4avdar4e написа:Странни хора сте

От две (прекрасни) стихотворения сте направили .. скандал

:rotfl24:[/quote
Ама си нагла!
Безобразно нагла!
За 2-те стихотворения никой нищо не ти каза, но ти пак почна с твоите - тоя ме искал, оня не ме.
Ами не те.
Доволна ли си от това, което направи? Поредната гадост. Така - не си ти-нси лук яде, ни мириса, нали?!
Като предния път - ама аз много ви обичам Мнемо, и теб и Сноу! И после Пльок!
От кое те заболя сега-че Панчев напоследък пишеше тук, пък ти се изхвърли че ти е скучно. Ми ето - и той няма да пише, а ние ще се изпоараме, за да можеш ти нищо а не си направила!
На всичкото отговоре си и безобразно страхлива и никога не си можела да носиш отговорност - откакто те помня все с пуканките като има спор. щото нищо не си направила. Нали?
Знаеш ли, за малко да се вържа, че си дошла да кажеш здрасти. Ама добре че си държите форума отворен, че прочетох
По съвет на една мила дружка твоя как влизаш да тровиш атмосферата
Щото не ти стиска и да го направиш без да подсигуриш гръб. Не щото ти е неудобно, че ТЕ не пишат тук след ТВОИТЕ простотии, ама ти, като по-умна, можеш да останеш.
Абсолютно дебелоочие.
На Панчев - какъвто и да е- на малкия пръст не можеш да стъпиш! Той поне влизаше и пускаше нещо без да занимава вси(чки с "кажете ми, че ме искате, пък аз ще се изплюя отгоре ви". Така, щото съм много духовно извисена. На милиметър не си мръднала, да знаеш.
не ние. ти!~
Всички тука се стараят. Ето ти Панчев и Позитум
влизаха, пишеха, кой им отговаря, кой - не
ама тихо и мирно, нали
никой никого не запъва и заяжда
Над тия неща - подминаваме и така. Кой си има мнение - старае се да е приятно тук.
Обаче не, Чавдарче ще влезе, за да види кой пише и кой е мръднал пишейки на някой друг и искайки и неискайки... сакън да не остане камък върху камък
ей така, обичайки ни всички, щото е много променена.
С всеки ден ставаш по-силна и по-добра ли? Ми да. Бе.
Накрая Мнемозина ти излиза виновна, нали?
Айде да се върна на приятелството, щото ти имаш много приятели тука, нали?
Кажи как е Сноу. Всъщност защо не кажеш каква Профанщина е у Сноу, м? Можа да ядеш и пиеш там мналото лято, можА Сноу да стои до теб, и ще продължи, сигу,рна съм
обаче можА и като ти се обаждам да те чуя как пътуваш с 3 деца по нощите с влак
и като те питам как изкара при Сноу да кажеш "Тц, Тц, ох, да не ти разправям... Голяма профанщина у Сноу! Тя мисли, че е стил, пък то.."
Как са Инж и Биби? Трябва да се ходи на море, нали?
Жалко и грозно, че още не знаят колко струваш.
2 стихотворения ли?! 2 стихотворения!
За тях да ти премълчи човек, но за другото си нагла и безпардонна до безобразие.
и да те търпи който иска.
прекали.