Изтрихте
Изтрихте
темата?
Може и да сте прави... от определена гледна точка. Тя не е моята, обаче, и предпочитам да го кажа.
Може и да сте прави... от определена гледна точка. Тя не е моята, обаче, и предпочитам да го кажа.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Изтрихте
Моля?:blink::shocked:Мнемозина написа:темата?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Re: Изтрихте
Мнемо, не отваряй нова,Мнемозина написа:темата?
не се самобичувай!
Отдавна трябваше да го сторят!
Ако някой иска да си почеше клавиатурата, има мнооого по-интересни начини.
"Спаси си деня!" - Green Light
Не разбирам защо чавето има бан.Remmivs написа:не е изтрита, а е преместена
искаш ли наистина да я върна
освен това както вече споменах чавдарчето има бан
и двете неща ги направих аз
и ако трябва пак ще го сторя
Нещо може и да съм пропуснала нещо.
Искам да попитам обаче теб като модератор -
защо се премества такава тема, а друга -
в която се пропагандира насилие на верска основа си стои?
Ах да, сигурно нищо такова няма там, разбира се, че как
Това е анализ на факти от близката история на околността. Да?
Аз нямам проблем да се срамувам от глупостите, които съм направила. Дори е полезно.Remmivs написа:не е изтрита, а е преместена
искаш ли наистина да я върна
освен това както вече споменах чавдарчето има бан
и двете неща ги направих аз
и ако трябва пак ще го сторя
Банът на човек, който не може или не желае да контролира изявите си тук или пък умишлено провокира е едно. То е опит за предотвратяване на конфликти в бъдещето.
Изличаването на думи е подмяна на миналото. Сресване на нещата и представянето ни за такива, каквито не сме. Лишаване на хората от правото им да са казали нещо, което са казали.
Цензура.
Panta rhei...
имаш грешка
никога не съм бил модератор
никога не ми е и било нужно
правата ми са далеч по-големи
колкото до това коя тема ще се премести или не
приеми че е монархия и зависи от мен
лични простотии и семейни сериали ме дразнят
свободата на мненията е нещо съвършено различно
но ако смяташ да вкараш лични/семейни/персонални неща във верска тема
ще я преместя също
други въпроси
никога не съм бил модератор
никога не ми е и било нужно
правата ми са далеч по-големи
колкото до това коя тема ще се премести или не
лични простотии и семейни сериали ме дразнят
свободата на мненията е нещо съвършено различно
но ако смяташ да вкараш лични/семейни/персонални неща във верска тема
ще я преместя също
други въпроси
никой не се срамува от думите си тукМнемозина написа:Аз нямам проблем да се срамувам от глупостите, които съм направила. Дори е полезно.
Банът на човек, който не може или не желае да контролира изявите си тук или пък умишлено провокира е едно. То е опит за предотвратяване на конфликти в бъдещето.
Изличаването на думи е подмяна на миналото. Сресване на нещата и представянето ни за такива, каквито не сме. Лишаване на хората от правото им да са казали нещо, което са казали.
Цензура.
най-малкото пък аз
и от делата си, дето са едно с думите
нищо не е сресано
ти у вас нямаш ли кофа за боклук
или държиш всичко където падне защото си такава каквато си
никой нищо не представя за такова каквото не е
просто почистих
и ако имаше цензура това ти мнение тук нямаше да съществува
нищо не се трие
но не виждам защо като премине границата
да не го сложа в кошчето
айде и тази тема метни някъде и това е
Мнемо, what the fuck, ти става? егати!!! искаш да си потънем пак в лайната ли?
ако трябва и цензура и да има, не можем да се спрем, както сами си го признахме
за какво ти е тази тема, като онази я няма, да плюем в тази?
Мнемо, what the fuck, ти става? егати!!! искаш да си потънем пак в лайната ли?
ако трябва и цензура и да има, не можем да се спрем, както сами си го признахме
за какво ти е тази тема, като онази я няма, да плюем в тази?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Пропуснала си - пропуснала си!:lol:pocti_bezobidna написа:...
Вдигни си ушилата и погледни маааалко по-далеч от красивото си носле. `Политическата коректност` ни прави лоша шега, включително и тук в клубчето, необходимо е да се говори за ставащото около нас и нещата да се назовават с истинските им имена, защото при това` замазване` винаги ще има люде дето ще се възползват.
- Глас в пустиня
Извинявай, че ти подцених правомощията или както там ги наричаш.Remmivs написа: правата ми са далеч по-големи
Хм. Монархия и Нет трудно ми се връзват.Remmivs написа:...колкото до това коя тема ще се премести или не
Ми не. Изчерпаха се. Щом намираш (явно и не само ти)Remmivs написа: други въпроси
подобни теми за нормални/безпроблемни/обичайни и т.н.
аз просто нямам какво да добавя.
Всичко най-...
Ти не разбра ли, че с теб НЕ разговарям?!БоЕВ написа:Пропуснала си - пропуснала си!:lol:pocti_bezobidna написа:...
Вдигни си ушилата и погледни маааалко по-далеч от красивото си носле. `Политическата коректност` ни прави лоша шега, включително и тук в клубчето, необходимо е да се говори за ставащото около нас и нещата да се назовават с истинските им имена, защото при това` замазване` винаги ще има люде дето ще се възползват.
Можеш да тълкуваш изблиците си както искаш - повечето хора или ти вярват,
или просот име по-лесно.
Въпрос на избор.Remmivs написа:погледни малко по-далечpocti_bezobidna написа:Всичко най-...
не само защото можеш, а и защото всъщност искаш
емоциите са хубаво нещо
но непременно единственото хубаво нещо
те са част от едното
и не емоции водят моя избор
а ужасяващ прагматизъм
но ти знаеш най-добре за теб
успех
виж, иска ми се да ти кажа да не се палиш, въпреки че аз обичам точно хора, които се палят и казват каквото мислят и си защитават позицията.pocti_bezobidna написа:
Въпрос на избор.
В този клуб това ме е дразнело най-много, стои изтипосана някаква явна (за мен) несправедливост и всички си траят или говорят с недомлъвки. Но постепенно разбрах, че всички сме много различни в различни ситуации. Има теми на Боев, от които ме втриса, има други, в които много го харесвам, това значи ли, че съм лицемерна или двулична. Разбирам неговата позиция, разбирам и твоята, в крайна сметка сигурно ще излезе, че се борите за едно и също, само че всеки по неговия си начин. Аз предпочитам твоя, но ми интересено да видя и неговия. Трябва да не си затваряме очите, да виждаме и тази страна, с това съм съгласна с него. Не си прави генерални изводи.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Всяко дело на партията - да му мислят масите!
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Green Light
Гепи!latrevw написа:виж, иска ми се да ти кажа да не се палиш, въпреки че аз обичам точно хора, които се палят и казват каквото мислят и си защитават позицията.pocti_bezobidna написа:
Въпрос на избор.
В този клуб това ме е дразнело най-много, стои изтипосана някаква явна (за мен) несправедливост и всички си траят или говорят с недомлъвки. Но постепенно разбрах, че всички сме много различни в различни ситуации. Има теми на Боев, от които ме втриса, има други, в които много го харесвам, това значи ли, че съм лицемерна или двулична. Разбирам неговата позиция, разбирам и твоята, в крайна сметка сигурно ще излезе, че се борите за едно и също, само че всеки по неговия си начин. Аз предпочитам твоя, но ми интересено да видя и неговия. Трябва да не си затваряме очите, да виждаме и тази страна, с това съм съгласна с него. Не си прави генерални изводи.
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
Не, не си правя генерални изводи.latrevw написа:виж, иска ми се да ти кажа да не се палиш, въпреки че аз обичам точно хора, които се палят и казват каквото мислят и си защитават позицията.pocti_bezobidna написа:
Въпрос на избор.
Старая се да проявявам разбиране към околните.
Не се боря за едно и също нещо с Боев, аз си имам други представи за света, което не му пречи той да има свое.
Страшно се дразня, как както ти каза - всички си траят и чакат да стане скандала.
Тогава нещата започват приличат на Биг Брадър. А аз в негщо не ща да участвам.
по-скоро чакат да отминеpocti_bezobidna написа: Страшно се дразня, как както ти каза - всички си траят и чакат да стане скандала.
а и да ти кажа, вие с Боев така добре, по-разумно се карате, на мен ми е полезно като ви чета:-)
- Глас в пустиня
Ку пусне нова, аз пък ще я баннаЖитената Питка написа:Виж сега, след малко ще скрия и тази тема. Ще ти представлява ли трудност да не пускаш нова изяснителна?Мнемозина написа:Не, просто исках да разбера нещо.
Благодаря.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
първо - вреди ми да ви четъ. най-сериозно - вреди ми. и то сериозно мъ поврежда.latrevw написа:по-скоро чакат да отминеpocti_bezobidna написа: Страшно се дразня, как както ти каза - всички си траят и чакат да стане скандала.
а и да ти кажа, вие с Боев така добре, по-разумно се карате, на мен ми е полезно като ви чета:-)
второ - от вчера се чудя кво правя - сега ми се изясни, че квото всички - трая си. мъ пъ и чакам. скандал. то пъ да не би да има с какво друго да се занимавам...
може ли да кажа 1 нещо и азmaggot написа:Ку пусне нова, аз пък ще я баннаЖитената Питка написа:Виж сега, след малко ще скрия и тази тема. Ще ти представлява ли трудност да не пускаш нова изяснителна?Мнемозина написа:Не, просто исках да разбера нещо.
Благодаря.
след като така добре реагирате тримата заедно
е ли възможно да се реагира преди да се наложи да се изцапа безобразно тема като онази.
благодаря за разбирането.
и за действията.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Опитахме се да изчакаме с тихата надежда нещата да се кротнат от самосебе си. Уви, както винаги надеждата умря, нищо че последна.Semiramis написа: може ли да кажа 1 нещо и аз
след като така добре реагирате тримата заедно
е ли възможно да се реагира преди да се наложи да се изцапа безобразно тема като онази.
благодаря за разбирането.
и за действията.
Та така.
Ако искаме подобни неща да се махат навреме наистина ще трябва модератор, и то не един, защото винаги някой трябва да е наоколо.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ЕДИТ - И седем стотинки.Green Light написа:Лелееее! Бе аз има с какво да се занимавам, бе, егати 12 часа! Ужас!holi_day написа:... от вчера се чудя кво правя - сега ми се изясни, че квото всички - трая си. мъ пъ и чакам. скандал. то пъ да не би да има с какво друго да се занимавам...
Отново на път
:harhar::harhar:

- Green Light
шестдесетинкиlancelote написа:ЕДИТ - И седем стотинки.Green Light написа:Лелееее! Бе аз има с какво да се занимавам, бе, егати 12 часа! Ужас!holi_day написа:... от вчера се чудя кво правя - сега ми се изясни, че квото всички - трая си. мъ пъ и чакам. скандал. то пъ да не би да има с какво друго да се занимавам...
- Глас в пустиня