Piqndurnik написа:Просто бомба се прави много по-лесно от реактор. Да почне реакцията е сравнително елементарно - бикините ти са взели името си от атола, на който преди 'намколкоси години е гръмнала първата бомба, използваща термоядрен синтез. Трудното е да се управлява.
е ми да! да не мислиш, че като е толкоз лесно и подполковниците сами си ги правят тези бомби?! все ще им се наложи да викнат и да плащат на някой учен дето си мисли, че прави най-големите фойерверки на света:winkw: Ама и той иска пари за това, щото чул че бившия му съученик от Business school печели 10 пъти повече от него,и тъкмо да съчетае полезното с приятното:winkw: Ама те са много отвеяни тия да знаеш! особено в наши дни (извинявам се ако случайно си от тях):shy:
И колко PhD thesis се изписват! много! и там пари трябват за стипендии...и така
И тия фойерверки сега не стига, че са вредни ами и пари се харчат!...та аз това казвам..защо да е така!...ето сигурно и тия от атола Бикини са ги овъзмездили като са гръмнали
а да...ти като си се сетил за бикините МИ:shocked::blink:...
аз пък се сетих, че тази година е крайно време да съм по монокини!:-)...отдавна го замислям

То може и да не успея да си ги ползвам това лято, ама ще си ги купя аз, непременно!...ама на разпродажба! да не харча много пари за глупости..след като може и на нудистки плаж, нали?