Какво се прави,
Какво се прави,
когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
Panta rhei...
Re: Какво се прави,
Волуме на мах...Мнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
Ън написа:Волуме на мах...Мнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
Пак си се пременил нещо.
Panta rhei...
прави се предсказание, че от нечия тераса шъ падне тежък предмет "случайно" върху колатаМнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
медиите отразяват събитието
два месеца по-късно си прочута ясновидка
Тва е от хуманни подбуди- да не ви мъча да ми пишете никаМнемозина написа:
Пак си се пременил нещо.
Що така фамилиарно се отнасяш към новодошлите?!Мнемозина написа:Пак си се пременил нещо.
Шъ се възмутя!
Това ще да е новият добричък Ън!Ън написа:Тва е от хуманни подбуди- да не ви мъча да ми пишете никаМнемозина написа:
Пак си се пременил нещо.и за благозвучие...
"Спаси си деня!" - Green Light
Да.holi_day написа:прави се предсказание, че от нечия тераса шъ падне тежък предмет "случайно" върху колатаМнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
медиите отразяват събитието
два месеца по-късно си прочута ясновидка
Стига да доживея дотогава. До отразяването от медиите, което вероятно трябва да предшества падането на тежкия предмет.
Абе нетът нали и той беше медиа?
Panta rhei...
Дълбоко и коленопреклонно сме благодарни.Ън написа:Тва е от хуманни подбуди- да не ви мъча да ми пишете никаМнемозина написа:
Пак си се пременил нещо.и за благозвучие...
Panta rhei...
Аз винаги съм се старал да бъда добър.нефертити написа: Това ще да е новият добричък Ън!
Нима се съмняваш?!..
Така си е тук, всеки ден сме като новодошли.holi_day написа:Що така фамилиарно се отнасяш към новодошлите?!Мнемозина написа:Пак си се пременил нещо.
Шъ се възмутя!
Panta rhei...
като изброяват, гу пишат отделноМнемозина написа:Абе нетът нали и той беше медиа?
начи не е съвсем като другите животни
- Green Light
Паякът не спи ли нощем?Green Light написа:Ами обаждаш се в "Центъра за градска мобилност" иначе казано на паяка. Съвсем сериозно.
Ън, Ънноун ли си ти?
Към два се обадих в полицията. Бяха извънредно любезни.
После с чувство за изпълнен дълг заспах, а на сутринта вече беше тихо. Обаче колата си е тук.
Panta rhei...
Той денем спи пък ти нощем...Мнемозина написа:Паякът не спи ли нощем?
После с чувство за изпълнен дълг заспах, а на сутринта вече беше тихо. Обаче колата си е тук.
Може би и е свършил акумулатора. Или пък някой добър съсед е прекъснал някоя жица...
- Green Light
Да! През нощта не работят. В полицията, да, и аз така бих направил. Друго няма каквоМнемозина написа:Паякът не спи ли нощем?Green Light написа:Ами обаждаш се в "Центъра за градска мобилност" иначе казано на паяка. Съвсем сериозно.
Ън, Ънноун ли си ти?
- Глас в пустиня
Споко, Жена ми роди и двата пъти с един ден предваряне заради една аларма дето почваше да вие и двата пъти в четери сутринта, ден преди термина. Жена ми нямаше нищо против да се избави и двата пъти малко по раничко от бремето нито пък аз имах нещу срещу алармата, ама миналата година една сутрин се събудих в четери сутринта, но не от аларма ами щото беше светло като ден. Въросната кола гореше с триметров пламък и беше много красиво. Жалкото е че изгоряха един билюк съседни автомобили. После разбрах че някой и строшил джама и метнал две бутилки със смес от бензин и мазут вътре....хахахахаха нямаше гасене изобщо. На сутринта беше останал само скелета.Паякът не спи ли нощем?
[/quote]п.п. Но, може да не е заради алармата, може случайно:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
п.п. Но, може да не е заради алармата, може случайно:rotfl24:[/quote]Кент написа:Споко, Жена ми роди и двата пъти с един ден предваряне заради една аларма дето почваше да вие и двата пъти в четери сутринта, ден преди термина. Жена ми нямаше нищо против да се избави и двата пъти малко по раничко от бремето нито пък аз имах нещу срещу алармата, ама миналата година една сутрин се събудих в четери сутринта, но не от аларма ами щото беше светло като ден. Въросната кола гореше с триметров пламък и беше много красиво. Жалкото е че изгоряха един билюк съседни автомобили. После разбрах че някой и строшил джама и метнал две бутилки със смес от бензин и мазут вътре....хахахахаха нямаше гасене изобщо. На сутринта беше останал само скелета.Паякът не спи ли нощем?
Ох.
Това беше извънредно успокоително.
Друг път няма да чакам осем часа, преди да взема телефона.
Panta rhei...
- Piqndurnik
- Green Light
- Света вода ненапита
Взимаш една тухла и я забиваш яко в предното стъкло... веднага ще довтаса собственикаМнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
П.П. ама гледай да не те видят как го трошиш де!
Виж подводницата!
- Piqndurnik
колкото и да те мързи, ставаш, излизаш на балкона и цъкаш шибаната аларма... пет часа са си достатъчно отмъщение за съседите, дет направиха снощи купон, мнемоМнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
just perfect
То че всички реагираха със закъснение и трябваше да се справям сама, така си е.bead_ написа:колкото и да те мързи, ставаш, излизаш на балкона и цъкаш шибаната аларма... пет часа са си достатъчно отмъщение за съседите, дет направиха снощи купон, мнемоМнемозина написа:когато аларма на кола вече пет часа упорито свири под прозореца ти и никой не знае чия е колата?
Обаче твоето забавяне вече е твърде голямо. Недопустимо голямо даже. Алармата можеше и досега да пищи. Бива ли така?
Нищо де, за следващия път ще знам.
Panta rhei...