Може! Викай "Само Левски" и това е!ELBI написа:Тук се пие за Задругата.
Може и за Левски
Понеже е (вече) 20 май...
Re: Понеже е (вече) 20 май...
благодаря. приеми и нашите поздрави!!!:-)4avdar4e написа:... да ви поздравя, викам
just perfect
- Green Light
Дойде ни на гости!!! Премръзнал, мокър, па зарад една фотосесия бидЕ стоплен под лампа.. Гоненици, фъркане, смех, викове, пълна къща с .. врабчетаfrisky lioness написа:Прелестен врЪбеЦ:-)
Живи и здрави да сте:-)
Обаче мислим, че предстои жега:-)
П.П. Как сте?? Нямам време да се обърне, иска ми се да ти се обадя, ама...и това ще стане, с жегите
ММммммм, един диск отлежава тук вече къде .. годинаbead_ написа:[...]
благодаря. приеми и нашите поздрави!!!:-)
Вторият е първият - но с прехвърляне на отговорността.4avdar4e написа:По-кофтият вариант е колко дълго може да искаш хора, които не те искат, нали??Мнемозина написа:Седя и се чудя: колко ли дълго може да искаш да те искат хора, които ти не искаш?
Аз поне не я приемам. Ако изобщо ме питаш.
Panta rhei...
Ми не си праваМнемозина написа:[...]
Вторият е първият - но с прехвърляне на отговорността.
Аз поне не я приемам. Ако изобщо ме питаш.
Прехвърлянето не е на отговорност, а на чувства, което е коренно различно.. Пък и "искането" може да е от тук до ......ей тука
Аз съм в публиката. Вече. И ми е добре там. У(ж)гасяващо добре.
Ноооо.. на първи ред
П.П. Стига да не е в НДК, де
Не, чиста отговорност си е. Чувствата са от другата опера.4avdar4e написа:[...]
Ми не си права
Прехвърлянето не е на отговорност, а на чувства, което е коренно различно.. Пък и "искането" може да е от тук до ......ей тукаПък и някой казал ли, че не искам хора, дето ме искат и обратното??? Нееее!!
Аз съм в публиката. Вече. И ми е добре там. У(ж)гасяващо добре.
Ноооо.. на първи ред
П.П. Стига да не е в НДК, де
Въртиш се в кръг и продължаваш да го омагьосваш, но това са си твои решения.
Panta rhei...
4avdar4e написа:[...]
По-кофтият вариант е колко дълго може да искаш хора, които не те искат, нали??
не ти ли е неудобно?!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дебелото прасе Венци се пука по всички шефове - това е ясно. И сякаш мрази Левски повече от останалите - щото яде бой под път и над път. Обаче тази година (като изключим мача с цецка) не играем особено добре (всички играят зле, освен Локо Сф,които единствени имат читав треньор, но пък нямат кой знае колко добри футболисти), та утре ще е любопитно...Green Light написа:[...]
Сла-ви-я! Шше ви спукаме!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Сла- ви- я! Ше ви спу- ка- ме! Оле- оле- оле!ELBI написа:[...]
Дебелото прасе Венци се пука по всички шефове - това е ясно. И сякаш мрази Левски повече от останалите - щото яде бой под път и над път. Обаче тази година (като изключим мача с цецка) не играем особено добре (всички играят зле, освен Локо Сф,които единствени имат читав треньор, но пък нямат кой знае колко добри футболисти), та утре ще е любопитно...
Тогава ще бъда този път лошата аз.4avdar4e написа:Сла-ви-я, ге-ро-иSemiramis написа::
не ти ли е неудобно?!
Ни най малко
Писането ти по този начин тук е... не знам. Животът често ни поставя в неприятни ситуации, твоята е особено трудна, но не разбирам защо освен това човек трябва и да се самоунижава.
Ужасно ми липсваш, обаче... не искам да присъстваш тук по този начин, Чаве. Не и по този.
Panta rhei...
Знаеш ли, скоро си мислих за дребните душици, спотайващи се зад "широкоскроени" но не по мярка за всеки; за лицемерието; за страха от това да се назовават нещата с точните имена; за притворството и за необузданото желание за ред, па макар и привидно.Мнемозина написа:[...]
А на теб не ти ли е неудобно?!
Хъх. Аз не виждам самоунижение.Мнемозина написа:[...]
Животът често ни поставя в неприятни ситуации, твоята е особено трудна, но не разбирам защо освен това човек трябва и да се самоунижава.
Много е трудно да преценяваш на някой друг ситуацията. И какво е трдно или нередно да прави при определени обстоятелства.
Да, знам го това.pocti_bezobidna написа:[...]
Хъх. Аз не виждам самоунижение.
Много е трудно да преценяваш на някой друг ситуацията. И какво е трдно или нередно да прави при определени обстоятелства.
Макар че някои пък твърдят, че отстрани по-добре се виждало.
Всъщност се радвам, че не виждаш нищо такова.
Panta rhei...
Това, че са те сполетяли такива точно дълбоки и свързани мисли, значи само, че не си ме разбрала изобщо.Positum написа:[...]
Знаеш ли, скоро си мислих за дребните душици, спотайващи се зад "широкоскроени" но не по мярка за всеки; за лицемерието; за страха от това да се назовават нещата с точните имена; за притворството и за необузданото желание за ред, па макар и привидно.
Къде са сега астролозите да ми кажат, че не ми е верен хороскопът.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Какво сте замесили пак, че не схванах?Мнемозина написа:[...]
Всеки си вярва, представяш ли си, интересна работа.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Само ако става за ядене и пиене...Мнемозина написа:[...]
Не ти трябва, вярвай ми.
Отново на път
:harhar::harhar:

- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Пак ти казвам, че не съм се месила в нищо. Прочети ме внимателно пак.Метаморф написа:[...]
мдаааам... предните пъти станаха скандалите, именно, защото на някои им "домъчня"
няма да "изправиш краставицата", затова не се меси, където не трябва...
Но ако и ти толкова много държиш да е било обратното, нищо не мога да направя.
Panta rhei...
За това какво е тук всеки си има различно виждане и моето не съвпада с твоето. Въпросът е дали се изключват едно друго.jazz написа:тук не е александриийската библиотека
да четем задълбочено и да анализираме с години
четем и разбираме каквото ни е кеф
на момента
когато много хора ти казват че си се осрал
няма нужда да казваш че видиш ли само си пръднал
Човек би трябвало да може като сгреши, поне да обясни защо така се е получило. Но явно не е позволено, поне на мен не ми е.
Добре, щом толкова много и фатално съм сбъркала - извинявам се.
Няма да си го простя цял живот.
Panta rhei...
- Green Light
Прекалено сме чувствителни ми се струва на мене. Поне за мен, де. Мойта промяна е тая, това май наблюдавам и тук. Липсва ми малко дърварско отношение в стил еби им майката на другите и гледай ти да си добре. Отрова в лекарски дози ми липсва.
Вчера изчистихме големия боклук от ремонта. Една, риш, мъгла от прах падна и днес денят е по- ясен. Бистър такъв.
Ура
Вчера изчистихме големия боклук от ремонта. Една, риш, мъгла от прах падна и днес денят е по- ясен. Бистър такъв.
Ура
- Green Light
нефертити написа:...
Сред мрак се крие страшният ти замък
от тежък, мокър пясък построен.
Стените по-студени са от камък,
не стига светъл лъч до твоя ден.
Въжета са преплетените клони,
оплели здраво крехката душа.
Притискат те и мислиш си, че могат
прекрасното у теб да разрушат.
А някъде напред, в далечината,
прозорец светъл чака, като страж.
Това е твоя път към свободата.
Натам да тръгнеш, имаш ли кураж?
Невзрачната си крепост да напуснеш
е избор, който правиш само ти.
Съмнения в сърцето ти препускат,
а пътят е пред теб. Сама тръгни.
Не се плаши от сянката зловеща,
препречила отвора с вид свиреп.
Излез на светло. Няма да я срещнеш.
Тя не е там, а някъде във теб.
Бе това много хубаво. Взех да чета наред и виж ти бисер. Чийо е? Някой фен на По?