
тъпа работа ама новото поколение не му пука нито за безопасност нито за сигурност нито за лични данни

PS
ако много ви интересува мога да ви лепна един пидиеф колко криптиране и колхоум и прочее има в скапания скайп
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

По- добре кажете какво да правим за да се предпазваме. Но и от Скайп не мога да се откажа. Работя с това чудо. Сериозно
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

пускай си го в boxed режим тогава
ще ти разправям като се видим и ми върнеш диска
егати и наглецът начи, сви ми диска и си гледа BSG и си трайка
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:пускай си го в boxed режим тогава
ще ти разправям като се видим и ми върнеш диска
егати и наглецът начи, сви ми диска и си гледа BSG и си трайка
Не съм започнал още. :-( Щото ми се скапа Уиндоуса на домашния комп. Дай един! Че както съм гладен и няма къде да спя...
І

Мнение от І »

Тази работа не ще да работи при мен почти от година...затова и не мога и да си вляза в кюто. Добре, че имам телефоните на хората..
Кат в добрите стари времена.
Аватар
Fairy of the Flowers
Обратна връзка:

Мнение от Fairy of the Flowers »

Дааа, за съжаление и аз така. Хората не го ползват, пък аз си го харесвам много. :-)И имам там една връзка, за която нямам други координати. Пускам го от време на време да видя има ли некакви вести. Някак много ми е жал да го затрия. Ама трябва, да, така ще направя и аз.:evil:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Не съм започнал още. :-( Щото ми се скапа Уиндоуса на домашния комп. Дай един! Че както съм гладен и няма къде да спя...
ОК. Кажи кога.

Сега за скапания скайп малко инфо (старо е, но нещата оттогава само са се влошили), което дава представа, що е то скайп и как се яде откъм сигурност и защита на личната информация:

Сребърната игла в скайп

А що се отнася до това, как да се пуска безопасно скайп, пък и всякаква друга скапана програмка, без която не можем, трябва ви нещо от типа на sandboxie, за да я пускате в пясъчник, където да си играе(те) безопасно.

Що е то сендбокиснг ето тук (инглиш)
http://www.zdnetasia.com/techguide/secu ... 694,00.htm
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:Не съм започнал още. :-( Щото ми се скапа Уиндоуса на домашния комп. Дай един! Че както съм гладен и няма къде да спя...
ОК. Кажи кога.

Сега за скапания скайп малко инфо (старо е, но нещата оттогава само са се влошили), което дава представа, що е то скайп и как се яде откъм сигурност и защита на личната информация:

Сребърната игла в скайп

А що се отнася до това, как да се пуска безопасно скайп, пък и всякаква друга скапана програмка, без която не можем, трябва ви нещо от типа на sandboxie, за да я пускате в пясъчник, където да си играе(те) безопасно.

Що е то сендбокиснг ето тук (инглиш)
http://www.zdnetasia.com/techguide/secu ... 694,00.htm

Брато, това изглежда много полезно нещо. Предлагам да го пуснеш в раздел Сигурност. И извинявам се, предполагам, че времето ти е кът, но малко повече указания за пясъчника, няма да са излишни.
Мерси от мен!
Аватар
majemela4ka
Обратна връзка:

Мнение от majemela4ka »

Green Light написа:Бе тва стана много умряла работа. Деинсталирах го! По принцип тия неща са ми необходими, по тях сума работа върша, но от поне година, народа се преквалифицира в Скайп. Тоест почти нямам контакти, които да ползват кюто, всичко живо ме търси по Скайп.
ICQ само за проблеми. Ботове по двайсе на ден, бави ми зареждането на Уиндоуса и изобщо ме нервира. Махам го и да си гледа работата. Махам си го от подписите на служебните мейли, махам го от визитките. Дълго бяхме заедно, ама веке тцъ!
Сбогом ICQ!
олекна ми
от известно време не мога да си възстановя паролата за кю-то с около 200 и кусур контакта в листата и страдам...
все по-малко и благодарение на теб

иначе си скайпвам, напоследък и с фейсбук-а си губя времето:winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

majemela4ka написа:
Green Light написа:Бе тва стана много умряла работа. Деинсталирах го! По принцип тия неща са ми необходими, по тях сума работа върша, но от поне година, народа се преквалифицира в Скайп. Тоест почти нямам контакти, които да ползват кюто, всичко живо ме търси по Скайп.
Сбогом ICQ!
олекна ми
от известно време не мога да си възстановя паролата за кю-то с около 200 и кусур контакта в листата и страдам...
все по-малко и благодарение на теб

иначе си скайпвам, напоследък и с фейсбук-а си губя времето:winkw:
Аз фейсбук го открих наскоро, ама и него отсвирих. Не ми хареса. Харесах си Linkedin
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Wishes написа:
Green Light написа:

По-опасен е ами, много по-опасен, особено ако не се внимава кви файлове приемаш.
Сигурността му много куца в сравнение с кюто.
Аз го мразя скайпа, предпочитам кюто.
Лично мнение
БСП и ДСБ?:grin: Бат`Бойко или сэр`Гейко?:grin:дедо Максим или баба Инокентиевица?:grin:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
:wbee: :harhar: :wbee:
Аватар
Strunz

Мнение от Strunz »

Всичко различно от ICQ e паганизъм!
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Бе, кво да ти кажа...

Държа го това кю за технологически изостанали сътрудници и клиенти.
Същата картинка, като стационарния БТК телефон. На него ми звънят само клиенти от провинцията и роднини от най-старата генерация в семейството.:(
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Strunz написа:Всичко различно от ICQ e паганизъм!
Пагане? Жена му на хана ли? Дай да видим какво трябва да означава? Асоциация по щрунцизъм:

Ясновидство?
Култ към Тангра? Езичество, ерес?
Транс, фанатизъм, прекалено вживяване?
И ако се има предвид Ваня Цветкова във филма. Което е и първото което веднага ми дойде на ум(и най- вероятно - правилното): готини цици

"Всичко различно от айсикю е готини цици"

От ясно, по- ясно!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

http://bg.wikipedia.org/wiki/Езичество

"В съвременния български като синоним на езичество се използва и чуждицата паганизъм, която, обаче, има малко по-различна семантична натовареност. Производният от паганизъм термин поганци в миналото често е употребяван по отношение на исляма."

Пфу! Язък! Аз го бях измислил по- хубаво!
Публикувай отговор