Аз пък силно...
- Глас в пустиня
Аз пък силно...
обичам и силно мразя! Не ме срам да си го призная и в името на никаква ПК няма да се предам на безчувствена апатия.
Поклон!
vbox7.com/play:86876f57&ef=1
Поклон!
vbox7.com/play:86876f57&ef=1
Поклон!
все пак мисля, че под омраза Ботев е имал предвид "непримиримост", много се злоупотребява с тази фраза "силно да любя, и мразя" - тя е силна и така непрестанно вълнуваща именно защото е заредена с любовта към родината и готовността за саможертва
все пак мисля, че под омраза Ботев е имал предвид "непримиримост", много се злоупотребява с тази фраза "силно да любя, и мразя" - тя е силна и така непрестанно вълнуваща именно защото е заредена с любовта към родината и готовността за саможертва
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Аз пък силно...
Да бъде вечна паметта им
Off: Темата ми беше за друго, btw
Off: Темата ми беше за друго, btw

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Снощи гледах четниците на Таньо Войвода и похода по стъпките му. Днес правиха възстановка на последните боеве. После децата от различните училища и в различни възрастови групи, облечени със специално направени униформи маршируваха, пеейки революционни песни. Моите деца - племеницата и сина ми. Конкурс. Дорева ми се и ако не ме беше срам щях да ревна с глас. Много мило ми стана, и от гордост, и от мъка и от срам, че ни осраха държавицата тези маскари.
Тези хора, от похода имам предвид, отделят от времето, енергията и средствата си. Какво ги кара? Аз дори и това не правя. Знамена, костюми, гордост, изправени млади тела, и не толкова млади, силни ясни горди гласове, които пеят "Вятър ечи балкан стене". Аз не мога така да се гордея. Затова ми се дорева. Бих искала.
Тези хора, от похода имам предвид, отделят от времето, енергията и средствата си. Какво ги кара? Аз дори и това не правя. Знамена, костюми, гордост, изправени млади тела, и не толкова млади, силни ясни горди гласове, които пеят "Вятър ечи балкан стене". Аз не мога така да се гордея. Затова ми се дорева. Бих искала.
Знам, че ти харесва.Fairy of the Flowers написа:Снощи гледах четниците на Таньо Войвода и похода по стъпките му. Днес правиха възстановка на последните боеве. После децата от различните училища и в различни възрастови групи, облечени със специално направени униформи маршируваха, пеейки революционни песни. Моите деца - племеницата и сина ми. Конкурс. Дорева ми се и ако не ме беше срам щях да ревна с глас. Много мило ми стана, и от гордост, и от мъка и от срам, че ни осраха държавицата тези маскари.
Поздравявам те с мечтички малки..
От рода на хвърчащите хора
Всеки може..
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
МЪЖжжж написа: Знам, че ти харесва.
Поздравявам те с мечтички малки..
От рода на хвърчащите хора
Всеки може..[/quotе]
Благодаря ти, Мъжжж! Прекрасно е!
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка: