ELBI написа:frisky lioness написа:[unknown] написа:Аз сам съм си господар, така че и на 26- ти и на 27- ми съм на ваше разположение. Обаче на 26-ти Ния е нощтна смяна. Ако държите на нейната компания- купонът трябва да е на 27- ми, ако е на 26- ти ще се задоволите само с моето присъствие. Все ми е тая в кое заведение сме. Ако искате и аз мога да ви водя някъде. Аз съм чревоугодник, обичам да си угаждам, тъй че ако искате аз да избирам заведението- значи ще има много мръвки и дреболийки. Тва е положението, ДругарЕ и ДругаркЕ.

По всичко личи, че Рем и половинка няма да ни удостоят с присъствието си:( За ЕлБи още не е съвсем ясно....
Каква кръчма предлагаш? Кухня? Цени? Място?:-)
Отказвате ли се ако няма соф. участие?:blink:
Сигурното софийско участие в лицето на моя милост е на около 40 градуса (де да бе водка или ракия) и ще се радва утре да докладва спадане... но няма да е разумно да дойда при вас.
Толкова много исках...
Поздрави на всички и до скоро - все ще дойда де... няма да се държи вдигнат (а) през цялото време, я

ееее.....ставали чудеса по Коледа - да видим до утре
Хладка вана, Елби, масаж после, като се събудиш ...хм... нещо 40-градусово за пиене и си готов
да не те мисля по празниците. иначе ще си поплача
за Рем по-тихо, щото съм виждала Кралицата...

оздравявай бързо и да пишеш усмихнато следващите дни!