вероятно си млада и неопитна...bead_ написа:дааааа... не съм срещала досега представител на противоположния пол да не харесва френския...Remmivs написа:по-скоро вижънър и/или дриймър бих се нарекъл...bead_ написа:воайор!:rotfl24:
но и френския не е лош...
Сбирка 30.04. вечерта
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
такава съм. особено млада. и гъмжи около мен от франкофониии!!!!ELBI написа:вероятно си млада и неопитна...bead_ написа:дааааа... не съм срещала досега представител на противоположния пол да не харесва френския...Remmivs написа:по-скоро вижънър и/или дриймър бих се нарекъл...bead_ написа:воайор!:rotfl24:
just perfect
- Green Light
онова с ръцете ще го има само и единствено АКО изпратя пълномощникRemmivs написа:хмммммbead_ написа:ама аз не съмпротивоположен си ми
а онова с ръцете....
няма ли да го има.....
:blum:
с разширени правомощия
лично от мен онова с ръцете по отношение на клубарките няма как да се очаква
п.п. дано не съм те разочаровала... ама мисърдърстендинг нещо се е получили явно:shy:
just perfect
така се укрепва дружбата между народите!bead_ написа:такава съм. особено млада. и гъмжи около мен от франкофониии!!!!ELBI написа:вероятно си млада и неопитна...bead_ написа:дааааа... не съм срещала досега представител на противоположния пол да не харесва френския...Remmivs написа:по-скоро вижънър и/или дриймър бих се нарекъл...bead_ написа:воайор!:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
баси, все пропускам да чуя как пеят ангелите.Green Light написа:Аз! пея! много! хубаво!!! Имам изключително мелодичен глас, с топъл тембър, вярно чувство, добър слух, и пея като ангел. Бейби и децата не разбират от музика!
Кога имат концерт в НДК, примерно?
- Green Light
Ама аз винаги съм навит, бе! Толкова рядко ме молят да изпея нещо, че само кажи и веднага! Ще ти звънна по телефона и почвам.ELBI написа:баси, все пропускам да чуя как пеят ангелите.Green Light написа:Аз! пея! много! хубаво!!! Имам изключително мелодичен глас, с топъл тембър, вярно чувство, добър слух, и пея като ангел. Бейби и децата не разбират от музика!
аз и тебе ще те чуя как пееш, но искам да чуя и ангели, щото все с тях се сравняват хората. А кой знае как точно пеят ангелите? А? Питам аз. Днес. Сега! И отговор искам!Green Light написа:Ама аз винаги съм навит, бе! Толкова рядко ме молят да изпея нещо, че само кажи и веднага! Ще ти звънна по телефона и почвам.ELBI написа:баси, все пропускам да чуя как пеят ангелите.Green Light написа:Аз! пея! много! хубаво!!! Имам изключително мелодичен глас, с топъл тембър, вярно чувство, добър слух, и пея като ангел. Бейби и децата не разбират от музика!
ако ти пееш като ангелите, следва и обратното - т.е. че и те пеят като теб!Green Light написа:Ама аз винаги съм навит, бе! Толкова рядко ме молят да изпея нещо, че само кажи и веднага! Ще ти звънна по телефона и почвам.ELBI написа:баси, все пропускам да чуя как пеят ангелите.Green Light написа:Аз! пея! много! хубаво!!! Имам изключително мелодичен глас, с топъл тембър, вярно чувство, добър слух, и пея като ангел. Бейби и децата не разбират от музика!
- Green Light
Закъсня - току що се обади районния полицейски инспектор. Тези обещания по интернет явно се разпространяват бързо в посока МВР...Green Light написа:Звъня...ELBI написа:...А кой знае как точно пеят ангелите? ...
аз ще включа на високоговорител. Близо съм до Плиска, а там има много публика...bead_ написа:не си разпилявай таланта така.Green Light написа:Звъня...ELBI написа:...А кой знае как точно пеят ангелите? ...
безплатно!
пуф... извади малко предприемачески дух предпразнично
- Green Light
Бе, от толко неграмотни хора около мене съм стигнал до там да им давам по пет лева, че да ме слушат. От тая гледна точка, направо съм на далавера такаbead_ написа:не си разпилявай таланта така.Green Light написа:Звъня...ELBI написа:...А кой знае как точно пеят ангелите? ...
безплатно!
скоро така ще бъде и при посещение на български мачове...Green Light написа:Бе, от толко неграмотни хора около мене съм стигнал до там да им давам по пет лева, че да ме слушат. От тая гледна точка, направо съм на далавера такаbead_ написа:не си разпилявай таланта така.Green Light написа:Звъня...ELBI написа:...А кой знае как точно пеят ангелите? ...
безплатно!
аз ще почна да взимам пари и по телевизията да ги гледам... отврат безподобна... (не говоря за пеенето на Грийн, разбира се...)bead_ написа:не ми напомняй! кокаляци!:mad:ELBI написа:
скоро така ще бъде и при посещение на български мачове...
така е, тъжното е, че ШЛ свършва след 3 мача, а другият цирк продължава... но пък другото хубаво е, че в Премиършип има още мачовеbead_ написа:има хармония във вселената. шл компенсира бг футбол.ELBI написа:
аз ще почна да взимам пари и по телевизията да ги гледам... отврат безподобна... (не говоря за пеенето на Грийн, разбира се...)
виж сега, да не усложняваме нещата излишноbead_ написа:онова с ръцете ще го има само и единствено АКО изпратя пълномощник
с разширени правомощия
лично от мен онова с ръцете по отношение на клубарките няма как да се очаква
п.п. дано не съм те разочаровала... ама мисърдърстендинг нещо се е получили явно:shy:
аз имам против само конфигурации които включват и други мъже
па били те и лесбийци като мен
мда
джоуи не дели
само това би ме разочаровало
каква готина дума
очарован чародейски
кварк
може и квак
ставам на принц
честно
- Green Light
Да Ве успУкоя. Няма видеоматРял.
Кой бил- бил. Иначе исках да се видя как стоя в оранжева тишърка под ризата...щот всеки дет ме срещнеше на път за там по улицата се вглеждаше странно 
Ама това е щот една позната ме е абонирала за сайта София- стриитстайл
И там кви ли не странни решения срещам.
А аз нали съм ептем без стайлинг.. 
Черно, черно и тук таме сиво...
Наздраве!

И там кви ли не странни решения срещам.
Наздраве!
- Света вода ненапита
Сега като каза, та се замислих.МЪЖжжж написа:Да Ве успУкоя. Няма видеоматРял.Кой бил- бил. Иначе исках да се видя как стоя в оранжева тишърка под ризата...щот всеки дет ме срещнеше на път за там по улицата се вглеждаше странно
И там кви ли не странни решения срещам.А аз нали съм ептем без стайлинг..
Наздраве!
Ами страхотно стоиш, да беше питал, че да погледна още снощи.
Хайде аз - както и да е, ама Бийд седеше срещу теб.
Тоя номер с кой бил - бил не го обичам много, защото човек като не идва на купон, не е защото така иска, а и защото не винаги може, пък някои изобщо не могат да идват.
Става малко като на закрити врата, егоистично е направо и като привилегировани сме тия, дето живеем в София. Като каста някаква, пфу.
Та за тези, дето не можаха да дойдат (не че ще ви дам кой знае колко информация, защото и аз много-много не запомних) - много хубав и сочен купон се получи, поне докато бях там, после може и още по-интересно да е станало.
Събрахме се почти всички, които бяха заявили, само Елби (дано не съм го уплашила или да го е изяла някоя салса
За какво се говореше... трудно ми е да кажа, то на купон не е като тук и не може човек да следи всичко.
Но мога да гарантирам, че всички разговори бяха на високо ниво, темите бяха от изключителна важност и се състояха преди всичко от спам
И следващия път и вие да дойдете.
Panta rhei...
Kazhi sega kakva e cenata, za da ostane v taina? :)Green Light написа:Ако знаете кви щуротии върша, че да успея за тая среща....
Тоя клуб трябва да остане в дълбока тайна от всичките ми колеги и клиенти, партньори, роднини, познати... На всяка цена
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Начи е гей.bead_ написа:дааааа... не съм срещала досега представител на противоположния пол да не харесва френския...Remmivs написа:по-скоро вижънър и/или дриймър бих се нарекъл...bead_ написа:воайор!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------