Да бъде здрава, усмихната,

Все същите
Аватар
ELBI

Да бъде здрава, усмихната,

Мнение от ELBI »

с много любов и красиви емоции - тази 2007! На всички вас и след време да се сещате за нея с усмивка!

И както се вижда (по писането се познава), вече дишам по-добре и мога да ви споделя удоволствието от един прекрасен филм, който доказва, че и рапъри могат да са фантастично добри актьори! Поне на мен много ми хареса (трудно се сдръжат сълзите накрая, та те предупредени...) филма

"В предледване на щастието"
The pursuit of happiness
(http://www.sonypictures.com/movies/thep ... happyness/)

Споделеното удоволствие е по-голямо - нали?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Да е!

Мнение от Remmivs »

Радвам се, че си по-добре друже!

Това филмче по кината ли го въртят? Едва ли, ама ме мързи да отварям програмата.бг... :grin:
Аватар
4avdar4e

Re: Да бъде здрава, усмихната,

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:с много любов и красиви емоции - тази 2007! На всички вас и след време да се сещате за нея с усмивка!

И както се вижда (по писането се познава), вече дишам по-добре и мога да ви споделя удоволствието от един прекрасен филм, който доказва, че и рапъри могат да са фантастично добри актьори! Поне на мен много ми хареса (трудно се сдръжат сълзите накрая, та те предупредени...) филма

The pursuit of happiness

За много години! Радвам се, че вече си добре :-)

Че ко му е на Уил Смит, бееее????:winkw:
Аватар
ELBI

Re: Да е!

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:Радвам се, че си по-добре друже!

Това филмче по кината ли го въртят? Едва ли, ама ме мързи да отварям програмата.бг... :grin:
Да бе, дишам вече по-нормално... Мерси много и за приятелските съвети по никое време ...

Сигурно ще го пуснат по кинат филма, но синът го изтегли от мрежата. Имам го (даже със субтитри), та ако някой го иска и не може да си го изтегли - с удоволствие ще му го запиша.

А ... освен всичко друго е по действителен случай. Много ми влезе този филм. И не само на мен... Та затова го препоръчвам така горещо!!!
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

ELBI написа:с много любов и красиви емоции - тази 2007! На всички вас и след време да се сещате за нея с усмивка!

The pursuit of happiness

Да си здрав, усмихнат и освен сбъдването на това, за което си мечтаеш, ти желая още много хубави изненади, за които не си и мечтал!!! :-) :yahoo: :beer: :wine:

(П.П. Наистина много съжалявам да Оня четвъртък :( - тази година се надявам да се видим.)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Stranniche написа:...Поне на мен много ми хареса (трудно се сдръжат сълзите накрая, та те предупредени...) филма

The pursuit of happiness

Да си здрав, усмихнат и освен сбъдването на това, за което си мечтаеш, ти желая още много хубави изненади, за които не си и мечтал!!! :-) :yahoo: :beer: :wine:

(П.П. Наистина много съжалявам да Оня четвъртък :( - тази година се надявам да се видим.)[/quote]

Мерси, мерси... Има още 52 четвъртъка - само тази година. След това още, и още...

И на теб, странниче ВсНХ и много сбъднати мечти!!! :cool:
Публикувай отговор