Виждам тук един новорегистриран потребител от тоя месец - Nad1anb
На дамски ми прилича ника...
Добре дошла, Nad1anb
Ако прочетеш тая тема
Ама вече не еМетаморф написа:щото тука е така!turist написа:В тоя форум що няма такава тема?
и що си мислиш така?turist написа:Ама вече не еМетаморф написа:щото тука е така!turist написа:В тоя форум що няма такава тема?
Защото преди всеки новодошъл биваше поздравяван в отделна тема. Не всички прописваха, обаче пък си бяха поздравени.turist написа:В тоя форум що няма такава тема?
Пести ненужни усилия, мда...Мнемозина написа: всеки новодошъл биваше поздравяван в отделна тема. Не всички прописваха, обаче пък си бяха поздравени.
А после започнахме да поздравяваме само тези, които се обаждат.
нЕ се хАби да му обясняваш... бадива е...Мнемозина написа:Защото преди всеки новодошъл биваше поздравяван в отделна тема. Не всички прописваха, обаче пък си бяха поздравени.turist написа:В тоя форум що няма такава тема?
Брех пък, ти ще ми кажеш.Метаморф написа:нЕ се хАби да му обясняваш... бадива е...Мнемозина написа:Защото преди всеки новодошъл биваше поздравяван в отделна тема. Не всички прописваха, обаче пък си бяха поздравени.turist написа:В тоя форум що няма такава тема?
като няма кой друг... налага се аз да ти го НАПИША!Мнемозина написа:
Брех пък, ти ще ми кажеш.
Ми благодаря.Метаморф написа:като няма кой друг... налага се аз да ти го НАПИША!Мнемозина написа:
Брех пък, ти ще ми кажеш.
Мнемозина написа: Ми благодаря.
Ще се съобразя изцяло с мнението ти.
За около пет минути.
Метаморф написа:Мнемозина написа: Ми благодаря.
Ще се съобразя изцяло с мнението ти.
За около пет минути.толкова много време ще се съобразявате с мен? лелеее... това си е направо подарък от съдбата...