Акъл за кола
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Акъл за кола
Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Акъл за кола
Малкото фордче, но дизел. Изгодно.Пенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Ако искаш возия - френска кола.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
французите могат да правят само три неща - франзели и виноАВе написа:Ако искаш возия - френска кола.
- Света вода ненапита
jazz написа:французите могат да правят само три неща - франзели и виноАВе написа:Ако искаш возия - френска кола.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
фолксваген поло... малка, икономична, сравнително пъргава и здрава... относителноПенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Виж подводницата!
Да, бе! Фолксваген - бъбрекотрошачка.Метаморф написа:фолксваген поло... малка, икономична, сравнително пъргава и здрава... относителноПенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- snowprincess
много мами от класа на малката карат подобна колица и са доволниПенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
http://test-drive.automedia.bg/view/109.html
не се заричай така де, аз всеки път като сменям колата казвам, че не искам френска и после пак рено си купувам

Фордчетата са евтини и добри коли. Няма да слушаш майсторите като ги хулят. Аз от години карам фордове и проблеми нямам. Веднъж изневерих на марката и много съжалявах след това...Пенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Remmivs написа:ауди
може и да не е R8-ца
http://www.cartype.com/pics/3977/full/audi-a8l_8.jpg
поне това трябва да е
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Туй гуляму, бреeti4ka написа:Remmivs написа:ауди
може и да не е R8-ца
поне това трябва да е
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не щъ нисан. Аман от японско.snowprincess написа:много мами от класа на малката карат подобна колица и са доволниПенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
http://test-drive.automedia.bg/view/109.html
не се заричай така де, аз всеки път като сменям колата казвам, че не искам френска и после пак рено си купувам
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Фиеста? Има ли с 4 врати?[unknown] написа:Фордчетата са евтини и добри коли. Няма да слушаш майсторите като ги хулят. Аз от години карам фордове и проблеми нямам. Веднъж изневерих на марката и много съжалявах след това...Пенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
каквото и да говорят размерът има значение.......Пенчо Заека написа:Туй гуляму, бреeti4ka написа:Remmivs написа:ауди
може и да не е R8-ца
поне това трябва да е
Има, има...Пенчо Заека написа:
Фиеста? Има ли с 4 врати?
- Глас в пустиня
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Green Light
ХАХАХААjazz написа:французите могат да правят само три неща - франзели и виноАВе написа:Ако искаш возия - френска кола.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Green Light
- Green Light
хахах даже не мога да вдяна за какво говориш - какво е оборудване, какво импрезаGreen Light написа:Да, сивика е страхотен и на мен много ми харесва. Но много скъп. Искам да кажа - прекалено, за такъв клас кола. 60 хилки струва най- ниско ниво на оборудване, а за 60 хиляди си взима човек Импреза.
Ех!
красив ми се вижда и син:lol:
аз си имам фолксваген пасат с автоматично падащи врати и други екстри като радио залепено с тиксо и пр. - но пере по пътя като змей
Има вкус благоверната Ви.Green Light написа:Пенчо, на опелите, какво им е? Бейби не ги харесва хич, но според мен са супер. Една пет годишна корса, според мен е супер за града. Слагаш и една по- хубава газова уредба и това е.
Много дрънчат ламарините и возят твърдо. Две години карах новичка, та знам. И май са най- бързо ръждясващи.
- Green Light
Субаро Импреза. Или Импреса, не знам как се произнася. Много ми харесватshshtt написа:хахах даже не мога да вдяна за какво говориш - какво е оборудване, какво импрезаGreen Light написа:Да, сивика е страхотен и на мен много ми харесва. Но много скъп. Искам да кажа - прекалено, за такъв клас кола. 60 хилки струва най- ниско ниво на оборудване, а за 60 хиляди си взима човек Импреза.
Ех!
красив ми се вижда и син:lol:
аз си имам фолксваген пасат с автоматично падащи врати и други екстри като радио залепено с тиксо и пр. - но пере по пътя като змей

Не че ще хукна да давам пачките
+1 за Опел. Мойта ни е първа младос и гори 8.5 газ на сто и към 5.5 бензин, кво остава за по нова примерно Астра Класик:-)Green Light написа:Пенчо, на опелите, какво им е? Бейби не ги харесва хич, но според мен са супер. Една пет годишна корса, според мен е супер за града. Слагаш и една по- хубава газова уредба и това е.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
ще, не ще - в един момент ще си купи хубавото/работещото :) А по-добро от японското такова има ли?Sweety написа:ТЯ НЕ ЩЕ ЯПОНСКА! Иска се съвет , не акъл...то всеки си хвали неговата кола/жена:winkw:ELBI написа:Акъл за кола/жена май се не дава, но все пак да ти похваля Хонда Джаз... много съм доволен ;)
Добре, че няма да си търси жена Пенчо:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Тихо, тихо, като пуснем метрото, ще разберете. Искам Фиат Панда!!!ELBI написа:ще, не ще - в един момент ще си купи хубавото/работещото :) А по-добро от японското такова има ли?Sweety написа:ТЯ НЕ ЩЕ ЯПОНСКА! Иска се съвет , не акъл...то всеки си хвали неговата кола/жена:winkw:ELBI написа:Акъл за кола/жена май се не дава, но все пак да ти похваля Хонда Джаз... много съм доволен ;)
Добре, че няма да си търси жена Пенчо:-)
абе и аз съм за японска кола, бе, ПенчоПенчо Заека написа: Тихо, тихо, като пуснем метрото, ще разберете. Искам Фиат Панда!!!
и с чисто сърце я препоръчвам, щото нали на метрото няма да се качвам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
за кви пари става дума?Пенчо Заека написа:Айде, давайте! Ама обосновано, не само на емоционална основа....Реших да сменям мойта каручка с нова на старо, 5-6-годишна, малка, ама с 4 врати. То при тва изобилие човек да се ошашави. Едно знам - не ща корейска или японска вече. Е?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“