Хайде да се похваля с малко мои фотографии. Шаренко да става.

Моделите са страшни. Тази с костенурката е станала добре. Това кроп ли е или е намален целия кадър? Изобщо къде е снимано това?jazz написа:айде и аз да се разпиша
Оооо, Кенти! Пусни нещо и ти де! Айде, айде... ни съ свени.Кент написа:Жабата кърти мифки

а принцовете (с или без бели коне/коси)holi_day написа:ей сега се оказа, че много харесвам жаби
"Кичо, глей си английския!"holi_day написа:ей сега се оказа, че много харесвам жаби
Житената Питка написа: Шаренко да става.
Гастроентеролог. Много ми допада частта с влизането в нещо.*Remmivs написа:гастроном
или беше гастролог

С гастрит. Нали каза, че бил гастроентеролог...Remmivs написа:професионален биолог
ма той каза ентеролог
щото обичал да натиска ентера
Абе ти друга работа нямаш ли си, че такива идеи да пускаш, а? А?БоЕВ написа:Страхотна идея! Но според мен на тая техника много ще й отива рингова блескавичкаmaggot написа: А аз пък реших да му подаря наколенки
...
А хората да мислят каквото си искат.

ох, и на мен тази ми бръкна в душата, обаче ми се иска да я видя преди да е пипана, ако моженефертити написа:И аз, но не защото е последна!Green Light написа:Питка, много ми харесват снимките ти. Страхотен поглед имаш, френд!
Е тая загледах последно
Хоризонтът е умопомрачителен!
Ще те уредя довечера. Иначе кадъра е псевдо HDR направен от RAW.latrevw написа:...ох, и на мен тази ми бръкна в душата, обаче ми се иска да я видя преди да е пипана, ако може
Житено, ама вървиш с тези стриди!Житената Питка написа:
М@МКА ТИ! ВЕЧЕ ГИ ИСКА ЗА КОЛЕДА!!!БоЕВ написа:Не бе, това в дългосрочна перспектива.maggot написа: Абе ти друга работа нямаш ли си, ...
А в краткосрочна наколенките са страхотно попадение.