Бербо, борба за оцеляване...
- Света вода ненапита
Бербо, борба за оцеляване...
...или просто стил на игра?
След като толкова много го плюха и никой не отчиташе, че като за "новак" в отбора е направил много повече, отколкото други "новаци", най-после брилянтен анализ на играта му от обективен източник:
corner.dir.bg/news.php?id=4425680
След като толкова много го плюха и никой не отчиташе, че като за "новак" в отбора е направил много повече, отколкото други "новаци", най-после брилянтен анализ на играта му от обективен източник:
Виж подводницата!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: Бербо, борба за оцеляване...
Смея да кажа, че след като откровено намразих българския футбол и простащината на родните футболисти още на световното през 94-та, Бербо е първият играч, който ме изпълва с чувство на национална гордост. Точно защото е интелигентен, обаче, изглежда, че остава в сянка. Няма какво да се лъжем, тоя спорт изисква дебелащина и грубост в слонски дози, а Бербатов не ги притежава. За мен добре, но за него?Метаморф написа:...или просто стил на игра?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аз нищичко не разбирам от футбол и това е спорта, който може би най-малко ме е интригувал.
На Бербатов се кефя обаче, точно защото в поведението си е коренна противоположност на дивния простак Стоичков. Ми така де - не е задължително един футболист да е грешка на еволюцията. И ако цял свят ще свързва БГ-то с него, по-добре да помни нещо от първите си 7. Колкото повече - толкова по-добре.
Пък от това, което чувам за Бербатов - щото няма начин да не те закачи инфо потока - е талантливо момчето и много труд влага към таланта си. Което също ме кара да го харесвам.
На Бербатов се кефя обаче, точно защото в поведението си е коренна противоположност на дивния простак Стоичков. Ми така де - не е задължително един футболист да е грешка на еволюцията. И ако цял свят ще свързва БГ-то с него, по-добре да помни нещо от първите си 7. Колкото повече - толкова по-добре.
Пък от това, което чувам за Бербатов - щото няма начин да не те закачи инфо потока - е талантливо момчето и много труд влага към таланта си. Което също ме кара да го харесвам.
- Green Light
Тука не съм съгласен.Пенчо Заека написа: [...Няма какво да се лъжем, тоя спорт изисква дебелащина и грубост в слонски дози...
и бербо не еGreen Light написа:Тука не съм съгласен.Пенчо Заека написа: [...Няма какво да се лъжем, тоя спорт изисква дебелащина и грубост в слонски дози...
just perfect
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
в рисуването или в комп игрите....bead_ написа:и аз подозирам, че е добър. в разни работи, различни от футбол.Remmivs написа:Сигурен съм, че ще е добър и на снукър...
кво друго?!
то друго няма
другото да не кажа всичко е само футбол
умрете да го унищожите берба
тоя икона ще трябва да го правят и да го рисуват у църквите:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
роналдо у реал
тевес у ливерпул
и златан да идва от интер и да стане една балканска скара
бербо ще вкара 50 парчета
да не чакат и да му дават златната обувка още са с комплект джапанки за лятото
бербо или бербатич /както го наричат у сибир/
е върха на сладоледа
уаааааааааааааааааааааа:-)
тевес у ливерпул
и златан да идва от интер и да стане една балканска скара
бербо ще вкара 50 парчета
да не чакат и да му дават златната обувка още са с комплект джапанки за лятото
бербо или бербатич /както го наричат у сибир/
уаааааааааааааааааааааа:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination