Вчера
Вчера
имахме год. от сватбата. И понеже сватбата преди 11 години беше на плажа в по-големия си период, отидохме да се почерпим на Фичоза на едно тайно място дето му свалих координатите с джипсито и мога да споделя с някой любител на усамотените кътчета. Това е нещо като балконче с полянка над плажа точно, с място за огън и за палатка. Ай, че се отплеснах... Като решихме да си тръгваме разбрах,че някой ми е гепил страничните огледала / сто пишки в гъ.ъ му:evil:/, прибирането без тях беше достоен завършак на презничната вечер хахахахаха ..... Жена ми и се схвана врътъ да си върти главата:rotfl24: Та въпроса ми е към шофьорите - някой да знай как да закрепя следващите, че да затрудня максимално 3.14дирасите посягащи на мойте огледала. Нитове нещо или запояване с горещ въздух към стойката ..мммм?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Green Light
Re: Вчера
ако някой ти каже, че си романтик - не му вярвай!!Кент написа: сватбата преди 11 години беше на плажа в по-големия си период, отидохме да се почерпим на Фичоза на едно тайно място дето му свалих координатите с джипсито и мога да споделя с някой любител на усамотените кътчета. Това е нещо като балконче с полянка над плажа точно, с място за огън и за палатка. Ай, че се отплеснах...
just perfect