Собствен сайт?
Собствен сайт?
Явно е, че почти не съществуваш, ако те няма в нета- такива са реалностите...
Та, ще ми трябва сайт. Нещо просто- няколко снимки (нали всичко е суета), малко да се изфукам как всичко правя и ми иде отръки, ще изплагиатствам някоя и друга статийка, координати на кабинетите, телефони за връзка, раб. време- това като начало...
Хора, разбиращи от тия работи- помагайте с акъл. Към кой да се обърна, цени ориентировъчни, що е нужно да се поддържа такъв сайт и т.н. акъли ми дайте, моля...
Та, ще ми трябва сайт. Нещо просто- няколко снимки (нали всичко е суета), малко да се изфукам как всичко правя и ми иде отръки, ще изплагиатствам някоя и друга статийка, координати на кабинетите, телефони за връзка, раб. време- това като начало...
Хора, разбиращи от тия работи- помагайте с акъл. Към кой да се обърна, цени ориентировъчни, що е нужно да се поддържа такъв сайт и т.н. акъли ми дайте, моля...
- snowprincess
Re: Собствен сайт?
можеш да си направиш сам, да ти върши работа и да не ти струва нищо
направи си презентация на PowerPoint
изтегли и инсталирай dreamweaver, разучи я за няколко дни, това е програмата, с която се прави страницата
<html>(с този код се започва)
<head>
<title> ********** (тук ще ти е заглавието или нещо друго по желание пишеш)
</title>
</head>
<body>(тук слагаш хипер линкове, снимки или текст)
</body>
</html>(с този код се завършва, всичко друго се пише между тях)
регистрирай се в hit.bg и си качи страницата (разбирачите могат да ти предложат и други сайтове, където да си качиш страницата, този има недостатъци - няма опция за коментари)
аз направих за изпит тази страница, не се старах много, защото въпросът беше да се знае как се правят нещата, сега мога да променям снимките и текста, да добавям линкове, телефони и адреси
http://snowprincess.hit.bg/
дано да се намерят желаещи да ти направят подобна страница, за нула време става
направи си презентация на PowerPoint
изтегли и инсталирай dreamweaver, разучи я за няколко дни, това е програмата, с която се прави страницата
<html>(с този код се започва)
<head>
<title> ********** (тук ще ти е заглавието или нещо друго по желание пишеш)
</title>
</head>
<body>(тук слагаш хипер линкове, снимки или текст)
</body>
</html>(с този код се завършва, всичко друго се пише между тях)
регистрирай се в hit.bg и си качи страницата (разбирачите могат да ти предложат и други сайтове, където да си качиш страницата, този има недостатъци - няма опция за коментари)
аз направих за изпит тази страница, не се старах много, защото въпросът беше да се знае как се правят нещата, сега мога да променям снимките и текста, да добавям линкове, телефони и адреси
http://snowprincess.hit.bg/
дано да се намерят желаещи да ти направят подобна страница, за нула време става

Оооооооо, не бих могъл сам...snowprincess написа:
- snowprincess
- snowprincess
можеш, щом аз и колегите ми се справихме за изпита (а повечето са на вие с компа)[unknown] написа:Оооооооо, не бих могъл сам...snowprincess написа:

хич няма да е излишно да ни спретнеш указаниеRemmivs написа:лесно и бързо става
почти съм сигурен, че можеш и сам да си направиш нещо, което да ти върши работа
шти пратя линкове
уф
ти па не четеше ингелизки
едно такова точица по точица
мъ на разбираем човешки език
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
скромното ми мнение е, че на Ън не му трябва каква да е страницаsnowprincess написа:можеш, щом аз и колегите ми се справихме за изпита (а повечето са на вие с компа)[unknown] написа:Оооооооо, не бих могъл сам...
все пак тя трябва да е като визитка и не е без значение какво впечатление ще оставя
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Начи, мноо ми е важно, некой кат ми цъкне името в гуглето и тоа сайт да му избоде очетата. Щот ми писна да не моат да ма намират. Аз ги разлигавих тракийците- се да съм им до гъза. И са кат бачкам само полвината ден там- мрънкат, че съм станал неоткриваем. Плюс тва кат видат, че съм спуснал решетката и ич не ебават да звънкат на тилифоните, да питат га съм на работа, ми направо на другия ден пак идат и ако ме нема- съ сърдят. Лигаф народ ти казвам. И се някой недоразбрал кога съм сутрин, кога следобед... Начи затва е мноо важно - раб.вр, тилифони, координати на кабинетите- с карта, ку е възможно(че ми писна да обяснявам къде аджеба е тоз кабинет и се да не го намират), снимки от новия кабинет- да ги примамя тракийците(дет ми вика една пациентка около сеемдесетте- "На ден колко души се измамват да влязат?"holi_day написа:скромното ми мнение е, че на Ън не му трябва каква да е страницаsnowprincess написа:можеш, щом аз и колегите ми се справихме за изпита (а повечето са на вие с компа)[unknown] написа:Оооооооо, не бих могъл сам...
все пак тя трябва да е като визитка и не е без значение какво впечатление ще оставя
Ааа, че бачкам с НъЗъОКъ- то(тва мноо важно)
- Света вода ненапита
турни на сайта си и линк към тук... да видят, че и социален живот водиш[unknown] написа: Шси пусна и вицове разни и непременно цитати от Уди Алън- да мъ видят, че не съм некой сухар и да не ги е шубе много...
Виж подводницата!
Да бе, да...ми ако земат и да четат кви ги плещя?Метаморф написа:
турни на сайта си и линк към тук... да видят, че и социален живот водиш
че и аз това винаги съм твърдяла[unknown] написа:Начи, мноо ми е важно, некой кат ми цъкне името в гуглето и тоа сайт да му избоде очетата. Щот ми писна да не моат да ма намират. Аз ги разлигавих тракийците- се да съм им до гъза. И са кат бачкам само полвината ден там- мрънкат, че съм станал неоткриваем. Плюс тва кат видат, че съм спуснал решетката и ич не ебават да звънкат на тилифоните, да питат га съм на работа, ми направо на другия ден пак идат и ако ме нема- съ сърдят. Лигаф народ ти казвам. И се някой недоразбрал кога съм сутрин, кога следобед... Начи затва е мноо важно - раб.вр, тилифони, координати на кабинетите- с карта, ку е възможно(че ми писна да обяснявам къде аджеба е тоз кабинет и се да не го намират), снимки от новия кабинет- да ги примамя тракийците(дет ми вика една пациентка около сеемдесетте- "На ден колко души се измамват да влязат?") Шси пусна и вицове разни и непременно цитати от Уди Алън
- да мъ видят, че не съм некой сухар и да не ги е шубе много...
даже ти казвах ПОНЕ да пуснеш инфо в бизнес справочник и в информатор, мъ кой да мъ слуша
пъ не били достатъчно посещавани, пъ не знам си кво
още по-горе да напиша, че трябва професионалист да се заеме с направата на сайта ти, ама къфто си капризен
сигурно затова предвидливо сноу ти е дала указания как да се справяш сам
Ън, непременно да сложиш и видео
- стой, бабке, на стола.
- няма да седъ!
- бе, стой ти казвам.
- не щъ, бре докторе. а, да си приказваме и да си форумстваме.
- ааааааааааааа не щеш ли?!
чува се и вижда затваряне на белезници и се кръстосват колани като автомобилните
щраква и специалното менгеме за глава
опсс ето и усторазтворител
край на видеото
преди време ти бях намерила един руски сайт зъболекарски точно, ама тогава
иначе като търсих "пинлей" какво е, попаднах на интересни зъболекарски сайтове, в които имаше снимки на пациенти "преди" и "сега" - без такова нещо няма как да оставиш сайта
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Света вода ненапита
именно де[unknown] написа:Да бе, да...ми ако земат и да четат кви ги плещя?Метаморф написа:
турни на сайта си и линк към тук... да видят, че и социален живот водиш
Виж подводницата!
holi_day написа:
- стой, бабке, на стола.
- няма да седъ!
- бе, стой ти казвам.
- не щъ, бре докторе. а, да си приказваме и да си форумстваме.
- ааааааааааааа не щеш ли?!
чува се и вижда затваряне на белезници и се кръстосват колани като автомобилните
щраква и специалното менгеме за глава
опсс ето и усторазтворител
край на видеото
То с много работи може да се пълни, ама аз от тъпотия ли, от мързел ли, незнам от кво, ма хиляди пациенти съм озъбил успешно и са замязали на ора, мъ не съм ги снималъ.... НиШТо, по- нататък и снимки на зъбатия ще има...
преди време ти бях намерила един руски сайт зъболекарски точно, ама тогавапишехме на различни места и така и не ти го пратих
иначе като търсих "пинлей" какво е, попаднах на интересни зъболекарски сайтове, в които имаше снимки на пациенти "преди" и "сега" - без такова нещо няма как да оставиш сайта
П.П. Ф информатора ме има, бе, нали ти казах...
хех[unknown] написа:Глей един колега ква автобиография си е пляснал :rotfl24
и пощата му в дира
в онзи руският сайт имаше и карикатури хахахха
а не само вицове
че аз кат разправям, че много забравям, да не би да лъжа или да го казвам случайно хахаха[unknown] написа:П.П. Ф информатора ме има, бе, нали ти казах...
П.П. важна си е всяка дума. и накрая да пише под снимката на пациента - "щастливият пациент"
мдааа
Ф.Песоа
Ф.Песоа
holi_day написа: "щастливият пациент"
мдааа
Ей затва не се пускат снимки, щото може да ги види и некой колега
Преди да почнеш да го правиш тоз сайт седни и си отговори на няколко въпроса. Не, че не можеш да го промениш и по-късно, но все пак малко мислене няма да навреди... 
1. Твой домейн или тц - разликата е дали сайта ще се казва незнайни.ком или ще е нещо от рода на незнайни.някъденамайнатаси.нещодруго.ком или някъфсайт.ком/незнайни. На мен лично първият вариант ми харесва повече по ред очевАдни причини
. Тук може би е моментата да вметна, че не е задължително да е .ком сайта - има и други варианти - .eu, .info, .bg и прочее.
Цената на собствен домейн беше нещо от рода на 15 лъва на година...
2. Къде ще се хоства сайта - демек къде ще е физически разположен. Ако на т.1 си се спрял на вариант незнайни.някъденамайнатаси.нещодруго.ком можеш да прескочиш тази точка - там въпроса е решен априори. Но ако си спрял на собствен домейн трябва да си избереш хостинг компания. Аз лично ползвам http://www.superhosting.bg/, а до колкото знам и зочо е хостнат там. Цената на минималния пакет е ~50-60 лева на гадина.
3. Какво ще искаш от сайта си - тук нещата стават сложни
Моят съвет е да започнеш от малко и постепенно да разширяваш ако ти е необходимо. Т.е. да си направиш няколко странички с информацията, която искаш да се вижда там, да ги сложиш статично на сайта си и ако след някое време ти се види нужно да добавяш диначини неща тогава да му мислиш 
4. Изработка на сайта - ако си се спрял на статичния вариант нещата са лесни - трябва ти програмка, която да ти произведе html файлчетата, които да качиш на сайта си. Принципно и Word-а може да ти свърши работа, но има и други варианти - въпрос на фкус
Като го докараш до там ще го говорим.
5. Облягаш се назад и отпиваш от чашата с доволна усмивка
Ако не го бързаш туй със сайта що не го оставиш за началото на май? Ще имам път през Пловдив и си мисля да ви събера ПА да ви нагледам
А ако го бързаш - телефон, скайп, кю, квото и да е - в разговора много неща се изясняват
1. Твой домейн или тц - разликата е дали сайта ще се казва незнайни.ком или ще е нещо от рода на незнайни.някъденамайнатаси.нещодруго.ком или някъфсайт.ком/незнайни. На мен лично първият вариант ми харесва повече по ред очевАдни причини
Цената на собствен домейн беше нещо от рода на 15 лъва на година...
2. Къде ще се хоства сайта - демек къде ще е физически разположен. Ако на т.1 си се спрял на вариант незнайни.някъденамайнатаси.нещодруго.ком можеш да прескочиш тази точка - там въпроса е решен априори. Но ако си спрял на собствен домейн трябва да си избереш хостинг компания. Аз лично ползвам http://www.superhosting.bg/, а до колкото знам и зочо е хостнат там. Цената на минималния пакет е ~50-60 лева на гадина.
3. Какво ще искаш от сайта си - тук нещата стават сложни
4. Изработка на сайта - ако си се спрял на статичния вариант нещата са лесни - трябва ти програмка, която да ти произведе html файлчетата, които да качиш на сайта си. Принципно и Word-а може да ти свърши работа, но има и други варианти - въпрос на фкус
5. Облягаш се назад и отпиваш от чашата с доволна усмивка
Ако не го бързаш туй със сайта що не го оставиш за началото на май? Ще имам път през Пловдив и си мисля да ви събера ПА да ви нагледам
А ако го бързаш - телефон, скайп, кю, квото и да е - в разговора много неща се изясняват
начи затова няма ногу сайтове, щото зъбарите са големи критикари хахахха[unknown] написа:![]()
Ей затва не се пускат снимки, щото може да ги види и некой колегаи тогава- лека излагацийка...
и като смениш зъболекаря - новият предлага да смени сичку из устата ти, дето е правено от друг негов колега... и отиваш заради една пломба, а си отиваш чак след месец един такъв подновен и с олекнал джоб хаххах ама щастлив
Ф.Песоа
Ф.Песоа
[unknown] написа:Начи, мноо ми е важно, некой кат ми цъкне името в гуглето и тоа сайт да му избоде очетата. Щот ми писна да не моат да ма намират. Аз ги разлигавих тракийците- се да съм им до гъза. И са кат бачкам само полвината ден там- мрънкат, че съм станал неоткриваем. Плюс тва кат видат, че съм спуснал решетката и ич не ебават да звънкат на тилифоните, да питат га съм на работа, ми направо на другия ден пак идат и ако ме нема- съ сърдят. Лигаф народ ти казвам. И се някой недоразбрал кога съм сутрин, кога следобед... Начи затва е мноо важно - раб.вр, тилифони, координати на кабинетите- с карта, ку е възможно(че ми писна да обяснявам къде аджеба е тоз кабинет и се да не го намират), снимки от новия кабинет- да ги примамя тракийците(дет ми вика една пациентка около сеемдесетте- "На ден колко души се измамват да влязат?"holi_day написа:скромното ми мнение е, че на Ън не му трябва каква да е страницаsnowprincess написа:можеш, щом аз и колегите ми се справихме за изпита (а повечето са на вие с компа)[unknown] написа:Оооооооо, не бих могъл сам...
все пак тя трябва да е като визитка и не е без значение какво впечатление ще оставя) Шси пусна и вицове разни и непременно цитати от Уди Алън
преди около два месеца минах по процедурата за търсене на зъболекар в София...беше забавно, изморително и не много резултатно...след като разгледах сайт на някоя клиника или кабинет минавах и през бг мама да видя какво пише там за въпросния човек
Оставах приятно изненадана там където имаше цени, въпреки, че някой от тях бяха толкова дълги и професионални, че...
Аз мился, че е хубаво да има някоя приказка за цените, ако целта е да си търсиш и нови клиенти чрез сайта.
Аз накрая си избрах един доктор в известна столична клиника, който иамше същото име като един от преподавателите ми в университета....
ей, на това му кажи (женска) логика
Блажени са бедните духом
- Piqndurnik
Ама не това, а:holi_day написа:...
...
Куп мутри в кабинета. Единият носи издуто дипломатическо куфарче. Друг, явно шефа, говори:
- Знаеш ли какво си направил бе?
- Ъъъъ...
- Изтръгнал си езика на тъщата!!! Ето куфарчето да се почерпиш!
Наздраве 
Хехе, незнаеше ли...Sweety написа:[unknown] написа:Начи, мноо ми е важно, некой кат ми цъкне името в гуглето и тоа сайт да му избоде очетата. Щот ми писна да не моат да ма намират. Аз ги разлигавих тракийците- се да съм им до гъза. И са кат бачкам само полвината ден там- мрънкат, че съм станал неоткриваем. Плюс тва кат видат, че съм спуснал решетката и ич не ебават да звънкат на тилифоните, да питат га съм на работа, ми направо на другия ден пак идат и ако ме нема- съ сърдят. Лигаф народ ти казвам. И се някой недоразбрал кога съм сутрин, кога следобед... Начи затва е мноо важно - раб.вр, тилифони, координати на кабинетите- с карта, ку е възможно(че ми писна да обяснявам къде аджеба е тоз кабинет и се да не го намират), снимки от новия кабинет- да ги примамя тракийците(дет ми вика една пациентка около сеемдесетте- "На ден колко души се измамват да влязат?"holi_day написа:скромното ми мнение е, че на Ън не му трябва каква да е страницаsnowprincess написа:можеш, щом аз и колегите ми се справихме за изпита (а повечето са на вие с компа)[unknown] написа:Оооооооо, не бих могъл сам...
все пак тя трябва да е като визитка и не е без значение какво впечатление ще оставя) Шси пусна и вицове разни и непременно цитати от Уди Алън
Ааа, че бачкам с НъЗъОКъ- то(тва мноо важно)ама ти си бил зъболекар! боже!...браво де! с добро чувство го казвам:winkw:
преди около два месеца минах по процедурата за търсене на зъболекар в София...беше забавно, изморително и не много резултатно...след като разгледах сайт на някоя клиника или кабинет минавах и през бг мама да видя какво пише там за въпросния човек
Оставах приятно изненадана там където имаше цени, въпреки, че някой от тях бяха толкова дълги и професионални, че...
Аз мился, че е хубаво да има някоя приказка за цените, ако целта е да си търсиш и нови клиенти чрез сайта.
Аз накрая си избрах един доктор в известна столична клиника, който иамше същото име като един от преподавателите ми в университета....
ей, на това му кажи (женска) логика
ЕДИТ Много си му я удължила.
ЕДИТ ЕДИТ Той просто вади зъби!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми как няма да предложи?![unknown] написа:Реме, страхотен си! Благодаря!!!![]()
...
Сори, момчета, Рем ви изпревари:blum:
Далеч по-лесно и по-бързо шъ е да го направи, отколкото да преподава тук как да стане.
Браво, Рем!
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
- Света вода ненапита
затова би било добре в гугъла само като се напише:Мнемозина написа:Не ти знам всичките имена, обаче то просто няма как да не е хубав.
- стоматолог пловдив
- стоматологичен кабинет пловдив
- зъболекар пловдив
и първият сайт, който се появява, да е на незнайни
ама... кат не може - не може

Ф.Песоа
Ф.Песоа
ей много се радвам![unknown] написа:... а директно като уеб адрес) може да го види.
честито!
за съвместната ви работа с Рем -
П.П. А за кабинета какво да каже човек - като от космически кораб е.
П.П.2 Ногу ми хареса колекцията от уникални творби от неизвестен художник.
П.П.3 http://www.dentist-bg.com/search_result ... E2&town=16
Последно промяна от holi_day на 29.04.09, 22:15, променено общо 2 пъти.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
не е сложил видеоPiqndurnik написа:Ама не това, а:holi_day написа:...
...
Куп мутри в кабинета. Единият носи издуто дипломатическо куфарче. Друг, явно шефа, говори:
- Знаеш ли какво си направил бе?
- Ъъъъ...
- Изтръгнал си езика на тъщата!!! Ето куфарчето да се почерпиш!
остаил е само снимка на витрина, а под нея надпис "Тук се съхраняват отровни зъби на пациентКи - бивши опърничави, настоящи кротушки"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ти нещо май се размечта.holi_day написа: не е сложил видео
остаил е само снимка на витрина, а под нея надпис "Тук се съхраняват отровни зъби на пациентКи - бивши опърничави, настоящи кротушки"
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ти нещо май се размечта.
Ф.Песоа
Ф.Песоа