Пожелавам ти много щастие и успехи, малко ядове и работа и повече време за гъзурчене с фотото!

Ааа, за днес е предвидена таз джаджа:Метаморф написа:
П.П. Маготич, как да не му купиш на чиляка още днес онез хубости, дето Боевски предложи? Какво ще чакаш чак до Коледа?

Да ти е жив и здрав, синковеца и да те кара да се гордееш с него!Метаморф написа:
П.П.П. Днес и моят син има рд! Та съм му купил тази джаджа... пълен комплект! А днес не ме търсете! Ще съм със сина си из София!
ЧРД и на твоя син, Метаморфе! Да е жив и здрав и много да те радва! Мисля че и Питката го пожелава на теб, така че прехвърлям огромната част от неговото пожелание: FW към теб. Мъничко оставям и за мен.Метаморф написа:ЧРД, батка! Здрав, прав и корав! И... да направиш най-хубавите неща, които си помислиш! Ха, наздраве!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и чакаме още(с нова апаратура
)
П.П. Маготич, как да не му купиш на чиляка още днес онез хубости, дето Боевски предложи? Какво ще чакаш чак до Коледа?
П.П.П. Днес и моят син има рд! Та съм му купил тази джаджа... пълен комплект! А днес не ме търсете! Ще съм със сина си из София!
Да ти е жив и здрав питомника, друже!Метаморф написа:П.П.П. Днес и моят син има рд! Та съм му купил тази джаджа... пълен комплект! А днес не ме търсете! Ще съм със сина си из София!
Да ти е жив и здрав сина, Метаморфозний! Весел и усмихнат ден ви желая и на двамата!Метаморф написа:
Че аз къде съм бил та не съм разбрал че е...maggot написа:Да си жив и здрав и все така усмихнат!
Пожелавам ти много щастие и успехи, малко ядове и работа и повече време за гъзурчене с фотото!