7 храни, които удължават живота
- Green Light
7 храни, които удължават живота
1. Шоколад
2. Боровинки
3. Риба
4. Ядки
5. Вино
6. Зехтин
7. Кисело мляко
http://health.actualno.com/news_240700.html
Аз ще живея вечно! Ма защо ги крият тия неща от мене лекарите, бе?! Ужас, скука и у- жас! Не знам какво да правя, паника ме обзема, какво, какво, ще взема да се самоубивам с уиски! Дано да не удължава живота и то! Почвам от тая вечер, няма време за губене!
И:
Честит имен ден на Константиновците и Елените! И на Констанците и Еленчовците! Здраве и щастие, и повече шоколад, момчета и момичета! И повече вино! И секс, и любов.. и така!
2. Боровинки
3. Риба
4. Ядки
5. Вино
6. Зехтин
7. Кисело мляко
Аз ще живея вечно! Ма защо ги крият тия неща от мене лекарите, бе?! Ужас, скука и у- жас! Не знам какво да правя, паника ме обзема, какво, какво, ще взема да се самоубивам с уиски! Дано да не удължава живота и то! Почвам от тая вечер, няма време за губене!
И:
Честит имен ден на Константиновците и Елените! И на Констанците и Еленчовците! Здраве и щастие, и повече шоколад, момчета и момичета! И повече вино! И секс, и любов.. и така!
Последно промяна от Green Light на 21.05.09, 16:20, променено общо 1 път.
- Green Light
виж сега, няма лошо с удължаванетоbead_ написа:[...]
тва някак не е интригуващо...
п.п. не е ли по-гот някак да се върнем към заглавието "7 храни, които удължават ..."
но
то това е свързано и с пълните стомаси
някак си
щото трябва енергия все пак
to have the engine roaring and pushing etc so to speak
Re: 7 храни, които удължават живота
Не се разбра виното червено или бяло?
или всякаквото
Наздраве!Remmivs написа:е виното е едно винаги - червено
освен това не знам, защо го броят за храна
така, че го пускаме в питиета, които удължават
и добавяме мръвките + синьото сирене
Виното е храната на боговете!
И на цариците!
А наздраве!
ИменЯците да влязат и да почерпят, че стана утре и ще трябва да черпя аз.
"Спаси си деня!" - Green Light
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Re: 7 храни, които удължават живота
супер е - всичко това в едно :) Особено секса и любовта - суперско е, че ги има ;)Green Light написа:1. Шоколад
2. Боровинки
3. Риба
4. Ядки
5. Вино
6. Зехтин
7. Кисело мляко
И:
Наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.