... и от формите, които ни заобикалят
http://sofiadesignweek.com/#EXPOSITIONS
за изкушените от дизайна...
за изкушените от дизайна...
just perfect
- Green Light
Remmivs написа:чета го два пъти това
и си мисля
дали съм изкушен от дизайна на заобикалящите ме форми
май да
а дали те са изкушени от мен
това е въпросът
хахаха
нима да съществуват около теб не е достатъчно потвърждение, че са изкушени?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Много интересно това, благодаря... 
Обаче се загледах в следното:
графичен дизайн
къде: Национална галерия за чуждестранно изкуство, пл. Александър Невски 1
кога:от 27 май до 12 юни 2009 г.
куратор: Art Directors Club България
Експозицията е посветена на десет от най-емблематичните имена на българската графична школа: Александър Денков, Александър Поплилов, Асен Старейшински, Борис Ангелушев, Васил Йончев, Иван Кьосев, Илия Бешков, Олга Йончева, Стефан Кънчев и Христо Нейков. Техните личности и творчество ще бъдат представени и чрез мултимедийни презентации. Изложбата е израз на признателност към техния принос в областта на визуалните комуникации у нас.

Какво ли не правят проектите с хората...
Обаче се загледах в следното:
графичен дизайн
къде: Национална галерия за чуждестранно изкуство, пл. Александър Невски 1
кога:от 27 май до 12 юни 2009 г.
куратор: Art Directors Club България
Експозицията е посветена на десет от най-емблематичните имена на българската графична школа: Александър Денков, Александър Поплилов, Асен Старейшински, Борис Ангелушев, Васил Йончев, Иван Кьосев, Илия Бешков, Олга Йончева, Стефан Кънчев и Христо Нейков. Техните личности и творчество ще бъдат представени и чрез мултимедийни презентации. Изложбата е израз на признателност към техния принос в областта на визуалните комуникации у нас.
Какво ли не правят проектите с хората...
Panta rhei...