Нямам особени поводи за радост
- Green Light
Нямам особени поводи за радост
и затова си намирам, каквото мога.
Чудна е пролетта тая година!
Re: Нямам особени поводи за радост
и влажна .... ммм.... дори сочна,Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
а опитът подсказва,
че сичко сочно и влажно е прекрасно:-)
п.п. дано и лятото е кораво:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
а жена ти знае ли, че си се влюбил?Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Виж подводницата!
не смей да разваляш магията на човекаМетаморф написа:а жена ти знае ли, че си се влюбил?Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
бе нали е приятел, да го предпазя от неприятностиQuid написа:не смей да разваляш магията на човекаМетаморф написа:а жена ти знае ли, че си се влюбил?Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Виж подводницата!
егати и приятеляМетаморф написа:бе нали е приятел, да го предпазя от неприятности
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Съжалявам, че ще трябва да те разочаровам, но..........Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
пролет вече няма
така както и .
есен

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
И аз
Затова използвам всичко...което става за радости.
Неделя.
Прогноза за слаб дъжд след 15.00, но иначе слънчево и топло.
Планинарското ми отрядче от частта "От кол и въже- лайт", заради единя ден почивка се отправи на къса разходка в западната част на Витоша. Не бях стъпвал там ...да си призная. Все от към Бистрица-Железница до сега..
Каньон, река, полянки около реката...хора на пикник. Едно 10-15 километра страхотно приятна местност.
Идеята беше да се качим в най-високото село в софийско- Чуйпетльово и да хапнем шкембе чорба. Уж била най-хубавата в региона.
Това добре...ама като пристигнахме към обед и като видяхме как се е ширнала планината осветена от слънцето...и зарязахме масата и юруш нагоре по склона в лека разходка.

След час изкачване стигнахме до едно мостче над реката /половината от групата беше по обувки за разходка из "Витошка", не по Витоша/ та и бавно се придвижвахме по наводнената пътека от топящите се все още снегове по върховете.

Като се върнахме в кръчмата, тя се беше напълнила вече с навалица. Собственика се оказа дървен шоп-перничанин, който освен, че гледаше зло..
явно не искаше да се мори да обслужва още навалица.
Е па ся нема да си трепам децата зарад тоз я..
Та..теглихме по 1 майна и слязахме в предишното село по пътя. Хапнахме, поиграхме волейбол, полафихме си с добро настроение, даже аз покарах самолета дето носех на достатъчно широкото площадче под смаяните погледи на местните.
Кво повече му трябва на човек..
Затова използвам всичко...което става за радости.
Неделя.
Прогноза за слаб дъжд след 15.00, но иначе слънчево и топло.
Планинарското ми отрядче от частта "От кол и въже- лайт", заради единя ден почивка се отправи на къса разходка в западната част на Витоша. Не бях стъпвал там ...да си призная. Все от към Бистрица-Железница до сега..
Каньон, река, полянки около реката...хора на пикник. Едно 10-15 километра страхотно приятна местност.
Идеята беше да се качим в най-високото село в софийско- Чуйпетльово и да хапнем шкембе чорба. Уж била най-хубавата в региона.
Това добре...ама като пристигнахме към обед и като видяхме как се е ширнала планината осветена от слънцето...и зарязахме масата и юруш нагоре по склона в лека разходка.
След час изкачване стигнахме до едно мостче над реката /половината от групата беше по обувки за разходка из "Витошка", не по Витоша/ та и бавно се придвижвахме по наводнената пътека от топящите се все още снегове по върховете.
Като се върнахме в кръчмата, тя се беше напълнила вече с навалица. Собственика се оказа дървен шоп-перничанин, който освен, че гледаше зло..
Е па ся нема да си трепам децата зарад тоз я..
Та..теглихме по 1 майна и слязахме в предишното село по пътя. Хапнахме, поиграхме волейбол, полафихме си с добро настроение, даже аз покарах самолета дето носех на достатъчно широкото площадче под смаяните погледи на местните.
Кво повече му трябва на човек..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Важна е способността да се радваш. Поводите са нещо вторично.Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Panta rhei...
Еее, има, има, още прилича.frisky lioness написа:Съжалявам, че ще трябва да те разочаровам, но..........Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
пролет вече няма
така както и .
есен:blum::winkw:
Скоро ще заухаят и липите.
Panta rhei...
Радвай се на всеки миг от живота, защото той е единствен и особен!Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Да, чудесна е пролетта. И лятото ще бъде такова, ако ти му позволиш!
И, тъй като тази вечер нещо се отдадох на стихове, ето нещо и за твоята тема. Дано ти хареса!
If you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you,
If you can trust yourself when all men doubt you
But make allowance for their doubting too,
If you can wait and not be tired by waiting,
Or being lied about, don't deal in lies,
Or being hated, don't give way to hating,
And yet don't look too good, nor talk too wise:
If you can dream--and not make dreams your master,
If you can think--and not make thoughts your aim;
If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same;
If you can bear to hear the truth you've spoken
Twisted by knaves to make a trap for fools,
Or watch the things you gave your life to, broken,
And stoop and build 'em up with worn-out tools:
If you can make one heap of all your winnings
And risk it all on one turn of pitch-and-toss,
And lose, and start again at your beginnings
And never breath a word about your loss;
If you can force your heart and nerve and sinew
To serve your turn long after they are gone,
And so hold on when there is nothing in you
Except the Will which says to them: "Hold on!"
If you can talk with crowds and keep your virtue,
Or walk with kings--nor lose the common touch,
If neither foes nor loving friends can hurt you;
If all men count with you, but none too much,
If you can fill the unforgiving minute
With sixty seconds' worth of distance run,
Yours is the Earth and everything that's in it,
And--which is more--you'll be a Man, my son!
--Rudyard Kipling
"Спаси си деня!" - Green Light
Ти си естет!Remmivs написа:Ха! Киплинг и Бузон!
Любимото на компанията тук If и хайку - нещо също толкова харесвано.
Както се казва, чудесен избор Лейди Нефертити!
Благодаря!
Дано и другите оценят избора!:-)
Още не знам какви са вкусовете тук!
Освен лешниковата торта на Ланселот!
"Спаси си деня!" - Green Light
да не си намерил нещо русо?Green Light написа:и затова си намирам, каквото мога.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Вкусовете тук са естетическо- практични, философски погледнато. Понеже сега си мислиш, че искам да се изразявам сложно, веднага давам пример. Ти заявяваш, че Ремиус е естет, той, от своя страна, само добросъвестно те информира, че си уцелила дестката, пък аз веднага си мисля "бе, как се определя кой е естет?"нефертити написа:Ти си естет!Remmivs написа:Ха! Киплинг и Бузон!
Любимото на компанията тук If и хайку - нещо също толкова харесвано.
Както се казва, чудесен избор Лейди Нефертити!
Благодаря!
Дано и другите оценят избора!:-)
Още не знам какви са вкусовете тук!
Освен лешниковата торта на Ланселот!
Трябва да има и обективни критерии, нали?
Така че зАрежи тая торта!
Последно промяна от Green Light на 21.05.09, 14:27, променено общо 1 път.
- Green Light
ELBI написа:[...]
да не си намерил нещо русо?
Вие двамата, все повече ми приличате на един.Quid написа:и кво си намери де
а кажи
Едно че, риш, като се срещна с вас, половин час по- късно ми се сливате пред погледа, и второ - само за тва мислите, бе! Ми човек може да бъде щастлив и с чернокоса!
- Света вода ненапита
- Green Light
- Света вода ненапита
- Green Light
- Green Light
Точно две ми стигнаха. Язък че не мога да ги издумкам с чесън и всичко, обаче тука готвачката в закусвалнята е направо вълшебница с тва шкембе. Стра- хот- но го прави и с чесън да е, и без чесън. В тая закусвалня се броят на пъсти случаите, когато ям нещо друго.Remmivs написа:[...]
Абе ей!
Как ми се яде шкембе, не е истина!
Умиргам, начи!
Гадини с гадини!
Давам 10 торти за едно люто и богато шкембе!
Другата седмица съм ти на гости за обяд. Кога има шкембе?Green Light написа:[...]
Точно две ми стигнаха. Язък че не мога да ги издумкам с чесън и всичко, обаче тука готвачката в закусвалнята е направо вълшебница с тва шкембе. Стра- хот- но го прави и с чесън да е, и без чесън. В тая закусвалня се броят на пъсти случаите, когато ям нещо друго.
- Green Light