Нещата трябва да се организират винаги и постоянно.

Източник - http://ganspace.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html

Обслужване на клиентката - по договяране не по-малко от (комисионна миниум 10%+петнадесет пункта над ГПР лихвен процент на БНБ)+месечна такса в размер на обслужената сума, но не по-малко от 5%+3% промоционално през първите 40 дни от услугата * дължимия размер на обслужването /след 40,999 ден - 4,5%)Мнемозина написа:нищо, че го няма.
Мнемозина написа:нищо, че го няма.
...
Сега току виж вдигнал ценитеМнемозина написа:нищо, че го няма.
Защо точно "клиентка"?lancelote написа: Обслужване на клиентката - по договяране не по-малко от (комисионна миниум 10%+петнадесет пункта над ГПР лихвен процент на БНБ)+месечна такса в размер на обслужената сума, но не по-малко от 5%+3% промоционално през първите 40 дни от услугата * дължимия размер на обслужването /след 40,999 ден - 4,5%)
Мнемозина написа:нищо, че го няма.
Да дойде да ми се скара.Метаморф написа:извинявай, но КУИД-а си има твърда тарифа. последно си спомням за едни 500 евро... такива подробни тарифи, каквито демонстрираш тук, не са по вкуса на такива спецове, като КУИД-а! тъй че, недей да му показваш разни неща, които са под неговото ниво...
какви са тези цени от 1960 година?Мнемозина написа:Да дойде да ми се скара.Метаморф написа:извинявай, но КУИД-а си има твърда тарифа. последно си спомням за едни 500 евро... такива подробни тарифи, каквито демонстрираш тук, не са по вкуса на такива спецове, като КУИД-а! тъй че, недей да му показваш разни неща, които са под неговото ниво...
Така му се пада, като не държи нещата под контрол.
Важното е услугите да са актуални.Quid написа:какви са тези цени от 1960 година?Мнемозина написа: Да дойде да ми се скара.
и в левове
малиииииииии
как съм?!Мнемозина написа:Важното е услугите да са актуални.Quid написа:какви са тези цени от 1960 година?Мнемозина написа: Да дойде да ми се скара.
и в левове
малиииииииии
За другото - виж горното ми мнение в цитата. Още малко ако беше полипсвал, можеше и в грошове да са.
П.П. Добре появил се. Как си?
Това е ясно и не е интересно, целият свят е там, казват.Quid написа:
как съм?!
зле
у криза световна
Semiramis написа:без въпросителна
хахаха
Насам народееее!Quid написа:направо си беше кур:rotfl24:Remmivs написа:салам алейкум
или беше салам с локум
и народа се блъска да го пипне
баси майката:rotfl24:
a намери малко време у скоро де и да сгънеме два лафа щото нещо ми се върти у главатаlancelote написа:Насам народееее!Quid написа:направо си беше кур:rotfl24:Remmivs написа:салам алейкум
или беше салам с локум
ЕДИТ Вижте най-великото чудо във вселената!:shocked:
ЕДИТ ЕДИТ За гледане - 100000000000000000 турски лири стара пара
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ За пипане - Левче.
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ За други неща - безплатно.
Ухааа, и без това сега отивам да ям пастички!Quid написа:a намери малко време у скоро де и да сгънеме два лафа щото нещо ми се върти у главатаlancelote написа:Насам народееее!Quid написа:направо си беше кур:rotfl24:Remmivs написа:салам алейкум
или беше салам с локум
ЕДИТ Вижте най-великото чудо във вселената!:shocked:
ЕДИТ ЕДИТ За гледане - 100000000000000000 турски лири стара пара
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ За пипане - Левче.
ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ ЕДИТ За други неща - безплатно.
да си разделиме тортата
за тва става дума:-)