За по-голяма яснота исках да сложа плакат в поста, но файла е много голям и не става.
Нищо, тъкмо ще се изфукам с новия си блог
Кликнете тъдява:
http://troskot-troskot.blogspot.com/
ами то сигурно може ама аз не знам още как - уча азбуката компютърна още мамка муlatrevw написа:леле, браво на детето, а някоя творба сега някак няма ли как да видим, че някои сме далече
успех пожелавам голям!
Да го ремонтирам малко - а?shshtt написа:Мили ми другарчета, заповядайте на изложба в понеделник от 18.30 в галерия "Дебют".
За по-голяма яснота исках да сложа плакат в поста, но файла е много голям и не става.
Нищо, тъкмо ще се изфукам с новия си блог
Кликнете тъдява:
http://troskot-troskot.blogspot.com/

Нашите са лепнати без рамки, но пак е шаренко.Remmivs написа:виждам, че са ти помогнали вече, супер!
да ти е жива и здрава художничката!
непременно ни покажи нещо след изложбата
аз пък от няколко дена се чувствам странно в офиса
има може би 15-на картини на малката в рамки по стените
направо персонална изложба се получи от една инициатива на младежите в офиса да украсим стените с детски картини
странно и много хубаво всъщност

shshtt написа:страхотни са направо рисунките!
всички деца обожават да рисуват и да пеят като малки и после възрастните им сговняват всичко с разни ориентири
и моите като бяха малки си имаха рисунки в стаята, само че стенописи
недей сега да се палиш па ти. просто днес гледах снимки на други абитуриентки и така... още съм под впечатление.БоЕВ написа:Нещо против абитуриентките ли имаш? И какъв е образа на абитуриентките? Кажи го де - кажи го де - като си казала А, кажи и Б!bead_ написа: ... и толкова далеч от съвременния образ на абитуриентката:winkw:
Междудругото, ако не си забелязала, момичетата са на картинна изложба, а не на бал.:lol:
Тая година съм особено чувствителен на тема абитуриент-ки.bead_ написа:недей сега да се палиш па ти. просто днес гледах снимки на други абитуриентки и така... още съм под впечатление.БоЕВ написа:Нещо против абитуриентките ли имаш? И какъв е образа на абитуриентките? Кажи го де - кажи го де - като си казала А, кажи и Б!bead_ написа: ... и толкова далеч от съвременния образ на абитуриентката:winkw:
Междудругото, ако не си забелязала, момичетата са на картинна изложба, а не на бал.:lol:
а младите художнички пък ми създадоха друго впечатление.
Да ве! Колко му е - хващаш лака за коса и фризираш стената!Semiramis написа:shshtt написа:страхотни са направо рисунките!
всички деца обожават да рисуват и да пеят като малки и после възрастните им сговняват всичко с разни ориентири
и моите като бяха малки си имаха рисунки в стаята, само че стенописи
а ние имаме графити откакто нямаме вече картини по стените
ако знаете колко трудно се правели фигури със спрей...
щото стената на терасата, която не се вижда отвън е моя де...
браво и все напред!