дребни на вид неща, а как улесняват живота!?!
дребни на вид неща, а как улесняват живота!?!
just perfect
- Глас в пустиня
ъъъ, не знам дали си го показвал, но аз не съм го виждала!Remmivs написа:Не помня дали съм ви показвал това, но е ъ-ъ идейно
Мнооого ми харесаха тези изобретения. Особено ръчичките за бебето
Само от 1 нещо нямаме нужда в Бг: лепенките с дупките на асфалта.
Не за друго, ами щото то от дупки няма къде да залепим такава лепенка
"Спаси си деня!" - Green Light
хмм, това е много идейно, красивичко е
вече ми е в bookmarks, надчвам се след нчкое време да си го купя
даже може да стане и за част от интериора, като си вземеш две три:winkw:
ама се чудя защо в беличко е out of stock...
P.S. приятно съм изнендана, че 3о4о от време на време заприличва на бг мама, харесва ми разнообразието...
ах, нищо, че понякое време рем и бийд си говорят и се закачат като от времемто на студенстките бригади:winkw:
вече ми е в bookmarks, надчвам се след нчкое време да си го купя
даже може да стане и за част от интериора, като си вземеш две три:winkw:
ама се чудя защо в беличко е out of stock...
P.S. приятно съм изнендана, че 3о4о от време на време заприличва на бг мама, харесва ми разнообразието...
ах, нищо, че понякое време рем и бийд си говорят и се закачат като от времемто на студенстките бригади:winkw:
Блажени са бедните духом
I will remain silent, to remain polite.Sweety написа:...че 3о4о от време на време заприличва на бг мама, харесва ми разнообразието...
ме какво лошо имаше в бритадите, аз студенстки не помня, отмениха ги баш за нас, мамка им, но пък ученическите бяха върхаSweety написа:.ах, нищо, че понякое време рем и бийд си говорят и се закачат като от времемто на студенстките бригади:winkw:
лагерен огън, песни и танци на народите
Стига сте мъчили ОратаRemmivs написа:тук ще си замълча, щото не ме питат менbead_ написа:суити, знаеш ли какво е казал на бабичката, която хвърлила наръч съчки в огъня на собствената му клада, ян хус
обаче се чудя, какво ли е отвърнало бабето
понеже ме съмнява силно да е праскало латински
winkw:
Когато го привързали за стълба и натрупали около него дървата за кладата, придружаващият го кардинал му предложил за последен път да се отрече от учението си. Ян Хус категорично отказал. Той останал верен на думите си, произнесени в една негова проповед: "Ако забележа в заповедите на папата нещо противоречащо на истината, то аз никога няма да се подчиня, дори ако поставите пред мен огън приготвен за изгаряне на тялото ми". След отказът му да се покае, палачът запалил кладата.Тъй като огънят не се разгорял бързо, една старица, случайно попаднала на мястото на екзекуцията, хвърлила няколко сухи съчки в огъня.Виждайки това, Ян Хус,чийто съзнателен живот преминал в защита на бедните, произнесъл: "О, свещенна простота."
Сега да залагаме за репликата на бабата
Последно промяна от Неф на 18.05.09, 22:57, променено общо 1 път.
ами не знаех, ама по-надолу нефертити ме осведоми (благодаря, за което), позната фраза наистина. Ама какво общо имат обувките и дребните неща с кладите и великите исторически моменти...bead_ написа:суити, знаеш ли какво е казал на бабичката, която хвърлила наръч съчки в огъня на собствената му клада, ян хусSweety написа:
...обаче бабичката някак си все пак е останал в историята:winkw:...
ти заради бг мама -та ли?! извинявам се ако съм изрекла наглас нещо...неочаквано...но беше позитивно това.
Призовавам за повече толерантност към дребните и прости неща... и бг мама форумите също!
особено в тази предизборна обстановка:winkw:
Блажени са бедните духом
ма нищо лошо няма! (ох, пак ми куца общуването и се чувставам неразбрана:shy:)Remmivs написа:I will remain silent, to remain polite.Sweety написа:...че 3о4о от време на време заприличва на бг мама, харесва ми разнообразието...ме какво лошо имаше в бритадите, аз студенстки не помня, отмениха ги баш за нас, мамка им, но пък ученическите бяха върхаSweety написа:.ах, нищо, че понякое време рем и бийд си говорят и се закачат като от времемто на студенстките бригади:winkw:
лагерен огън, песни и танци на народите
даже хубаво има,
оххх, в бг мама ще внимавам да си затварям устата, ако нещо там ми напомни за 3о4о:-)
Блажени са бедните духом
Ако така се чувстват по-добре, моля!Мнемозина написа:За първите си права, но за вторите не съм убедена.нефертити написа:Но няма проблеми, ако някой иска да си ги каже!Мнемозина написа:Ох, аз тук... не, ще го кажа.
Реално погледнато никой нов не е длъжен да ни знае естетическите пристрастия или старите болежки.
- Green Light
bead_ написа:не е зле да почнеш още сегаSweety написа:
оххх, в бг мама ще внимавам да си затварям устата:-)
недей така, ще ни вкараш в някой женски бой! Ей, хора, защо мъжете толкова се кефят (ама) на истинския женски бой?
П.С. може би трябва да направя нещо по въпроса "threesome"
...
И все пак аз имах предвид че трябва да внимавам в бг мама...тука ми се струва по-безопасно
Блажени са бедните духом
Теория на вероятностите!Мнемозина написа:Да, вероятно е така.Green Light написа:Ян Хус, точно това е имал предвид. Почти буквално.Мнемозина написа:Ох, аз тук... не, ще го кажа.
Реално погледнато никой нов не е длъжен да ни знае естетическите пристрастия или старите болежки.
Зависи кой как го разбира. Кой от какъв ъгъл го поглежда и най-вече какво иска да види!
я наздраве, банда
всъщност не помня тук ли беше но когато писах за ланселот и масата и любовта
имах предвид книгите от артуровия цикъл
ако някой е разбрал нещо друго, да ме прощава

PS
Не, че имам против да погледам женски бой де. Ама няма се наранявате сериозно. Така де, красотота си е ценност. Просто за емоцията и визията.
PPS
Като пехливани ли ще сте...
всъщност не помня тук ли беше но когато писах за ланселот и масата и любовта
имах предвид книгите от артуровия цикъл
ако някой е разбрал нещо друго, да ме прощава
PS
Не, че имам против да погледам женски бой де. Ама няма се наранявате сериозно. Така де, красотота си е ценност. Просто за емоцията и визията.
PPS
Като пехливани ли ще сте...
Re: дребни на вид неща, а как улесняват живота!?!
нямаме си обувчици... да се купуват нови
шопингът улеснява живота ... много...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Супер. Обичам такива неща. В "направи си сам" съм виждала някои от снимките, но други.......бяха съвсем нови за менRemmivs написа:Не помня дали съм ви показвал това, но е ъ-ъ идейно
Имаше също толкова идейни, колкото и крайно идиотски

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.