щото е са пипах дискети от мексико
грип и дискети
грип и дискети
мое ли да се хване свински грип от дискета начи

Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: грип и дискети
тва ли е версията за пред жена ти? съмнявам се да фане дикиш..Quid написа:мое ли да се хване свински грип от дискета начи
just perfect
Може, може, ако преди това си ги потопил без да искаш в свинска пържола...
Селска идилия му се викало!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Ми първо да бе питал, пък после пипал ли?Quid написа:мое ли да се хване свински грип от дискета начи
Поне ръкавици сложи ли си?
За маска не питам
"Спаси си деня!" - Green Light
всеки 3-ти така хваща грипа...Quid написа:мое ли да се хване свински грип от дискета начи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И всеки втори ЦСКАр!ELBI написа:всеки 3-ти така хваща грипа...Quid написа:мое ли да се хване свински грип от дискета начи
и всеки първи...нефертити написа:И всеки втори ЦСКАр!ELBI написа:всеки 3-ти така хваща грипа...Quid написа:мое ли да се хване свински грип от дискета начи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа: Елби, не го отчайвай чак толкова.
Дай му все пак някъв шанс.
Последно промяна от Неф на 26.05.09, 14:24, променено общо 1 път.
Кончето или магарето?jazz написа:няма страшно
дърпаш кончето
и всичко става стерилно
Отново на път

нефертити написа:има шанс за 2 място...ELBI написа: Елби, не го отчайвай чак толкова.
ELBI написа:Това казах и аз де!нефертити написа:има шанс за 2 място...ELBI написа: Елби, не го отчайвай чак толкова.
Айрбус Куид 156 отлита от втора писта. Моля, пътниците да затегнат коланите!
Отново на път

А, те това щях да питам и аз!ELBI написа:па що не си говорихме след мача помежду ни? А?Quid написа:па ше си говориме
ок:blum:
Но ще почакам да мине карантината на Quid!
За успокоение на нервите, му предписвам това:
http://www.youtube.com/watch?v=8wMoiyEM ... re=related
Последно промяна от Неф на 26.05.09, 18:14, променено общо 1 път.
до са слушах половин час!!! вивалди за да се свържа с м-телски оператор
баси
немам нерви от класика
не стига че са ми праснали неква яка сметка ами и вивалди
и полооооооооооооооооовин час класика
мое да си умреш 1000000000 пъти
баси
немам нерви от класика
Quid написа:до са слушах половин час!!! вивалди за да се свържа с м-телски оператор
баси
немам нерви от класика
Това е за да преглътнеш по-лесно огромната сметка!
въпросът не е у сметката
въпросът е фундаментален
едни 50 кинта се губят
50 кинта се губят + 30 минути вивалди + невъзможност да ми ги повърнат кинтите+ жега
гадове гадни
въпросът е фундаментален
едни 50 кинта се губят
50 кинта се губят + 30 минути вивалди + невъзможност да ми ги повърнат кинтите+ жега
гадове гадни
операторите са безумни
безумни
безумно безумни
а БТК са просто върха
искахме да ни сменят номерата като се местихме (макар, че шефът не повярва, че НЕ може да си запазим старите номера, каза ще отидем при друг оператор, щом тия не могат да ни ги преместят, как не могат бе, а ние му казахме ми няма ДРУГ оператор, и той каза ма нали сте в ЕС как така няма друг
:blink::shocked:)
предупредени 1 месец предварително успяха да ни пуснат нови, естествено номера, има-няма 2 седмици след като се нанесохме
и ни обясняваха на щанда едно мило дивойче
ми пратили сме 3 мейла на шефката и няма отговор
и казвам й ми като тя не отговаря да ескалираме, как се казва тя
ми не мога да ви кажа
ми какво да правим тогава, как да решим проблема
ми ще чакате
ми чакахме бе моме изчака ни се чакалото, дай процедурата по ескалиране
ми писахме на шефката три пъти днес имейл
ми коя е тя
ми не мога да кажа
и след ден два
се обажда и вика
имате късмет, говорих с един приятел, дето ги разбира тия неща и ще ви пуснем след няколко дена нови номера
просто
безумни
безумно безумни
а БТК са просто върха
искахме да ни сменят номерата като се местихме (макар, че шефът не повярва, че НЕ може да си запазим старите номера, каза ще отидем при друг оператор, щом тия не могат да ни ги преместят, как не могат бе, а ние му казахме ми няма ДРУГ оператор, и той каза ма нали сте в ЕС как така няма друг
предупредени 1 месец предварително успяха да ни пуснат нови, естествено номера, има-няма 2 седмици след като се нанесохме
и ни обясняваха на щанда едно мило дивойче
ми пратили сме 3 мейла на шефката и няма отговор
и казвам й ми като тя не отговаря да ескалираме, как се казва тя
ми не мога да ви кажа
ми какво да правим тогава, как да решим проблема
ми ще чакате
ми чакахме бе моме изчака ни се чакалото, дай процедурата по ескалиране
ми писахме на шефката три пъти днес имейл
ми коя е тя
ми не мога да кажа
и след ден два
се обажда и вика
имате късмет, говорих с един приятел, дето ги разбира тия неща и ще ви пуснем след няколко дена нови номера
просто
ти май не разбранефертити написа:гадене+класика=тафтологияQuid написа:въпросът не е у сметката
въпросът е фундаментален
едни 50 кинта се губят
гадове гадни
въпросът е къде са ми 50-те кинта
и няма други въпроси
Разбрах те аз, и то много добре,Quid написа:ти май не разбранефертити написа:гадене+класика=тафтологияQuid написа:въпросът не е у сметката
въпросът е фундаментален
едни 50 кинта се губят
гадове гадни
въпросът е къде са ми 50-те кинта
и няма други въпроси
особено като в момента си задавам съвсем същия въпрос
Абе тая криза и Мтел ли ги удари, че от нас да си изсмучат заплатките са решили?
Уж имам там едни мнооого безплатни минути, пък едни пари потъват в тях. Хм, ще видим тая работа.
Ти разконспирира ли ги вече?
Я виж може Бах да ти пуснат.
дълго врме си си мислил как ще е цецка във В група...Quid написа:до са слушах половин час!!! вивалди за да се свържа с м-телски оператор
баси
немам нерви от класика
къса, много къса памет... га цецка се уговори с литекс за шампионата и купата... леле, ква къса памет... цецекарскаQuid написа:цецка не цецка но никога не влизаме у договорки като левски и литекс
станахте за смях тая годинааааааааааааа:rotfl24:
легнал - глупости на търкалета. Играха зле. А ония лежаха по терена последните 15 мин. Циганска работа. Но просто Левски (само Левски!!!) игра лошо. Както и срещу локото.Quid написа:за купата не врътнахте ли врътката а
що левски легна на пирин а
гледах го, я. Хич не легнахме. Да не би и вие да сте легнали на Пирин у Софето? А?Quid написа:е ти гледа ли мача а
малииииииииииии
легнахте сииииииииииииииии:-)
Спорим кои отбори са по-слаби, а не кой играе добре
болното мозъче на сашко диков говори за лягане. Според мен ни левски, ни цецка са лягали. Га падали - слабо играли.Quid написа:са говориме кой ляга и кой не ляга
само дето Локото направиха цецка смешни (а и Славия), но червеното БФС/червената съдийска комисия ги спаси...