а така можете да ги срещнете по улиците на Варна !

За следващите след нас......

Много благодаря ! Всичките ни деца да са живи и здрави и да имат късмет в тоя ненормален свят !Мнемозина написа:Ооо, честито!
Да ти е жив и здрав!
Радвам се да те видя!
Ти сега тук ли си вече или пак само за малко? Така де, за България питам...
Дай Боже!графинята написа:
Много благодаря ! Всичките ни деца да са живи и здрави и да имат късмет в тоя ненормален свят !
Пак за малко , т.е. поради неотложни ангажименти ! Мислих да поогледам ситуацията и да поостана , ама заварих положението по-трагично отколкото предполагах ! Сега предстои на детето кандидат - студентската треска . Ще видим какво ще стане , но така или иначе мисля до края на месеца да съм тук. После пак яхвам метлата . Като гледам просто друг начин няма.
Така де . То с образование варианта за реализация е нищожен , пък без .........Мнемозина написа: Дай Боже!
Ще стискаме палци за кандидатстуденските трески, май доста абитуриенти се събраха тук.
Пък за другото - каквото сабя покаже, нали така беше. Има доста време до края на месеца.
Green Light написа:Да е жив и здрав и много успехи и радости да ти носи, Графиньо! С каква кола беше? Тук, знаеш, нас с Куид, колите ни интересуват.
мдаграфинята написа:Много благодаря ! Всичките ни деца да са живи и здрави и да имат късмет в тоя ненормален свят !
Пак за малко , т.е. поради неотложни ангажименти ! Мислих да поогледам ситуацията и да поостана , ама заварих положението по-трагично отколкото предполагах ! Сега предстои на детето кандидат - студентската треска . Ще видим какво ще стане , но така или иначе мисля до края на месеца да съм тук. После пак яхвам метлата . Като гледам просто друг начин няма.
ъъъ... таковата... на втората снимка (на стълбите) пак е с цайсите, ама е с лилавата поличка и бялата блузка ли?графинята написа::rotfl24::rotfl24:
Младежът със слънчевите очила в центъра на терена отпред !