Не мога да се сдържа това да не го пусна.
Пък нали съм и чуждопоклонник
Айде, много здрави и наздраве!
ами да, управлението е това, което ние (българите) сме си избралиRemmivs написа:нас ли трябва да ни е срамGreen Light написа:не ви е срам!
latrevw написа:ами да, управлението е това, което ние (българите) сме си избралиRemmivs написа:нас ли трябва да ни е срамGreen Light написа:не ви е срам!
не става ти да си стоиш чист и морално удовлетворен от невалидната бюлетина и да чакаш някой друг да го е срам
нали? и аз така, и съм бясна, хеле като гледам и репортажи с електоратаpocti_bezobidna написа:И сега какво - Серго, Бойко и психаря Волен - мен лично ме е срам от този избор след 20 години демокрация.
може да ме е срам единствено от себе сиpocti_bezobidna написа:latrevw написа:ами да, управлението е това, което ние (българите) сме си избрали
не става ти да си стоиш чист и морално удовлетворен от невалидната бюлетина и да чакаш някой друг да го е срам
Съгласна!
Хайде, Реме, кажи - кой трябва да го е срам?
Ти + Гаспода ставате двама негласуващи само тука.
Ми да беше гласувал за Зелените, вместо да пускаш протяжни версии на "Неудобната истина".
И сега какво - Серго, Бойко и психаря Волен - мен лично ме е срам от този избор след 20 години демокрация.
Завиждам ти на психиката, след като теб не те е срам.
Виж, не се ядосвай - нищо не можеш да промениш.latrevw написа:нали? и аз така, и съм бясна, хеле като гледам и репортажи с електоратаpocti_bezobidna написа:И сега какво - Серго, Бойко и психаря Волен - мен лично ме е срам от този избор след 20 години демокрация., дето даже не знае за какво точно са изборите