айде, на Великденските яйчица...

[/img]

[/img]

[/img]Права си - малко ритуалности в днешния свят! Нещо като фаст фууд е станал ;)Мнемозина написа:Фукльо такъв!
Ама са много хубави! И много, и хубави исках да кажа...
И ние вчера ги боядисахме, но чак пък преди изгрев слънце... това е свръх възможностите ми.
И никога не постигам истинско синьо. Ще продължавам да опитвам. Веднъж годишно.
А, и голям смях, първото яйце излезе оранжево... Все си повтарям, че човек не бива да бърза в ритуалните работи, обаче днешният свят не е устроен много за небързане.
Така е - а преди празници всички се сещат колко много спешни неща имаш да вършиш, не знам какъв е този рефлекс.ELBI написа:
Права си - малко ритуалности в днешния свят! Нещо като фаст фууд е станал ;)

А за мен онова жълтичкото с розовата ивичка горе по средата У лево!Мнемозина написа:Така е - а преди празници всички се сещат колко много спешни неща имаш да вършиш, не знам какъв е този рефлекс.ELBI написа:
Права си - малко ритуалности в днешния свят! Нещо като фаст фууд е станал ;)
Но утре си обещавам да не бързам, оммммм...
Ето и от моите яйчица, не че са нещо особено, обаче ей така, да се натрупват цветовете:
Green Light написа:и ние боядисахме. Намерихме бели яйца и станаха много хубави. По добре стават, ако са бели.
Случайно! Във Фантастико, където си пазаруваме ежедневно, прибирахме се с Бейби след работа, въобще не сме търсили. Даже се колебаехме тях ли да вземем, ама добре че ги взехме получиха се готини.pocti_bezobidna написа:Уф, аз утре ше цапотя.Green Light написа:и ние боядисахме. Намерихме бели яйца и станаха много хубави. По добре стават, ако са бели.
Къде ги намери тези бели яйца? Аз не можах...
Green Light написа: Що да не боядисвам, бе Латрево?! Боядисвах си на общо основание. Макар, че основно пазех малчугана, разбира се. Успешно. Не счупи яйца, не счупи и буркан с боя, не падна от масата на земята нито на гръб ни по корем, не фрасна брат си с нищо по главата, не се изгори с вряла вода, стените, тавана и мебелировката останаха с оригиналния си цвят. Изобщо, нали ти викам- успех!

Май по-хитро би било да ги топим в онова, дето омекват.Метаморф написа:гледам фукате се с яйца, ама да ви попитам: мажете ли ги с блендамед, за да са по-здрави?
тарикатка!Мнемозина написа:Май по-хитро би било да ги топим в онова, дето омекват.Метаморф написа:гледам фукате се с яйца, ама да ви попитам: мажете ли ги с блендамед, за да са по-здрави?