Вечността
Вечността
...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
Борхес е това.
Panta rhei...
Re: Вечността
Кат са откривали селищата на Ацтеките /дет знаят колко е от младост-3 растоянието до Алфа-Центавър/ все са се натъквали на една и съща плоча на площада...Мнемозина написа:...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
"Ние сме тук не за да работим, а да спим и да сънуваме."
Аз поне последните 2 ги и практикувам.
Е не е честно така - сега трябва в две съседни теми здраво да си изпротивореча.МЪЖжжж написа:
Сигурно щото си го написал това снощи, тази нощ съм спала цифром и словом 12 часа, не ми се е случвало от мноооого дълго време и сега се чувствам странно.
Човек не може да запомни сънища от толкова дълго спане.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защо винаги когато почивам се будя рано, а когато трябва да ставам в определен час, поради работа или пътуване някакво, не мога да си отворя очите?:blink::shocked::mad:Мнемозина написа:Е не е честно така - сега трябва в две съседни теми здраво да си изпротивореча.МЪЖжжж написа:
Сигурно щото си го написал това снощи, тази нощ съм спала цифром и словом 12 часа, не ми се е случвало от мноооого дълго време и сега се чувствам странно.
Човек не може да запомни сънища от толкова дълго спане.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа: Защо винаги когато почивам се будя рано, а когато трябва да ставам в определен час, поради работа или пътуване някакво, не мога да си отворя очите?:blink::shocked::mad:
спряла съм да се ядосвам.
още малко и ще ставам всеки ден с изгрева.
само дето ми се струва, че ако заспя със залеза ще пропусна толкова много време.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
диференциално уравнение от 2 род е по-просто за разбиране...Мнемозина написа:...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Имаше едни Мърфи, не може да не е казал нещо по въпроса.frisky lioness написа: Защо винаги когато почивам се будя рано, а когато трябва да ставам в определен час, поради работа или пътуване някакво, не мога да си отворя очите?:blink::shocked::mad:
Panta rhei...
Мога да дообясня.ELBI написа:диференциално уравнение от 2 род е по-просто за разбиране...Мнемозина написа:...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
Panta rhei...
за кви кинти става дума ?Мнемозина написа:Мога да дообясня.ELBI написа:диференциално уравнение от 2 род е по-просто за разбиране...Мнемозина написа:...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
кажи си
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
и честит аватарМнемозина написа: Мога да дообясня.
доста е ясен
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Какви кинти в тая криза пък ти...Quid написа:
за кви кинти става дума ?
кажи си
Panta rhei...
Нали?Semiramis написа:и честит аватарМнемозина написа: Мога да дообясня.
доста е ясен
:lol:
Благодаря!
Panta rhei...
- Green Light
Хареса ми на мене това.Мнемозина написа:...ние сме сънували света, сънували сме го съпротивляващ се, тайнствен, видим, вездесъщ в пространството и непоклатим във времето, но сме допуснали в неговата архитектура нежни и вечни пролуки от безразсъдство...
Борхес е това.
пиянство?Remmivs написа:пък непостоянството се римува с пиянствотоholi_day написа:щото е универсален отговор
като за непостоянството...
преди твърдеше друго!
http://p4.forumforfree.com/viewtopic.ph ... 3040#39127
и
Тъй из гърдите избухна в стенания нейната мъка.
Твърдо решил да отплава, подготвил си всичко за пътя,
вече спокойно Еней на кормилната палуба спеше.
Пак се в съня му явява предишният божески образ,
който го бе навестявал, и сякаш отново напомня
бе на Меркурий подобен по глас и по цвят на лицето,
и по вълнистите руси коси, по младежкото тяло:
"Сине Венерин, как можеш да спиш пред бедата грозяща
не забелязваш ли колко опасности дебнат край тебе,
или, безумен, не чуваш щастливия дъх на зефира?
Грозна жестокост с измама Дидона в ума си замисля,
твърдо решена на смърт, тя се люшка в кипящата ярост.
Що час по-скоро оттук не побегнеш, додето все можеш?
Скоро ще видиш ти сам как гребла преобръщат морето,
факли безжалостни блясват, огньове брега озаряват,
ако на тази либийска земя те Аврора завари.
Хайде върви! Не бави се! Жената е непостоянна
и променчива твар." - Рече и в черната нощ се разнесе.
превооооооооооод: Remmivs
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вчера щях да ти звъняSemiramis написа:
защото така.
спряла съм да се ядосвам.
още малко и ще ставам всеки ден с изгрева.
само дето ми се струва, че ако заспя със залеза ще пропусна толкова много време.
за събудено сънуване.
Знаех си, че ще ме забравиш ако аз не те ръчкам по телефона:(:crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
я па ти:-)Мнемозина написа:Лъжеш.Quid написа:аз борхес не го познавам
не съм го и чувал дори
Онзи ден го прочете, даже си отговорил.
може
ако съм го прочел за бенитес/тренера на ливерпулците/
големи щуротии правя е те така за нищо:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination