от седмица имам угризения на съвестта
- snowprincess
от седмица имам угризения на съвестта
и не мога да спя
заради мен уволниха едно момче
може и да не е виновно, но стана изкупителна жертва

- Green Light
Ако си поискала да го уволнят, а той е бил невинен, то вината ти е налице, и аз не бих могъл да спя на твое място. Ако, обаче, както подозирам, си направила нещо от сорта, да подадеш сигнал за нередност. А това момче е било виновно само защото не е успяло да прикрие нещата или началниците си. То тогава не само че не си виновна, ами ти си в позицията на емоционална жертва, точно както момчето.
Re: от седмица имам угризения на съвестта
случва се. Не си го направила нарочно. Нека ти е урок в живота - човек наистина трябва да внимава, но от друга страна ... се учим цял живот.snowprincess написа:и не мога да спя
Споко и спи. Може пък да е за негово добро. Не рядко става така ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа: Споко и спи. Може пък да е за негово добро. Не рядко става така ;)

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
пратиха ми две момчета за профилактика на охранителната системаGreen Light написа:Ако си поискала да го уволнят, а той е бил невинен, то вината ти е налице, и аз не бих могъл да спя. Ако, обаче, както подозирам си направила нещо от сорта, да подадеш сигнал за нередност. А това момче е било виновно само защото не е успяло да прикрие нещата или началниците си. То тогава не само че не си виновна, ами ти си в позицията на емоционална жертва, точно както момчето.
вечерта голямата ми дъщеря установи, че джуджавката, която свързва мишката безкабелно с компа липсва
вдигнах ядосано телефона и се обадих във фирмата, попитах за имената им и им казах, че искам да се върне това, което са взели
само това момче, което уволниха, дойде - плака, моли се, каза, че не е виновно, купи нова мишка... на другото не му видях очите
отново се обадих на шефа им (той ни е приятел) и го помолих да не предприема никакви мерки, но уви
толкова неща са ни крали и вероятно никой не е наказан, а за това дребно нещо (вероятно не струва повече от 30-40лв.) изгоря момчето, а може дори да не е то виновно, а другото

Затова казвам - три пъти мисли, изпий едно кафе, изяж един шоколад, изпуши една цигара и тогава отрежи...
Последно промяна от lancelote на 26.05.09, 11:02, променено общо 1 път.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- snowprincess
а каква тирада му изнесох..., преди да разбера, че са го уволнили, направо го закопахELBI написа:
случва се. Не си го направила нарочно. Нека ти е урок в живота - човек наистина трябва да внимава, но от друга страна ... се учим цял живот.
Споко и спи. Може пък да е за негово добро. Не рядко става така ;)
знам за уроците

- Green Light
Има кражба, слава Богу, този път овъзмездена. Направила си нещата както трябва. Ако лапето е невинно, значи е имало лошия късмет да е колега с крадец, късмета е част от играта в тоя живот. Не си въобразявай, че може нещо да направиш против това. Угризенията ти са, като от виц на блондинки, що се държиш така? Предпочиташ да бе си мълчала, ли?snowprincess написа: пратиха ми две момчета за профилактика на охранителната система
вечерта голямата ми дъщеря установи, че джуджавката, която свързва мишката безкабелно с компа липсва
вдигнах ядосано телефона и се обадих във фирмата, попитах за имената им и им казах, че искам да се върне това, което са взели
само това момче, което уволниха, дойде - плака, моли се, каза, че не е виновно, купи нова мишка... на другото не му видях очите
отново се обадих на шефа им (той ни е приятел) и го помолих да не предприема никакви мерки, но уви
толкова неща са ни крали и вероятно никой не е наказан, а за това дребно нещо (вероятно не струва повече от 30-40лв.) изгоря момчето, а може дори да не е то виновно, а другото
е защо да си виновна тиsnowprincess написа:пратиха ми две момчета за профилактика на охранителната система
съвсем правилно си реагирала
виж приятелят ви е малко барутлия
що си слагаш неговия товар на раменете
- Глас в пустиня
Да не ти пука - ченгета, охранители, бандити, всичките са една стока - престъпна сволач.snowprincess написа: пратиха ми две момчета за профилактика на охранителната система
Тц, не лъжа, безполезна гъзария е това, ползи няма.latrevw написа:не лъжи обществеността!!!Wishes написа:Винаги съм бил противник на безжичните мишки и клавиатури...
Виждаш ли сега, ако ме беше слушала, нямаше да го има този проблем
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ако лъже ще му опада...Wishes написа:Тц, не лъжа, безполезна гъзария е това, ползи няма.latrevw написа:не лъжи обществеността!!!Wishes написа:Винаги съм бил противник на безжичните мишки и клавиатури...
Виждаш ли сега, ако ме беше слушала, нямаше да го има този проблем
Отново на път

айде пъ да не е толку правилноRemmivs написа:е защо да си виновна тиsnowprincess написа:пратиха ми две момчета за профилактика на охранителната система
съвсем правилно си реагирала
виж приятелят ви е малко барутлия
що си слагаш неговия товар на раменете
може мишката* да се намери някъде...
докато човек не е сигурен, не трябва да обвинява
поправка - "джуджавката" за мишката
Последно промяна от holi_day на 26.05.09, 11:12, променено общо 1 път.
- snowprincess
- snowprincess
за обвинението - един от двамата еholi_day написа: айде пъ да не е толку правилно
може мишката да се намери някъде...
предишната вечер го е имало, на следващия ден влизат тия двамата, вечерта липсва
мишката си е тук, а онова нещо не се вади, то си стои в компа винаги
дъщеря ми вика - може ли да са толкова глупави, да вземат нещо, на което веднага се забелязва липсата му

права си, че не е правилно да се обвинява без да са сигурниholi_day написа:айде пъ да не е толку правилно
но приех, че това е априори направено
меа кулпа
меа максима кулпа
ъгейн
вероятно са мислили че е флашкаsnowprincess написа:за обвинението - един от двамата е
предишната вечер го е имало, на следващия ден влизат тия двамата, вечерта липсва
дъщеря ми вика - може ли да са толкова глупави, да вземат нещо, на което веднага се забелязва липсата му
и няма да се открие веднага
бе я си спи
- snowprincess
според мен, са я объркали с памет, за нищо не могат да го използватlatrevw написа:абе тия джудавки не се ли използват само с мишката, мисълта ми е за какво им е, защо не са взели и мишката
когато се карах на момчето, дадох му мишката и казах, че искам същата, очаквах, ако е то, да я задържи, но то я върна заедно с новия комплект

нещо ми се струва, че на тия момчета им е било ясно какво е и че дори да е флашка, ще се забележи веднага...snowprincess написа:за обвинението - един от двамата е
тъй че малка е вероятността да са те
все пак са някакви там техници, а не деца от втора група в детската градина
вероятно всеки ден влизат в чужди къщи
и точно за това да се полакомят - доста невероятно ми изглежда
а вероятност, да е някъде из вас, съборена, издърпана или нещо подобно? мисълта ми е, сигурна ли си, че я нямаsnowprincess написа:според мен, са я объркали с памет, за нищо не могат да го използватlatrevw написа:абе тия джудавки не се ли използват само с мишката, мисълта ми е за какво им е, защо не са взели и мишката
когато се карах на момчето, дадох му мишката и казах, че искам същата, очаквах, ако е то, да я задържи, но то я върна заедно с новия комплект
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
да и мен това ме озадачи, да тръгнат флашка да крадат...holi_day написа: вероятно всеки ден влизат в чужди къщи
и точно за това да се полакомят - доста невероятно ми изглежда
Ти пък сега за една мишка, и то безжична, сън да не спиш.snowprincess написа:според мен, са я объркали с памет, за нищо не могат да го използватlatrevw написа:абе тия джудавки не се ли използват само с мишката, мисълта ми е за какво им е, защо не са взели и мишката
Купи жична мишка и никой няма да я краде.
Какви по-големи несправедливости има по света, я споко и си спи нормално, без кошмари.
дошъл някой да поправи пералнята у дома и ми задигнал дистанционното за ТВ-раlatrevw написа:да и мен това ме озадачи, да тръгнат флашка да крадат...
мъ нали е сноу - давай да я успокояваме и да не й пука
ми утре, ку ида да поправя на някой компа (АЗ!
Ако си ти, целия аспиратор ще вземеш, за какво ти е само лампичката, егатиholi_day написа:дошъл някой да поправи пералнята у дома и ми задигнал дистанционното за ТВ-раlatrevw написа:да и мен това ме озадачи, да тръгнат флашка да крадат...
ми утре, ку ида да поправя на някой компа (АЗ!:rotfl24:) и мъ обвини, че съм му задигнала лампичката на аспиратора, шъ му се извиня без да се бавя! незабавно
- snowprincess
технически няма кой друг да е - вечерта голямата е играла на компа преди да си легне, на другия ден и двете бяха на училище, само аз и двете момчета вкъщиholi_day написа: тъй че малка е вероятността да са те
ако вярваш в паранормални неща, може съвсем да премахнем вероятността да са те, а да бъде някой дух

ми пада й сеpocti_bezobidna написа:Малко барутлийски си реагирала.
Ще ти мине.
вместо да ми звънне и да рече: холи, ко праиш, как си?
а аз: ми, добре съм. трая си тука в 3о4о-то и си чекам скандали. ти ко праиш?
тя: ми търся си джуджавката на мишката, дето ни мяука, ни джавка
а аз: бе, така е като е безпорядък!:twisted: я дигни килима, а, така. онова кво е там?
и проблемът - решен
ко ти стана ма?holi_day написа:дошъл някой да поправи пералнята у дома и ми задигнал дистанционното за ТВ-раlatrevw написа:да и мен това ме озадачи, да тръгнат флашка да крадат...
ми утре, ку ида да поправя на някой компа (АЗ!:rotfl24:) и мъ обвини, че съм му задигнала лампичката на аспиратора, шъ му се извиня без да се бавя! незабавно
жената наистина е притеснена и аз да бях, щях да си умра на мъка
проблемът е в реакцията й според мен. аз щото съм овца, едва ли бих звънила да кажа, че ми е откраднато нещо, все щях да се съмнявам, че друго може да се е случило
- snowprincess
Все още са така химикалките по пощите.pocti_bezobidna написа:Това ми напомня за химикалките по пощите, дето ги връзваха с канапчета.Wishes написа: Купи жична мишка и никой няма да я краде.
И лъжичките по някои кафенета.
Ама аз не ги пипам, ползвам си моя химикалка.
А вързана лъжичка не съм виждал, къде го това?
нищо ми нямаlatrevw написа:ко ти стана ма?
проблемът е в реакцията й според мен. аз щото съм овца, едва ли бих звънила да кажа, че ми е откраднато нещо, все щях да се съмнявам, че друго може да се е случило
мъ като чувам, че някой дига скандали и изпада в истерия - не мога да му казвам: спи си, бре. добре си
Кофти ситуация, да. Аз не мога да хвърлям такива обвинения. По добре нищо да не казвам.holi_day написа:дошъл някой да поправи пералнята у дома и ми задигнал дистанционното за ТВ-раlatrevw написа:да и мен това ме озадачи, да тръгнат флашка да крадат...
"Ти си сандвич, ти си сандвич" - сериалът АЛФ - някой си сезон...holi_day написа:нищо ми нямаlatrevw написа:ко ти стана ма?
мъ като чувам, че някой дига скандали и изпада в истерия - не мога да му казвам: спи си, бре. добре си
Отново на път

- Green Light
Не съм съгласен. Има ли съмнение, трябва да се съобщава. Не трябва все да търсим причината у нас. Както и не трябва ние дасе изживяваме, като следователи или като съдии.Remmivs написа:права си, че не е правилно да се обвинява без да са сигурниholi_day написа:айде пъ да не е толку правилно
но приех, че това е априори направено
меа кулпа
меа максима кулпа
ъгейн
Макар, че не съм аз този, който трябва да го каже.
Не съм тръгнал да успокоявам Сноу, заради това, че я чувствам приятел. Според мен в тази ситуация, трябва да се действа по този начин. И това, че проблемът няма да се реши с хирургическа точност е априори ясно. Няма място за терзания.