Твърде е кратък....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Твърде е кратък....
животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Глас в пустиня
Re: Твърде е кратък....
Животът е твърде кратък, за да обръщаш внимание на всеки който си мисли, че се е..ва с теб.Пенчо Заека написа: Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
животът е твърде кратък, дайте ние да го прекарваме преди той да ни е прекарал.Пенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. :
just perfect
Пенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Снощи гледах това
http://www.imdb.com/title/tt0219519/
Мислех, че е поредната история за кризата на средната възраст, но определено ми хареса. Уж Колкото толкова, но и колкото го направиш.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Мдаа, твърде вярно тва за познаването. Тия дни си сканирам снимки отпреди 20 г., и все още се разпознавам. Не ми е загубена работата, значи:rotfl24:shshtt написа:така си е и трябва да рипаме при всеки опит за попълзновение, че един компромис води до друг и накрая не можеш да се познаеш
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не, не да го прекараме, ти пък. Я по-юнашката, ааа!bead_ написа:животът е твърде кратък, дайте ние да го прекарваме преди той да ни е прекарал.Пенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. :
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не става дума за всеки, бе Боев. Става дума за най-близкото ти обкръжение, на които щеш не щеш обръщаш внимание. Въпросът е колко и дали го правиш,защото го искаш, или защото така трябва. Офф, много дълго стана тва изречение. Игнор, игнор.БоЕВ написа:Животът е твърде кратък, за да обръщаш внимание на всеки който си мисли, че се е..ва с теб.Пенчо Заека написа: Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
ебаването си е част от игратаПенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
ти ебаваш теб те ебават после пак ти после.....
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Здрасти, бе!Quid написа:ебаването си е част от игратаПенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
все някой ходи ебан...Quid написа:ебаването си е част от игратаПенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е а здрасти:-)Green Light написа:Здрасти, бе!Quid написа:ебаването си е част от игратаПенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Пенчо Заека написа:Мдаа, твърде вярно тва за познаването. Тия дни си сканирам снимки отпреди 20 г., и все още се разпознавам. Не ми е загубена работата, значи:rotfl24:shshtt написа:така си е и трябва да рипаме при всеки опит за попълзновение, че един компромис води до друг и накрая не можеш да се познаеш
та този не си е мръднал изражението на милиметър
леко прическата само, бръчка, две .. обаче същия ... неусмихнат поглед
така ми се вижда на мен де
какъв е смисъла да се запазиш на същото ниво, баси
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Кой ти гледа изражението, бе. То става все по.....квот ти хрумне. Гледа се закръглеността, разбра ли сега?Semiramis написа:Пенчо Заека написа:Мдаа, твърде вярно тва за познаването. Тия дни си сканирам снимки отпреди 20 г., и все още се разпознавам. Не ми е загубена работата, значи:rotfl24:shshtt написа:така си е и трябва да рипаме при всеки опит за попълзновение, че един компромис води до друг и накрая не можеш да се познаеш
нали имаше един образ, който се снима всеки ден и си качва снимките в сайт
та този не си е мръднал изражението на милиметър
леко прическата само, бръчка, две .. обаче същия ... неусмихнат поглед
така ми се вижда на мен де
какъв е смисъла да се запазиш на същото ниво, баси
верно? блазе ти:)Пенчо Заека написа:Мдаа, твърде вярно тва за познаването. Тия дни си сканирам снимки отпреди 20 г., и все още се разпознавам. Не ми е загубена работата, значи:rotfl24:shshtt написа:така си е и трябва да рипаме при всеки опит за попълзновение, че един компромис води до друг и накрая не можеш да се познаеш
аз не се познавам, а и другите не ме разпознават - 25 кг отгоре ама най-вече погледа съм сменила
има си и предимства обаче - като си мацка трепач мъжете само ядове ти създават, а сега аз на тях им създавам
Твърде е дълга тая сентенция за такъв кратък живот.Пенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Panta rhei...
Пенчо Заека написа: Кой ти гледа изражението, бе. То става все по.....квот ти хрумне. Гледа се закръглеността, разбра ли сега?
гледа се пламъка в очите,
ако гледаш по-надолу, значи че ти е толкова мозъка. т.е другаде ти е.
.. и т.н
Добре де, що пишеш тогава дълго?:shocked::shocked::shocked:Пенчо Заека написа:животът, за да не го прекараме както ни харесва. Попаднах на тази сентенция докато четох тия дни, много ми допадна! Парафраза: Животът е твърде кратък, за да оставиш тоя или оня да се е...ва с теб:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------