Подарък за компутерджии :)
- Dark Angel
- Dark Angel
Па много ги разбираш и ти. Айде, айде.МЪЖжжж написа:Ахааа...vyara написа: Отде да та знам. Не говоря с тебе
![]()
Отново легендата за мъжа "ловец", който требе да направи първата крачка... а миловидното създание да си![]()
Аде молим...Днешните не са такива.
Не съм писала до дядо ти Коледа, инак щеше да видиш как се бият снежани зарад мене
- Dark Angel
- Dark Angel
ставаш сутринта, около елхата големи кашони с панделки, отварят се изведнъж и почват да наизлизат снажни подаръциvyara написа: Па много ги разбираш и ти. Айде, айде.
Не съм писала до дядо ти Коледа, инак щеше да видиш как се бият снежани зарад мене
и бой, бой, бой - и последния, полумъртъв пада в краката ти
тц, грешка
нека има под елхата и едно шишенце с жива вода и той го пийва, щото кво ще го правиш иначе
ахъм, предновогодишни глупости
- Dark Angel
аз номера с банята го не знамМЪЖжжж написа: Ми за теб съм готов и на оня номер с банята!
/Б@си! Дарк-ън как не е дошъл още да ми разреди зъбите..
/
но знам със сигурност че не си човека за слагане на коледната декорация
ПП/ при тия цени на зъболекарските услуги трябва да се подхожда извънредно фнимателно
Мноу съ оплитам с декорацията, нали!Dark написа: аз номера с банята го не знам
но знам със сигурност че не си човека за слагане на коледната декорация
ПП/ при тия цени на зъболекарските услуги трябва да се подхожда извънредно фнимателно
Виж за други неща по-ставам /кат да ти стегна бурми на ключалки, смяна на изгорели крушки, прайене на баница...тези 3 неща
А доколкото зъболекарските услуги... предвид целта... тези средства са оправдани!
Ади Дарк-ън!
А номера с банята...ще те науча бре!
- Dark Angel
ахъм, декорацията някак е контра на гаечния ключМЪЖжжж написа: Мноу съ оплитам с декорацията, нали!
Виж за други неща по-ставам /кат да ти стегна бурми на ключалки, смяна на изгорели крушки, прайене на баница...тези 3 неща/.
А доколкото зъболекарските услуги... предвид целта... тези средства са оправдани!Даже са инвестиция!
![]()
Ади Дарк-ън!
А номера с банята...ще те науча бре!
са дуели не вървят - утре на ранина, всеки със секундант /поне един и с основна цел да носи кошницата/
ПП/ кошницата - винце, питка, масълце, пастърма и др.такива
А питката /на магич/ ще обикаля из нивята...Dark написа:...утре на ранина, всеки със секундант /поне един и с основна цел да носи кошницата/
ПП/ кошницата - винце, питка, масълце, пастърма и др.такива
Ти дан си червената шапчица бре?!:shocked: Леле от кога те търсяяяяя... Имам да ти връщам за един дълъг белег на корема...
Б@си колко съм палав тая вечер...
- Dark Angel
- Dark Angel
От днес почвам да пия шуменско! Белким ни сбере най-накрая! Уф...забрайх, че тва мъжете не сме хора...Dark написа:ейййй, още една бира дето не става да я пияМЪЖжжж написа: А мен мъ кефи "М- ариана за всеки"
ПП/ каменица - за мъжете дето знаят защо, пък аз пусто не знам и не я пия
ППП/ обаче шуменско важи, хората сбира
Май ш`си остана на троянска! Наздраве!
- Dark Angel