срам-не срам

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

срам-не срам

Мнение от bead_ »

дребосъкът е в последна фаза събиране на гормити 1 серия
имам за размяна ВЪЗПЛАМЕНЕНИЯ МАЛИО на бг и гръцките МАЛДВАЖИУС УЖАСНИЯ И ЛАВОР МОГЪЩИЯ

търся отчаяно ГЕОС, СТОМАНЕНИЯ КЛЮН, ГРАВИТУС и БИАЧЪТ

:-) купувам, разменям и прочее само да съберем цялата банда, чеееее.....:evil: ми писна на шмайзера

п.п. всички са свободни да ми се подиграват, присмиват и да заявяват демонстративно, че ако техните деца събираха гормити хич нямаше да се подлагат на унижението да пишат подобни дивотии във форума!
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Не мога да ти помогна. :dunno:

Добре де, ами като ги съберете всичките, после? :roll:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:Не мога да ти помогна. :dunno:

Добре де, ами като ги съберете всичките, после? :roll:
мнемо, това е колекционерска страст. няма после. има само сега и целият потъваш в събиране и притежаване. всеки нов предмет е важен, ценен, оглеждан, изучаван, изживяван, подреждан, запомнен наизуст в най-малките си подробности /вкл. и главно как си го получил, с какво си го разменил и разни други колекционерски сделчици/ и става част от ГОЛЯМОТО ЦЯЛО. няма прагматизъм. не се яде, не се пие, не е по-меко и удобно да спиш върху него.
е, разбира се създава някакъв социален престиж в обществото на 6-7 годишните... :winkw:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Да, ясно, ама аз точно затова питах - защо трябва да се бърза.

Пък за колекционерските страсти и това, че не става дума за ядене, не си права. Имах приятелки, които събираха обвивки от шоколади. :grin:
И винаги съм се чудила защо трябва да са толкова красиви някои алкохолени бутилки.
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:Да, ясно, ама аз точно затова питах - защо трябва да се бърза.

Пък за колекционерските страсти и това, че не става дума за ядене, не си права. Имах приятелки, които събираха обвивки от шоколади. :grin:
И винаги съм се чудила защо трябва да са толкова красиви някои алкохолени бутилки.
бързам аз. по икономически съображения. щот имаме график - вторник и събота по един гурмит се купува. обаче му се повтарят, защото са в непрозрачни опаковки. т.е. ако намеря липващите ще си спестя известно количество BGN. човекът не бърза. чака да дойде вторник или събота. и се събужда ухилен. мани, мани. :shy::shy:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Какво са тва гормити-те?:roll:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:Какво са тва гормити-те?:roll:
едни супер грозни дребосъчести същества :lol: от пластмаса
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Въртят ми се в главата някакви образи от филм в който играчките оживяха и взеха да нападат хората.
Аватар
latrevw

Re: срам-не срам

Мнение от latrevw »

bead_ написа: п.п. всички са свободни да ми се подиграват, присмиват и да заявяват демонстративно, че ако техните деца събираха гормити хич нямаше да се подлагат на унижението да пишат подобни дивотии във форума!
нема ти се смеем, бе, нали всички имаме деца и се радвай, че купуваш гормити, а знаеш ли кво става с понитата, немат край и непрекъснато пускат нови, само сменят цветовете и звуците, които издават, и 50 лв струват хубавите

баткото пък събира фигурки на семейство Симпсън и разни други подобни :-)

като съберете всички гормити, ще дойдат други подобни гадости :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
latrevw написа:
Въртят ми се в главата някакви образи от филм в който играчките оживяха и взеха да нападат хората.
да ти кажа честно, не знам дали са от филми, гледам "мъжете" в детската градина като ги размятат, по книжарниците и детските магазини навсякъде ги има; много са ми противни, почти колкото куклите барби :-)
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:... почти колкото куклите барби :-)
От барбита се обривам.
Щастлив съм, че им мина времето вече, но пък идват други неприятни моменти.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

няма ли ги онлайн някъде
да си избереш или пък цялата колекция
не е задължително да е бг онлайн
сигурно и други нации се пържат на подобен огън

ние пък събираме здрач
и детето пита защо всяка следваща книга е все по-скъпа
почнаха от 15 сигурно последната ще е 30, защо така?
и аз какво да кажа
свободен пазар или финансова криза
или са синоними

а да
ние сме луди по Спортакус/Стефани в диапазона до 5
и Симс 3 в диапазона до 12

даже сме си купили Симс 3 два месеца преди да излезе версията на пазара

разбирам те, искам да кажа
успех
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

bead_ написа: п.п. всички са свободни да ми се подиграват, присмиват и да заявяват демонстративно, че ако техните деца събираха гормити хич нямаше да се подлагат на унижението да пишат подобни дивотии във форума!
:lol:
Ти просто си една много добра майка.
Ние си търсим телефон като на Power rangers mystic force:
Изображение
Но червен!
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:дребосъкът е в последна фаза събиране на гормити 1 серия
имам за размяна ВЪЗПЛАМЕНЕНИЯ МАЛИО на бг и гръцките МАЛДВАЖИУС УЖАСНИЯ И ЛАВОР МОГЪЩИЯ

:-) купувам, разменям и прочее само да съберем цялата банда, чеееее.....:evil: ми писна на шмайзера

п.п. всички са свободни да ми се подиграват, присмиват и да заявяват демонстративно, че ако техните деца събираха гормити хич нямаше да се подлагат на унижението да пишат подобни дивотии във форума!
Кой размер?
от 4-5 лева ли?

Сега в ремонта без да искам счупих един от народа на земята, та съм в немилост. Супер ценен бил, не знам кой е. Разруших апартамента, риш, докарах няколко съседа до нервна криза и това си е ОК. Но дето стъпих върху тоя гормит, няма да ми го простят два месеца.
Ще питам, Бийд, ама може да ме отрежат!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Кой размер?
от 4-5 лева ли?

Ще питам, Бийд, ама може да ме отрежат!
размерът е този
питай за размяна, даваме 2 за 1. далавера :-)
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

бе къде продават онези по 60 кинта ъ-ъ били големи ей толкова :разтворени ръце с успоредни длани на разстояние около 60 см, бе да не са по кинт на сантим:
и има ли по-на-далавера същия размер (60 кинта, бе вие сте луди бе, това е цена, не е размер, то верно, че размерът имал значение, ама чак пък и с цена да го обвържем... нещата стават твърде комерсиални, къде остава романтиката... ти ти луна, те ти звезди, саблачай се)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:бе къде продават онези по 60 кинта ъ-ъ били големи ей толкова )

не дълбай с длетото тънко
моето сърце
:shutup:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

малкият ми племенник, щото имам и голям, си разцепи горната устна наскоро и се държа като мъж в Пирогов (5 шева отнесе) и баща му, дето ми се пада брат Б, му обещал да му вземе каквото си пожелае, и познай какво си е пожелал, та, искам да помогна на брат ми на чедото
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:бе къде продават онези по 60 кинта ъ-ъ били големи ей толкова :...
В Джъмбо, мамицата им. Няма ли кой да го запали тоя магазин?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:малкият ми племенник, щото имам и голям, си разцепи горната устна наскоро и се държа като мъж в Пирогов (5 шева отнесе) и баща му, дето ми се пада брат Б, му обещал да му вземе каквото си пожелае, и познай какво си е пожелал, та, искам да помогна на брат ми на чедото
ясно, ама няма евтинджос....:( 60 камъка и тва е.

ей тука има за отпечатване. http://bg.gormiticlub.com/gormiti/index.php единственото безплатно. за всичко друго яко се цака. бг родителите сме много особена порода. може по корем да се влачим, ама на отрочето хатъра няма да строшим. аз пъ особено. уж съм неква строга и справедлива - вятър!:shy::mad: и търговците съответно използват...
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Тцъ, тоя го нямаме на повторка, ма научих, че на Женския пазар (нейде си) ги давали по три кинта. а иначе по 4 и нещо. А на Славейков по 7 :crying:

Да питам за Женския???:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: В Джъмбо, мамицата им. Няма ли кой да го запали тоя магазин?
Я па ти!!! На Дането, малкото човече, баткото и авери найш ква жаба му купиха от там?? По-голяма от него и криви дясното око. За 20 кинта. Той спи върху/под/с тая луда жаба :grin:

Аз имам друг проблем: Хот уилс, Бонжур, 3,99 за количка.... Нема де да стъпя от колички...

Искам Барбииииии :rotfl24::rotfl24:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:Тцъ, тоя го нямаме на повторка, ма научих, че на Женския пазар (нейде си) ги давали по три кинта. а иначе по 4 и нещо. А на Славейков по 7 :crying:

Да питам за Женския???:grin:
НЕПРЕМЕННО ПОПИТАЙ
на славейков от месец насам ги изкупихме. ня-мат.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

От вашите имаме само Геос, ама не е "на повторка". Тия дето ги давате, не ни трябват, имаме си ги.
Помолиха да питам: ВЪЗПЛАМЕНЕНИЯ МАЛИО, не се ли казва ГОРЯЩИЯ АНГЕЛ?

Извинявам се на всички, изпитвам леко неудобство, обаче въпросите са важни и нетърпящи отлагане!
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

bead_ написа:дребосъкът е в последна фаза събиране на гормити 1 серия

за съжаление не мога да ти помогна, защото дори и идея си нямам какво е това... но най-искрено ви желая успех!
помня аз как навремето събирах картинки на коли от дъвки бибип...
а и по-добре да събира нещо такова, отколкото да... хм... прави глупости, нали?
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

Green Light написа:От вашите имаме само Геос, ама не е "на повторка". Тия дето ги давате, не ни трябват, имаме си ги.

Извинявам се на всички, изпитвам леко неудобство, обаче въпросите са важни и нетърпящи отлагане!
ох, какво ви става, бе хора? или наистина света се е пецакал сериозно?
навремето, ако решах да занимая баща ми или майка ми с това, какво събирам, щяха да ме гледат извънредно учудено...

п.п. лейди бийд, незнам, но... колекционерската страст не е ли най-вече в това САМ да си намериш, каквото трябва?
не искам да изглежда, като подигравка, или нещо друго! просто си мисля, че един мъж, пък бил той и малък, трябва да се научи сам да се оправя в живота... или мен са ме възпитали зле? :shy:
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Метаморф написа:п.п. лейди бийд, незнам, но... колекционерската страст не е ли най-вече в това САМ да си намериш, каквото трябва?
не искам да изглежда, като подигравка, или нещо друго! просто си мисля, че един мъж, пък бил той и малък, трябва да се научи сам да се оправя в живота... или мен са ме възпитали зле? :shy:
от една страна си прав, ама от друга...
тиии да не подстрекаваш детето да избяга от детската градина, та да ги издирва тия гормити или там каквото? :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

навремето имаше далеч по-малко неща за събиране и бяха далеч по-достъпни (в смисъл събираш си стишки и отиваш на стрелбището и готово - кеф ти индианец, кеф ти ковбоец, кеф ти бибип)
сега ги облъчват от екрана и са като зомбита
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:Помолиха да питам: ВЪЗПЛАМЕНЕНИЯ МАЛИО, не се ли казва ГОРЯЩИЯ АНГЕЛ?

!
не, гелето си е съвсем различен :-)
just perfect
Аватар
Света вода ненапита

Remmivs написа:навремето имаше далеч по-малко неща за събиране и бяха далеч по-достъпни (в смисъл събираш си стишки и отиваш на стрелбището и готово - кеф ти индианец, кеф ти ковбоец, кеф ти бибип)
сега ги облъчват от екрана и са като зомбита
май си прав... :shy:
Виж подводницата!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Метаморф написа:
Green Light написа:От вашите имаме само Геос, ама не е "на повторка". Тия дето ги давате, не ни трябват, имаме си ги.

навремето, ако решах да занимая баща ми или майка ми с това, какво събирам, щяха да ме гледат извънредно учудено...

п.п. лейди бийд, незнам, но... колекционерската страст не е ли най-вече в това САМ да си намериш, каквото трябва?
Че зле са те възпитавали съмнение няма. Ако те бяха възпитавали добре, нямаше да си, риш, икономист! Но не е в това въпроса.
Викаш сам да си търси гормити, без да пита тате и мама. Ма ти не си в час, бе човек. Не си в час въобще. Говориш за хора, които като тръгнат някъде не знаят къде отиват, бе. Викам му сутринта на Терминатор 1 - Отивай да си обуваш обувките! Че бързаме. Той отива в банята?! И изпада в тупик. Не знае къде е, не знае какво трябваше да прави, предполагам че не знае дори кой е, точно в тоя момент. Аз го намирам (щото нали няма го в коридора където са му обувките), хващам го внимателно за раменете и го завеждам пред шкафчето за обувки. - Обуй си- викам- ето тези маратонки, сините, с лепки, тези, които са пред очите ти. И включ!
Сам да си търси гормити? Бооже!
Неф

Мнение от Неф »

Green Light написа:
Метаморф написа:

Че зле са те възпитавали съмнение няма. Ако те бяха възпитавали добре, нямаше да си, риш, икономист! Но не е в това въпроса.
Викаш сам да си търси гормити, без да пита тате и мама. Ма ти не си в час, бе човек. Не си в час въобще. Говориш за хора, които като тръгнат някъде не знаят къде отиват, бе. Викам му сутринта на Терминатор 1 - Отивай да си обуваш обувките! Че бързаме. Той отива в банята?! И изпада в тупик. Не знае къде е, не знае какво трябваше да прави, предполагам че не знае дори кой е, точно в тоя момент. Аз го намирам (щото нали няма го в коридора където са му обувките), хващам го внимателно за раменете и го завеждам пред шкафчето за обувки. - Обуй си- викам- ето тези маратонки, сините, с лепки, тези, които са пред очите ти. И включ!
Аууу, какво ме чака.
Моето дребосъче тъкмо се научи само да си обува обувките. Че и моите да носи като верно кученце преди разходка. :-)И сега кВо? ШЕ почне да забравя ли?
"Спаси си деня!" - Green Light
Неф

Мнение от Неф »

И какви са тия гормити? Звучат ми като кромити.
Малеее, какво ли ще измислят още? Какво ли пък ще търся аз след време?:blink:
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Света вода ненапита

Green Light написа:
мдаааам... винаги съм бил против това, да се дава алкохол на невръстни деца... все пак махмурлука на никого непрощава... :harhar:
Виж подводницата!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Метаморф написа:

п:
незнам как ще ти прозвучи, но твърдото ми убеждение е, сегашните деца са много освободени от нас преди и в същото време по-свързани с родителите си, много по техни приятели, много по-споделящи, изискващи, разбиращи и естествено много по-глезени

п.п. ние бяхме малко "бурлаки на волге" и около нова година - портокали:winkw:
just perfect
Публикувай отговор